Marijebeute Hypnotherapie Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Hypnotherapy Service

Written by the company

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf! Hypnose kwam onverwachts op mijn pad en ik vond het zo indrukwekkend en fascinerend hoe het bij mij werkte, dat ik er heel enthousiast over werd. Op jonge leeftijd heb ik een overlevingsmechanisme gecreëerd. Deze heeft toen geholpen maar zat mij daarna eigenlijk heel erg in de weg. Meerdere therapieën gevolgd maar het lukte maar niet om die vastgeroeste patronen te veranderen. Directe hypnose werd mij aangeraden, eerst leek het mij maar vreemd want ik zag Rasta Rostelli voor mij en kon mij niet goed voorstellen hoe de hypnose mij kon helpen. Na mij erin verdiept te hebben, heb ik toch de keuze gemaakt om heen te gaan en wat ben ik daar blij om. Al na 1 sessie had ik zoveel resultaat. Mijn zelfvertrouwen werd steeds een beetje meer, luisterde daardoor veel meer naar mijn eigen gevoel en had veel meer rust in mijn hoofd. Doordat ik sterk geloof in de kracht van hypnose en door ervaring weet wat het met je kan doen, ben ik de opleiding tot direct register hypnotherapist gaan volgen. Werd daar zo ontzettend blij en enthousiast van, de energie die ik voelde had ik nog nooit zo sterk gevoeld. Hierdoor wist en voelde ik dat dit is wat ik wil doen, dat ik mijn enthousiasme hierover kan delen met andere mensen maar dat ik vooral ook jou kan helpen met het oplossen van jouw problemen/aanpassen van jouw patronen. En wie ben ik? Mijn naam is Marije Beute, kom uit Roden en woon samen met mijn vriend, zijn twee dochters en onze beestenboel. En ik kan vol trots zeggen dat ik hypnotherapeut ben. Wil je weten waar ik jou mee kan helpen? Klik dan Hier Of ga naar behandelingen. Door gebeurtenissen/trauma’s in ons leven hebben we onszelf allerlei patronen aangeleerd. Patronen die toen der tijd van pas kwamen maar nu meestal niet meer nodig zijn en ons soms tegenhouden in wat wij willen bereiken en in hoe wij kunnen groeien. Het is mijn passie om mensen te helpen deze patronen te doorbreken zodat ze nog meer kunnen genieten van wie ze zijn. Ik geloof in persoonlijke aandacht, aandacht zoals goed luisteren naar de wensen van de cliënt en samen tot de key te komen. Met de juiste motivatie van jou als cliënt, de kern van het probleem aan te pakken door contact te maken met jouw onderbewustzijn. Ik werk met directe hypnose. Bij directe hypnose gaat de client in een diepe hypnose, waardoor je direct naar de kern van het probleem kan om het snel, effectief én blijvend op te lossen, wat de oorzaak ook is. Sommigen zullen het eerst spannend vinden omdat het misschien onbekend voor je is of dat je bang bent om de controle te verliezen. De hypnose shows hebben wat dat betreft niet veel goed gedaan voor de hypnotherapie, het is totaal anders maar mensen gaan het toch associëren met elkaar als ze niet weten hoe het in zijn werk gaat. Weet dat je tijdens de hypnose sessies altijd zelf de controle behoudt, hoe diep je ook in hypnose bent. Je hoort alles wat ik zeg en bent helemaal bij. Er kan in hypnose niks gebeuren waar je zelf niet achter staat. Het is juist prachtig om mee te maken wat je allemaal kan aanpassen/verbeteren d.m.v. contact te maken met jouw onderbewustzijn. Het is een werkelijk unieke, mooie ingrijpende ervaring met directe resultaten.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Positieve ervaring met hypnotherapie

Enkele sessies bij Marije gehad ,passend bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Marije is goed in haar vak en heeft een rustige ,prettige uitstraling.ik vond het zeer waardevol om via hypnose oude patronen op te kunnen lossen/los te kunnen laten,Marije is een betrouwbare goede hypnotherapeut waar ik veel aan heb gehad

October 14, 2022

Virtuele maagband

In februari ben ik bij Marije gestart met het traject van de virtuele maagband, dit om af te vallen, maar ook om mijn emotie eten onder controle te krijgen.
Marije is een warme en hartelijke persoonlijkheid waardoor het gelijk goed en vertrouwd voelde. Iedere sessie heb ik als heel prettig en ook ontspannen ervaren, alles wordt duidelijk uitgelegd en Marije neemt ook echt de tijd voor je.
Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en ben ik 23 kg afgevallen, voel me goed, heb meer energie en ben ook niet meer met eten bezig in mijn hoofd.

Mede dankzij de persoonlijke benadering van Marije, de handvaten die ze je geeft, de goede maar ook heel persoonlijke gesprekken en het app-contact tijdens het hele traject, heb ik dit kunnen bereiken en kan ik dit dan ook bij iedereen aanraden.

February 10, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Bijzondere en fijne ervaring!

