Meanttob Reviews 34

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

2 weken moeten wachten op een reactie . En vervolgens de schuld krijgen dat er verkeerd besteld is door mezelf. Jammer van de klantenservice

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne mascara! Overleefd alle festivals. Normaal had ik altijd mascara rondom m’n ogen deze blijft echt de hele avond goed zitten en zelf ‘s ochtends zit deze nog goed! Echt een aanrader

Rated 5 out of 5 stars

Ik had allemaal gaten in mijn wimpers en kale delen, dus heb ik na het lezen van andere beoordelingen dit serum gekocht. Het serum heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik gebruik heb nu ongeveer een... See more

Rated 1 out of 5 stars

Alle dingen die beloofd worden met mascara+ serum… onzin. Gebruik het serum al maanden en 0 verschil. De mascara zou waterproef moeten zijn maar 1 regenbui en ik had alles onder m’n ogen liggen. Erg... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Hele fijne mascara

January 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Serum en mascara doen niet wat het beloofd.

De wimperserum doet weinig. Ik heb hem voor 2 maanden gebruikt, en mijn wimpers zijn niet tot nauwelijks gegroeid. De tubing mascara komt er niet goed af met warm water, ook al sta ik onder de douche de mascara glijdt er niet vanaf. Ik trek mijn eigen wimpers er mee uit. Prijs kwaliteit verhouding is niet goed. Ik raad het niet aan.

May 4, 2026

Snel verzonden!

Snel verzonden!! Betrouwbaar en werkt 💘 ga sowieso nog een keer de tubing mascara bestellen!

March 12, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Tevreden

Soms hele snelle reactie’s op e-mails en soms wat minder snel/minder goed inhoudelijk. Wel erg lieve dames & geweldig product voor de personen die er tegen kunnen!

February 8, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb het wimperserum nu een half jaar…

Ik heb het wimperserum nu een half jaar mijn ogen (wimpers doen steeds meer zeer vandaar dat ik er nu mee gestopt ben geld hetzelfde voor de mascara heb ze beide geprobeerd super jammer van het geld

February 24, 2026

Wimperserum werkt echt!

Wimperserum werkt echt! Ik gebruik het wimperserum nu rond de 6 weken en zie echt al een groot verschil. Ik vind zelf de mascara iets minder. Maar dat is na mijn mening. Als ik jou was zou ik het wimperserum zeker kopen

February 18, 2026

Super fijne mascara!

Super fijne mascara!
Deze mascara is echt top. Hij is makkelijk te verwijderen en ik heb eindelijk geen last meer van uitlopende mascara – zo fijn! Daarnaast was de verzending super snel, het was gelijk verzonden. Ik kan deze mascara echt aan iedereen aanraden. Absoluut een aanrader! ✨

January 11, 2026

Goede klantenservice

Goede klantenservice, pakketje was tot 2x toe niet aangekomen door de bezorging van postnl. Snelle mail reactie en goede hulp vanuit de klantenservice waardoor ik nu alsnog het pakket ontvangen heb. Het wimperserum werkt top, na een tijdje zie je echt verschil!

January 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Terugbetaling laat op zich wachten

Product moet ik nog beoordelen maar de afwikkeling van een retour is dramatisch. Gewoon 0 reactie op (de zoveelste) mail of (uit nood) een bericht op social media. Wacht nu al een paar weken op de terugbetaling. Voor mij een reden om hier niet meer te kopen.

December 2, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Wimper serum en mascara

Het wimper serum is top, heb hem nu rond 2,5 week en ik merk echt dat mijn wimpers sterker zijn geworden, alleen niet echt langer.
De mascara veel best tegen, het was gewoon een mascara maar het eraf halen was wel erg fijn , ook voor mijn huid

December 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De mascara is echt super fijn

De mascara is echt super fijn! Ik heb normaal best korte wimpers maar door dit komen ze tot mijn wenkbrauw! Door de 2+1 actie heb ik mijn moeder ook een mascara gegeven en die is er ook weg van. Ik ga zeker vaker bestellen

December 25, 2025

Super

Ik gebruik nu al een tijdje het wimperserum en mijn wimpers zijn er echt langer door geworden! De mascara vind ik ook super fijn! Mijn wimpers blijven goed omhoog staan en met warm water gaat het er goed af.
De stop was uit de mascara gegaan en heb deze weg gegooid, ik heb de klantenservice benaderd en het bleek dat ik mijn mascara niet weg hoefde te gooien maar de stop waarschijnlijk in de dop is blijven zitten. Ze hebben voor nu een nieuwe mascara opgestuurd. Goede producten en goede klantenservice, ookal was dit eigenlijk deels mijn schuld!

October 29, 2025

Jammer van je geld

Erg teleurgesteld, ook vanwege hoeveel je er voor betaald

October 26, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look