Super service flinke mennesker og…
Super service flinke mennesker og lynhurtig levering fælgene lever 100% op til det forventede, gode priser, der handler jeg helt sikkert fælge igen
Købte fælge til min Mercedes E500 og min transporter t6, sælger er den mest hjælpsomme og sprøde gut, meget tålmodig, da vi havde mange korrespondancer inden jeg købte, som aftalt blev fælgene leveret, da jeg havde bøvl med mine tps ventiler til min transporter, sendte sælger sit eget apperat til kodning, på egen regning frem og tilbage, og fik det først tilbage når jeg havde løst mit problem, som ikke var sælger relateret, vil aldrig købe andre steder og vil 💯 altid anbefale Vladimir vh. Musa 10 ud af 10 herfra 🛞🛞🛞
Lad jer ikke narre af de billige priser og første hånd indtrykket af ejeren. Der er en grund til fælgene er billige, jeg endte med 2 helt ubrugelige fælge der var så skæve at de ikke kunne afblanceres (brugte mit lokale vw værksted).
Retter henvendelse til ejeren som nægter at hjælpe, og påstår at det må være fejl montering der har gjort dem skæve.
Jeg bestilte et sæt fælge hos Mark Wheels gennem deres annoncer på Facebook. Jeg talte med Vladimir, som var rigtig hjælpsom!
Fælgene ankom foran min hoveddør efter tre dage, de var som beskrevet og kunne nemt balanceres, monteres osv.
Prisen var rigtig god og alt er forløbet uden nogen problemer, så jeg vil absolut anbefale at handle hos Mark Wheels! :-)