Mariaas
See what reviewers are saying
Oplichters, 2x2 paar schoenen besteld, na vele weken 1 paar merkloze rommel binnengekregen, niet te bereiken, website weg , mail uit de lucht !!! Trap er niet in !!!!!
Ik heb 2 weken geleden iets besteld maar nog niks ontvangen. En als ik dit zo lees dan krijg ik ook niet wat ik besteld heb. Heel bijzonder dat dit allemaal zomaar kan en mag. Even reclame maken ve... See more
Te laat door ....
Besteld op Facebook , betaald na 3 weken gevraagd ... track & trace was in de buurt .. 2 weken later in china .. gevraagd om opheldering .. alles uit de lucht gisteren een paar flut schoenen ( en verkeerde maat) gehad .. Boefjes te mooi om waar te zijn . dure goed leermoment grrrrrrrrrrrrrr
Twee paar schoenen besteld en een…
Twee paar schoenen besteld en een blouse, niet ontvangen en wel 104 euro betaald. Heeft er al iemand iets gedaan?
Oplichters
Oplichters, niets kopen
Hetzelfde verhaal, oplichters!
2 paar Adidas besteld en heb inmiddels een paar merkloze schoenen ontvangen van een paar Euro. Niets kopen, zijn oplichters!
Spullen besteld en niets ontvangen
Spullen besteld, betaald en tot nu toe niets ontvangen. Website is geheel uit de lucht. Het zijn echt complete oplichters. Ook geen reactie op mail.
Oplichters !
Oplichters !! Opletten want geld is verdwenen en met wat geluk krijg je brol opgestuurd
Niks ontvangen
Niks ontvangen, 70 euro kwijt, website uit de lucht, niet te bereiken. Teringlijers.
Als je opgelicht wil worden moet je hier zijn
Ik kwam dit bedrijf tegen op FB, twee Ralph Lauren shirts voor de prijs van een.
Ik kreeg al heel snel een track and trace daarna niets bellen lukt niet mail een antwoord met track and trace.
Drie weken later een merkloos shirt oftewel zwaar opgelicht. Website werkt ook niet meer
Body warmers besteld 49,95 euro betaald…
Body warmers besteld 49,95 euro betaald daarna niets meer vernomen van deze oplichters! Wonen zogenaamd op de Keizersgracht 😡
2 paar merkschoenen besteld
2 paar merkschoenen besteld, eerst al meer dan 3 weken moeten wachten voordat het binnen was. Komt het binnen is het 1 paar (geen merk) en ook nog een zonder veters. Nu nu meer dan 4 weken na mijn bestelling nog steeds het 2e paar niet binnen en als ik deze revieuws lees gaat dat ook niet gebeuren.
Op het eerste mailtje hebben ze gereageerd toen ik vroeg waar m'n bestelling blijft, op de 2 mails daarna geen reactie gekregen!
Koop niet bij dit bedrijf het zijn oplichters!!
Oplichters!!!!
Bestelling 21 april gedaan, had ik maar reviews gelezen. Niets ontvangen, geen gehoor en geen reactie of contact mogelijk.
Vorderingen wordt niet op gereageerd. Oplichting!!!
Waarschuwing! SCAM website
2 artikelen besteld. Slechts 1 ontvangen. Daarnaast had ik merkkleding besteld maar een merkloos shirt ontvangen.
Artikel is van slechte kwaliteit.
Bedrijf zelf geeft geen reactie op mail.
Lijkt behoorlijk op scam.
Ik heb 2 weken geleden iets besteld…
Ik heb 2 weken geleden iets besteld maar nog niks ontvangen.
En als ik dit zo lees dan krijg ik ook niet wat ik besteld heb. Heel bijzonder dat dit allemaal zomaar kan en mag. Even reclame maken veel mensen klikken dit aan en bestellen. Dat zou toch niet mogen kunnen. Schrijf je iets racistische word je geblokkeerd en verwijderd deze mensen mogen mensen voor miljoenen oplichting...
Grootste oplichting!
2 Ralph lauren truien besteld. Ruim 3 weken wachten en Kreeg 1 trui en dan nog merkloos ook. Bestel er niets!!! Wees gewaarschuwd.
Oplichting!!!!
Oplichting!!!!
Precies hetzelfde verhaal. Helaas, zag er goed uit. Waren nog geen negatieve ervaringen. Nu dus wel.
NIET doen!!!
Schoenen besteld twee paar adidas nog…
Schoenen besteld twee paar adidas nog niks ontvangen. Mijn nichtje werkt bij consumentenbond gaat alles uitzoeken. Als ik mijn geld niet binnen een maand terug heb krijgen ze grote problemen. Oplichterij is nog zacht uitgedrukt is geld wat mijn zoon gespaard had om schoenen te kopen.
Doe geen zaken met dit bedrijf !!!!!!
Krijg ik een paar schoenen opgestuurd van nog geen 5 euro oer lelijk zeg maar hoe gaan we dit oplossen?
Kan iemand ons helpen? Mijn kind heeft dit zelf gespaard.
Ga nu andere stappen ondernemen.
Een pakket besteld 2 tommy hilfigher…
Een pakket besteld 2 tommy hilfigher truien. Nooit aangekomen en reageren niet op mails of telefoon...
Ik bestel Tommy Hilfiger sneakers en 1…
Ik bestel Tommy Hilfiger sneakers en 1 Plus 1 gratis. Na 2 weken krijg ik een hele andere sneaker toegestuurd. Telefoon neemt niemand op een ook op de emails reageren ze niet. Grote oplichterij. Dan maar aangifte doen want mijn geld ben ik ook kwijt
Ik bestel een jas en krijg een paar…
Ik bestel een jas en krijg een paar sokken van 50cent , kortom oplichters niet daar kopen zonde vannje geld !!!!!
Heb 2 paar merkschoenen besteld
Heb 2 paar merkschoenen besteld, kreeg een paar roze afschuwelijk lelijk plastic schoenen binnen.
Heb geprobeerd contact te krijgen maar geen gehoor🙄
Wel weer van geleerd dat ik eerst reviews lees.
The Trustpilot Experience