Beställde förlängningsgafflar i dec 2025 betalade faktura 2026-01-02. ( för order 9759) Därefter händer ingenting mer än tomma löften. Skrev på Reco.se ett omdöme 2026-04-02 Varpå Maskinexperten... See more
See what reviewers are saying
Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid. Dåliga på att svara i telefon samt på mail. Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.
Company replied
Riktigt nöjd med köpet! Produkten fungerar som den ska och supporten var både snabb och trevlig när jag hade en fråga!
Company replied
- Machinery Parts Manufacturer
- Truck Parts Supplier
- Used Truck Dealer
Written by the company
förmedlar Truckar och Maskiner nya som begagnade inkl försäljning av reservdelar och service.
Contact info
Norra Torggatan 1 , 43430, Kungsbacka , Sweden
- 0300-286 88
- Info@maskinexperten.com
- maskinexperten.com
Volvo Penta delar som passade ok lev tid
Oseriöst företag
Kan bara fylla på med att detta företag är oseriöst. Beställde en traktorskopa för en tid sedan och gjorde misstaget att betala i förskott. Har haft kontakt med företaget via telefon, mail och fått information att beställningen fastnat på ekonomiavdelningen, att de är på inköpsresa för tillfället men kollar detta när de är tillbaka, till att detta fixar vi till. Har pratat med en mängd mycket trevliga telefonister, som också lovar att rätt person skall återkomma. Men inget händer. Tyvärr har de satt detta i system att lura kunderna. Konstigt att de fortfarande får driva företag. Varnar alla som funderar på att handla här. Uppskattar att företaget hör av sig och gör rätt för sig, så lovar jag att ta bort mina kommentarer.
Trots fel reservdel löstes det snabbt
Fungerande support fast jag inte köpt…
Fungerande support fast jag inte köpt av Maskinexperten.
Alltid gott kaffe i Kungsbacka och…
Alltid gott kaffe i Kungsbacka och snälla på att hjälpa till.
Blev bemött bra trots okunnighet av…
Blev bemött bra trots okunnighet av mig. Tack Marcus !
VARNING!
VARNING!! Betalade förskott. Ingen leverans. Otrevlig på mail. Ingen kommunikation om när leverans kommer ske. Tillslut tappat förtroende varpå erbjuds annan modell men ber om pengarna tillbaka istället. Sedan dess inga svar. Inga pengar tillbaka. VARNING!!!
Beställde förlängningsgafflar i dec…
Därefter händer ingenting mer än tomma löften.
Skrev på Reco.se ett omdöme 2026-04-02
Varpå Maskinexperten lovar återbetalning 2026-04-03
Dock så har även detta varit ett tomt löfte, då det ännu ej har kommit in på mitt konto.
Nu återstår bara polisanmälan samt kronofogden.
Ett riktigt blufföretag
Ett riktigt blufföretag, KÖP INGET HÄR!!!!
Tar betalt men levererar inte, bara ursäkter och dåliga bortförklaringar men inga grejor.
Så det bästa rådet jag kan ge är KÖP INTE HÄR!!
Dom har inga grejor, men tar betalt.
ALAB Sven-Åke Borgqvist
Ringde och beställde reservdelar till…
Ringde och beställde reservdelar till en grävmaskin, Blev lovad att få delarna efter 2 arbetsdagar för att delarna fanns hemma på lagret hos dom. Kom inga saker på utlovat tid, ringde tillbaka och dom skyllde på att det var hög belastning på lagret, så ytterligare 2 dar behövdes. ringde igen efter det och fick till svars att delarna inte hade lämnat deras lager än pga lönekontoret inte hade betalat deras räkningar till leverantörerna. gick ytterligare 9 dagar så kom det ett paket, det var förövrigt inte rätt delar heller. Jag bad om en retursedel och fick till svars att den kommer på mailen under dagen. hörde inget så jag ringde igen, då var det pga sjukdom som jag inte kunde få någon retursedel. gick några dagar till, så jag ringde igen och ville ha en retursedel. fick endast till svars då att enligt derar policy så måste man betala räkningen först, men efter alla härliga omdömmen på trustpilot så törs jag inte riktigt göra det. fakturan kom föresten efter bara 1 dag efter beställningen gjordes. Jag är inte det minsta nöjd med hur dom behandlar kunder. Så beställ inga delar på Maskinexperten, dom lever inte upp till namnet.
VARNING!!
VARNING!!
Likt många andra skriver så kräver dom förskottsbetalning och sedan skickas aldrig varorna.
Beställde och betalade i januari och har fortfarande inte fått något.
De vägrar som sagt också att betala tillbaka pengarna.
Kommer som andra också polisanmäla detta så att forhoppningsvis såna här oseriösa företag inte får fortsätta bedriva verksamhet.
Är maskinexperten bedragare ?
Är maskinexperten bedragare ?
Beställde och betalade en pallyftare den 16 jan.
Har fortfarande inte fått den trots mycket mail fram och tillbaka.
Vägrar betala tillbaka...
I skrivande stund, 30 april.
Besökte dem på sitt kontor och fick fin…
Besökte dem på sitt kontor och fick fin hjälp på plats.
Marcus löste en begagnad truck till…
Marcus löste en begagnad truck till oss. Nöjda
Alltid nöjd med den service vi fått av…
Alltid nöjd med den service vi fått av Maskinexperten
Hade man kunnat lämna 0 stjärnor hade…
Hade man kunnat lämna 0 stjärnor hade jag gjort det. Handla absolut inte av denna hemsida
AVRÅDER – HANDLA INTE HÄRIFRÅN
Rekommenderar att inte använda denna leverantör.
Baserat på min upplevelse: betalade i förskott men fick inte varan som utlovat & inga pengar tillbaka samt kommunikationen fungerade mycket bristfälligt.
Ser även att flera andra kunder beskriver liknande problem.
Upplever dessutom att vissa senaste positiva omdömen avviker från det återkommande mönstret.
Mitt råd: Välj en annan leverantör.
Oslagbar hjälp när andra sa nej till…
Oslagbar hjälp när andra sa nej till min motor.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.