Hortus ApS anlægsgartnerfirma

1. Landscaper

Written by the company

"Hortus ApS er en dygtig anlægsgartner som primært udfører opgaver på Sydfyn, men vi dækker hele Fyn, og har også en del opgaver omkring Nyborg, Ringe og Faaborg. Vi tilbyder alt fra Anlæg af have til vedligeholdelse af haver, dog er vi særligt stærke til stensætning/støttemure, og gerne i natursten. Vi arbejder meget med opsætning af støttemure, og sætter en ære i, at efterlade vores personlige aftryk. Så står du og mangler en dygtig anlægsgartner på Fyn, med øje for detaljer og bæredygtighed, så er vi altid frisk på en uforpligtende snak om dit kommende have anlægs projekt."

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Vi har benyttet Hortus flere gange til…

Vi har benyttet Hortus flere gange til anlæg af terrasser. Både Daniel og hans ansatte laver et rigtig pænt stykke arbejde og til en fair pris. Vi kan varmt anbefale Hortus og vil helt klart tage fat i Daniel næste gang, vi skal i gang med et projekt.

December 14, 2022

Klar anbefaling her fra 👍

Klar anbefaling her fra 👍
Har fået lavet ny indkørsel der står super flot og med nogle detaljer vi ikke selv havde tænkt.
Tager helt sikkert fat i Daniel igen når vi kommer til haven.

October 25, 2022

Flotteste forhave.

Personligt og fagligt højt niveau i realisering af plan for vores forhave.
Præcis og hurtig udførelse til aftalt tid.
Varmeste anbefalinger af Daniel og han dygtige, stærke team.

June 11, 2022
Advertisement

Fyns flotteste stensætning!

Vi har fået lavet et større anlægsprojekt på Fyn (Nyborg), som Hortus ApS stod for.
Dialogen har været ærlig, og vi har hele vejen igennem været trygge ved Daniel, og hans folks tilgang.
De har koordineret med vognmænd, brolæggere og andre samarbejdspartnere, og holdt os godt informeret undervejs.
Vi fik gravet små 400 ton jord ud, og har fået sat en flot stensætning som støttemur, og flere forbigående har allerede givet komplimenter.

Forventningerne var høje, og de er også blevet indfriet. Super flot parkeringsplads, med helt unik støttemur + rampe, i natursten.
Vi kan ikke rose Hortus nok.

December 10, 2021

Take a closer look