Meccential Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Samen met mijn vrienden langs de Meccential stand gelopen op de beurs, zag er erg goed uit! Dus toch maar even een velgen & interieurpakket meegenomen. En wat werkt dat goed zeg! De velgen worden... See more

Rated 5 out of 5 stars

De kwaliteit van de spullen hier zijn echt top had zelf een interior cleaner en een velgenreiniger bestelt. Nu ruikt heel mn auto lekker en mn velgen shinen ga hier zeker vaker bestellen. Prijs kwa... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben super blij met de producten! Alleen is de interior spray niet zo goed als gedacht.

Company details

1. Car Accessories Store

Written by the company

Meccential: dé specialist in hoogwaardige car detailing producten en autoschoonmaak accessoires in Nederland en België. Ons uitgebreide assortiment bevat alles wat je nodig hebt om jouw auto professioneel te reinigen en te onderhouden. Van premium autoshampoo’s en microvezeldoeken tot innovatieve foam guns en velgenreinigers – wij bieden alleen de beste producten voor auto detailing. Of je nu een ervaren detailer bent of gewoon jouw auto in topconditie wilt houden, Meccential helpt je om jouw voertuig weer stralend schoon te maken. Met snelle levering, scherpe prijzen en een focus op kwaliteit zijn wij jouw betrouwbare partner voor autoverzorging en auto detailing in de Benelux. Ontdek ons aanbod en ervaar het verschil!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd. Incl een persoonlijke boodschap op een kaartje, wordt gewaardeerd!

September 22, 2025

Reply from Meccential

Bedankt voor de 5 sterren en het vertrouwen! Wij wensen u veel poetsplezier en graag tot snel!

Positief verrast!

En wat werkt dat goed zeg! De velgen worden prachtig schoon, en de interieurspray laat een lekker luchtje achter!

En dat voor slechts een fractie van de prijs (Normaal kopen wij altijd Meguiars), dit heeft ons positief verrast!

July 9, 2025

Reply from Meccential

Fijn dat u tevreden bent over de producten! Veel poetsplezier!

Rated 5 out of 5 stars

Werkelijk waar top producten!

Werkelijk waar top producten!

Ik gebruik al een tijdje de producten, fijn dat ik gewoon alles op een plek kan krijgen. kwaliteit is top en alles werkt gewoon goed. Echt een aanrader!

May 24, 2025

Reply from Meccential

Wij waarderen jouw vertrouwen! Veel wasplezier!

Rated 5 out of 5 stars

Top en tegen een goede prijs 👌

Echt top en tegen een goede prijs 👌
Ook de bezorging ging vlot en alles zat goed verpakt.
Zeker voor herhaling vatbaar.

May 1, 2025

Reply from Meccential

Bedankt André voor jouw bestelling. Wij zijn blij dat u tevreden bent, nog veel wasplezier gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Producten doen wat ze beloven

Snelle levering en vriendelijke klantenservice! De producten zijn van hele goede kwaliteit, of je nu een detailer bent of iemand die graag zijn auto goed bij houd en regelmatig zijn auto wast, meccential got it all! De producten doen wat ze beloven en mijn auto is elke keer blinkend schoon na een wasbeurt! Ik raad Meccential zeker aan!

February 28, 2025

Reply from Meccential

Dag Jessy! Bedankt voor je geweldige review! Veel plezier met het wassen en geniet van je stralend schone auto!

Rated 4 out of 5 stars

Goede buitenkant mindere binnenkant

February 23, 2025

Reply from Meccential

Bedankt voor deze waardevolle review! Wat goed dat je tevreden bent over de producten die het exterieur behandelen! Wij blijven onze producten doorontwikkelen!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, goede producten.

Vind alleen de washand diamond van mindere kwaliteit.

January 13, 2025

Reply from Meccential

Bedankt voor deze review PRO! Waardevolle feedback is altijd welkom wij gaan ermee aan de slag. Mochten er calamiteiten voorkomen laat het ons dan vooral weten!

Aanrader....

Prijs kwaliteits verhouding is super

December 30, 2024

Reply from Meccential

Bedankt voor deze beoordeling Justin! Wat fijn dat de producten aan jouw verwachting voldoen!

Rated 5 out of 5 stars

Washmit en wat sopjes besteld bij…

Washmit en wat sopjes besteld bij Meccential. snel bezorgd en maakt perfect schoon!!
Leuke aanbieding ook, zeker voor herhaling vatbaar

November 25, 2024

Reply from Meccential

Bedankt voor je beoordeling Liam! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

microvezel velgenborstel

Had een microvezel velgenborstel besteld. na enkele keren gebruikt is deze echter kapot gegaan. Na melding gedaan te hebben bij Meccential kreeg ik een nieuwe borstel opgestuurd. Bedankt voor de fantastische Service.

November 1, 2024

Reply from Meccential

Bedankt voor de beoordeling Jempi! Wat fijn dat het contact met onze klantenservice naar wens verlopen is.

Echte top service.

Ik had voor het eerst bij Meccentail besteld. Er was een probleem met het product dat ik gekregen had, contact op genomen met Meccentail en ze hebben me echt goed en snel geholpen en het probleem opgelost. De producten die ze verkopen zijn van goede kwaliteit. Ik zou iedereen aanbevelen om daar je was spullen te bestellen. Top!!!

February 27, 2024

Reply from Meccential

Bedankt voor de beoordeling Richard! Bedankt voor de lieve woorden, fijn dat wij u verder hebben konden helpen.

Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit voor goede prijs!

Mooie autowas producten voor een nog mooiere prijs! Kwaliteit is gewoon top, zeker als je het vergelijkt met andere merken dan is Meccential veel betaalbaarder! Levering van de bestelling is snel en goed verpakt!
Fijne spullen, ga hier zeker vaker mijn was spullen halen!

February 4, 2024

Reply from Meccential

Ontzettend bedankt voor de beoordeling Marijn!

The Trustpilot Experience

Take a closer look