Svindel
Svindel! Helt useriøst. Varene svarte ikke til forventningene. Ønsket å returnere. Helt umulig å komme i kontakt med dem. Finnes ingen info om retur i pakken jeg mottok. Heller ikke på nettsidene. Pakken ble sendt fra Kina. Fikk omsider et svar, når det var gått over 14 dager fra jeg mottok varene (etter å ha skrevet til de flere ganger), om at jeg kunne returnere varene for egen regning til Kina (så lenge det var innen 14 dager etter at jeg mottok varene 😅😅), og at Marka ville ta stilling til om jeg kunne få refusjon når de hadde mottatt varene. Alternativt kunne jeg få
15 % avslag og beholde varene! Har heldigvis brukt Klarna, så har ikke betalt noe enda. Men mye styr frem og tilbake for hver gang jeg rapporterer svindelen til Klarna og de pauser fakturaen min, så justerer «Marka Oslo» fakturaen med feks 12 kr i minus. Da ser det ut som jeg har returnert en vare som de så har justert i minus på fakturaen, og fakturaen gjøres aktiv igjen. Har ringt Klarna 5 ganger og fortsatt er det ingen løsning.