Utrolig tilfreds med X7
Utrolig tilfreds med X7 – den har overgået alle mine forventninger. Jeg ejer også en Dyson, og denne er mindst lige så god
Vi hjælper vores kunder med at finde de rette produkter til en enklere og bedre hverdag. I vores sortiment finder du alt fra støvsugere og hårtørrere til el-scootere. Med stort fokus på kvalitet, service og konkurrencedygtige priser vil vi gøre det nemt at handle smart online. Vi tilbyder også 365 dages returret, så vores kunder kan føle sig trygge ved deres køb.
Lodjursstråket 1, 41751, Göteborg, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Hold jer langt væk fra dette firma. De lover, at boost funktion kan holde 15 minutter. Den holder 2. Efter 5 minutter er batteri på 76% og sugeevnen elendig. Dette har jeg dokumenteret på video, hvorefter de skriver, at de kan se, at batteriet holder de 15 minutter og jeg tilbydes 300 kr. i dekort og nægtes garanti retur. Støvsugeren er af dårlig kvalitet og jeg må bare konstatere, at jeg er blevet udsat for samvittighedsløs behandling - og er blevet snydt.

Reply from Maxlager
Jeg har haft støvsugeren i snart 1 måned, og den er stadig som ny og fungerer fremragende.
Hurtig levering og vi er rigtig glade for støvsugeren.
Vi kan varmt anbefale den
Virkelig de ageligste penge jeg har brugt, den er ikke særlig god og sætter man den på Max sug holder batteriet kun 10 minutter.

Reply from Maxlager
Hej! Köpte en dammsugare härifrån. Den kom snabbt redan nästa dag. Riktigt bra sugkraft och batteriet håller länge.
Støvsugeren er ok - uden at være imponerende. Den har en acceptabel sugeevne, men oplevelsen af “billigt kinesisk plastprodukt” er ret massiv. Og trækker ned. Fx er det absurd vanskeligt at skille støvsugeren ad, så man kan bruge det lille mundstykke. Og smudsbeholderen virker efter få anvendelser allerede utæt og ustabil i lukkemekanismen.
Alt i alt ikke et produkt jeg vil anbefale til prisen.

Reply from Maxlager
Super hurtig levering (bekræftelse af levering lige efter bestilling med bekræftelse af at varen er afsendt).
Jeg er også meget tilfreds med min nye støvsuger.