Mastercardpaymentservices Reviews 9

3-star
2-star
1-star

Umulige at få fat på

Umulige at få fat på. Ingen mail. De tager ikke telefonen. Fejlmeddelelser, når man forsøger at ændre sine betalingsaftaler, skod-app. Jeg har forsøgt at få fat i dem i ugevis.
Og samtidig er man faktisk TVUNGET til at bruge dem. Lige en sag for forbrugerombudsmanden.

May 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Meget vanskelig at opsige abbonnement

Meget vanskelig at opsige abbonnement. Overtog kasserposter fra pudselig død kasserer. Opsagde aftale på deres hjemmeside sog fik beskræftelse at det var den rette måde Derefter vil dig have en anden opsigelse og der går yderligere 2-3 mdr før opsigelsen er færdig behandlet Svær at finde den rette afdeling/firma da de kun har eet CVR nummer. Det gør mange krumspring

July 16, 2024

Firmaet opkræver uberettiget gebyr

Firmaet opkræver uberettiget gebyr for en service, det ikke udfører! Det påstås at mit firma har en gammel aftale om betalingsservice (som jeg er komplet ubekendt med og som MCPS ikke kan detaljerne omkring). For dette opkræver de 37 øre/md.
Jeg sletter dernæst min "aftale", modtager kort efter bekræftelse på E-mail, og næste måned, samme opkrævning. Banken, Nordea, bekræfter at de ikke kan afvise disse opkrævninger (!!??).
MCPS - Overførselsservices tager ikke telefonen på trods af gentagne opkald i deres åbningstid.

February 17, 2023

Grådige aktionærer

Efter Nets er blevet solgt, skal der nu tjenes penge til nogle grådige aktionærer, så en opkrævningsservice, som før kostede omkring 40,00 pr. kvartal koster nu omkring 160,00 om måneden. Det er såmænd en prisstigning på 1100% - Ikke en gang YouSee kan være med her.....

December 12, 2022

Kundefjendsk selskab

Til trods for at jeg har været bruger af systemet i 9år så sletter, mastercardpaymentservices alle mine opkrævninger fordi de efter 9år finder ud af degerne vil have at vide hvem der ejer min virksomhed. Det betyder at jeg manuelt skal sidde og foretage opkrævninger for alle mine kunder. Selvom mastercardpayment fik de ønskede oplysninger så har de alligevel ikke formået at sende opkrævninger ud for mig, magen til kundefjendsk selskab skal man lede længe efter, jeg kan helt klart anbefale at styre uden om dette selskab.

June 10, 2022

Is this your company?