Säljer olagliga produkter.
Fullkommligt värdelöst bemötande av personal.
Välj annan butik!
Säljer olagliga produkter.
Fullkommligt värdelöst bemötande av personal.
Välj annan butik!
Sämsta j*vla kundbemötandet! Går bra att sälja. Men att reklamera, då är det inte lika kul, tjafsar om för dom små pengar! Och chefen gömmer sig bakom sin säljare!! Uppdatering. Väljer alltså att ljuga för att låta som dom varit mer tillmötesgående än dom varit, dessutom svarar man inte på frågan om varför man ljuger.🤮 Handla inte hos dessa för guds skull.
Engagerad personal och lättnavigerad hemsida. Stort utbud av kvalitativa produkter.
Väldigt strukturerad hemsida där det är lätt att hitta. Mycket smidigt att beställa från er och bra med olika betalsätt. Fina kvalitétsprylar och inget kinaskit.
Jag är mycket nöjd över mitt köp! TACK!!
Fick vänta några dagar på leverans (pga coronakrisen) vilket således inte berodde på Mcbutiken. Istället levererades mitt paket till dörren, från hand till hand vilket är otroligt proffsigt. Hatten av för det.
Mycket bra mailkontakt (och sms) med uppdateringar av mitt köp.
Det här är killar som bryr sig om sina kunder och jag rekommenderar verkligen ett besök på deras hemsida.
Trevlig personal som hjälpte mig med lösningar till mitt projekt.
Jag är mycket nöjd. Snabb leverans och bra produkter. Rekommenderas.
Snabb leverans och superb service, hade ett par frågor gällande led blinkers. Fick svar efter ett par minuter bara, rekommenderas!
Trevligt bemötande och snabb leverans. Fick bra avhjälpning när jag frågade om olika levers till min hoj.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.