Bijzondere en fijne ervaring! Marije stelt je enorm op je gemak tijdens de sessie en gaat erg vakkundig te werk. Voor iedereen een aanrader om eens te doen/ervaren.

January 27, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Dank je wel, fijn om te horen.

Fijne ervaring

Fijne ervaring, je komt in complete rust. Je hoort wat er gezegd wordt, je lichaam reageert traag en voelt zwaar. Marije zorgt er voor dat je je veilig voelt en neemt de tijd om alles goed te bespreken. Inmiddels een maand geleden ervaren en nog steeds een positief effect merkbaar.

November 2, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Heel erg bedankt voor je mooie review.

Vakbekwame hypnotherapeut

Ik heb Marije ervaren als een zeer toegankelijke en vakbekwame therapeut. Ze is gastvrij en stelt je in haar warm ingerichte praktijk op je gemak. Ze is geïnteresseerd, vraagt goed uit en speelt in op wat voor jou van belang is. Marije werkt zorgvuldig en sluit aan bij jouw behoefte. Mijn eerste kennismaking met hypnotherapie was daardoor meteen succesvol.

July 7, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Heel fijn om te horen, dank je wel!

Hypno therapie

Bij Marije geweest omdat ik bang was bij anderen in de auto en zelfs niet bij mijn zoon in de auto durfde! Na de behandeling zit ik weer relaxed in de auto en geniet van de omgeving. Verklaren kan ik het niet maar het werkt

August 2, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Geweldig om te horen! Heel erg fijn, dank je wel.

Marije is de rust zelf

Marije is de rust zelf. Ze legt duidelijk en geduldig uit wat ze kan en wat daarbij van jou verwacht wordt.
Ik heb haar hypnose als erg prettig en kalm ervaren. Voor mij werkte uiteindelijk de Jager therapie erg goed.
Ik ben met veel licht en ruimte bij Marije vandaan gekomen.
Ik heb mijn contact met Marije als erg prettig ervaren, betrokken, persoonlijk en attent.

November 2, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Dank je wel Saskia, heel fijn om te horen.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring met Marije Beute…

Heb voor de tweede keer een behandeling bij Marije gehad en ben er tevreden over. Bij de eerste keer dacht ik het is het proberen waard en ik zie wel maar tot mijn grote verbazing heeft het echt geholpen, ben net voor de tweede sessie voor iets anders geweest en ik hoop op hetzelfde resultaat, ben in elk geval erg blij met Marije.

October 26, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Ik heb er alle vertrouwen in, dank je wel Maria.

Rated 5 out of 5 stars

Ik had al een goed gevoel bij Marije…

Ik had al een goed gevoel bij Marije toen ik haar aan de telefoon had. Toen ik bij haar kwam voelde het nog steeds goed en ging ik in volle rust de hypnose in. Het heeft me zo ontzettend geholpen. Slaap veel beter en ben veel rustiger met denken..ik kan het iedereen aanbevelen.

May 24, 2022

Heel fijn om te horen Manon. Dank je wel

Rated 5 out of 5 stars

Het heeft zoveel in werking gezet

De behandeling bij Marije Beute heeft mij heel veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling. Doordat ik in mijn dagelijkse leven best veel last had van negatieve gedachten en veel piekeren kwam ik maar moeilijk zelf weer in de positieve "flow". Ik besloot een behandeling voor hypnose bij Marije te gaan doen. Dit heeft veel in werking gezet. Ik ben veel dichter bij mezelf gekomen en durf makkelijker keuzes te maken. Ik voel veel beter aan wat ik nodig heb en geef ook makkelijker grenzen aan zonder me schuldig te voelen. Ik laat lastige situaties sneller los en er is zoveel meer rust in mijn hoofd ontstaan. Sinds de behandeling ben ik keuzes gaan maken die mij veel meer positiviteit en energie geven! Heel blij dus dat ik deze stap gezet heb.

February 2, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Ontzettend fijn dat het je zo goed heeft geholpen. Dank je wel voor je mooie review.

Na 40 jaar gestopt met roken

Ik heb de behandeling als zeer succesvol ervaren. Ik heb 40 jaar gerookt en al van alles geprobeerd om er van af te komen maar niets hielp. Ondanks dat ik sceptisch was, heb ik toch de stap gezet om bij mevrouw Beute onder hypnose te gaan. Na slechts 1 sessie ben ik van het roken af gekomen. Ik raad iedereen aan die al meerdere verwoede pogingen heeft gedaan om van het roken af te komen deze behandeling te ondergaan. Je zal geen spijt krijgen!

January 19, 2022

Reply from Marijebeute Hypnotherapie

Bedankt voor de review Stien! Heel blij voor jou dat je eindelijk van het roken af bent. Je mag ook zeker trots zijn op jezelf, door er open voor te staan hebben we samen dit mooie resultaat gecreëerd.

Rated 4 out of 5 stars

Behandeling hypnotherapie

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Het heeft ook al effect gehad. Ik ben inmiddels 10 kg afgevallen zonder allerlei stress daar omheen.
Ik zit nu lekker in m’n vel.

January 17, 2022

The Trustpilot Experience