Martins KøreAkademi  Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Martin r en af de mennesker som man gerne vil ha i ens liv også udenfor køreskolen. Jeg må sige at han har hjulpet mig rigtig meget igennem mit forløb. Martin grab mig som den person jeg var og ik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Absolut den bedste køreskole i Galten - hvis ikke hele Danmark. Martin gør det mest tørre af undervisningen spiselig, og bidrager til undervisningen med stor personlighed, og venlighed. Køreture er... See more

Company details

1. Driving School

Written by the company

køreskole i Galten, i Skanderborg Kommune ta dit kørekort ved os, i ro og mag, samt i trygge rammer og omgivelser!

4.7

3-star
2-star
1-star

Danmarks bedste kørelære.

Jeg må sige at han har hjulpet mig rigtig meget igennem mit forløb.
Martin grab mig som den person jeg var og ikke bare en person han sku tjene penge på.
Martin r altid smilene og glad, han hjælper og griber alle mennesker på vær deres måde, det gør Martin til en rigtig fed kørelære og menneske!
Det r den støreste anbefaling jeg ka gi jer, start hos Martin!

April 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Martin du gjorde det at få kørekort til…

Martin du gjorde det at få kørekort til en sjov og lærerig oplevelse uden at være bange for at lave fejl, du tog hånd om selv de dage man var mega nervøs og gjorde det til en god oplevelse, så man altid gik ind af døren med et smil. Tak for en fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

April 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Absolut den bedste køreskole i Galten

Køreture er altid noget at se frem til når man tager sit kørekort hos Martin. Jeg kom altid hjem i bedre humør, og så frem til den næste.

April 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gået igennem et KONGE…

Jeg har gået igennem et KONGE køreforløb med Martin, han har hjulpet mig på en god måde at forstå trafikken og givet mig en god forståelse for hvordan man kører bil. Han er altid til tiden og endda før og har haft de fedeste køretimer med ham. Kan klart anbefale min gode ven Martin.

March 9, 2026

Virkelig god kørelærer

Virkelig god kørelærer, gør undervisningen sjov og spændende, det var overhovedet ikke kedeligt. Køretimerne var altid sjove, god at snakke med og virkelig god til at vejlede og give god rutine - kan klart anbefales herfra!

March 9, 2026

Jeg startede hos Martins KøreAkademi

Jeg startede hos Martins KøreAkademi, fordi jeg kun havde hørt gode ting om ham. Jeg er helt overrasket over hvor fantastisk en kørelærer Martin er, ikke nok med at han er flexible, så er han skide hyggelig og sjov at køre med. Teori aftenerne var slet ikke kedelige, fordi Martin altid er i godt humør og oppe at køre, og meget god til at forklare tingene hvis man ikke forstår. Jeg startede med at føle mig en smule usikker på at køre bil, men da jeg så satte mig ind bag rettet med ham ved min side, blev det helt anderledes, han er god til at støtte dig, og give dig selvtillid til at køre. Det har ikke været andet end en fornøjelse, kommer til at savne og vores køre moduler. Verdens bedste køreskole uden tvivl

January 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bedste kørelære på market. Skal prøves

Martin er den bedste kørelære der findes på market. Hans undervisning gør det nemt at forstå. Han møder en i øjenhøjde så alle kan være med selv jeg 😅
Jeg tog generhvervelse hos ham og kan klart anbefale ham.
Sjov og behagelig fyr der både kan være med på sjov i timerne men også kan være alvorlig når tingene skal forståes.
Hvis man kunne give 10000 stjerne havde jeg gjordt dette. Men desværre kun de 5/5

September 13, 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! 😁
Jeg har haft et virkelig godt forløb og følt mig tryg hele vejen. Der er altid en glad stemning med masser sjove snakke og meget tålmodig, og tingene bliver forklaret på en måde, så man virkelig forstår det.👌

January 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en sindssyg god oplevelse

Virkelig en sindssyg god oplevelse, verdens sjoveste køreskole, er i hvertfald helt sikkert, virkelig en kørelærer der holder af sine elever.
Vanvittig god oplevelse🤩

January 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk forløb kan varmt anbefales!

Super god køreoplevelse hos Martins Køreakademi. Hele forløbet med både manøvrebane og glatbane har spillet max, og der er styr på tingene. Martin er virkelig god og sjov og har masser af tålmodighed ude på vejen, hvilket har gjort mig meget mere sikker bag et rat. Klart det bedste sted at tage kørekort!

November 21, 2025

Bedste kørelærer /køreskole

Martin er en yderst kompetent kørelærer, som kan anbefales på det varmeste. Han er rolig, tålmodig og omsorgsfuld samt meget professionel i sit arbejde. Jeres børn vil være i trygge og kompetente hænder🙏🥰💪👌

January 15, 2026

Bedste kørelærer nogensinde

Martin er det sjoveste menneske og enormt god til at hjælpe hans elever på en behagelig måde, jeg har haft de bedste snakke og oplevelser med ham! Han er så dygtig til at lære fra sig. 1000/10 Kan virkelig anbefale!!🥳🥳

January 14, 2026

Take a closer look