MedCan Clinics Reviews 10

Company details

1. Medical Clinic
  2. Doctor

Written by the company

MedCan Clinics to ogólnopolska sieć specjalistycznych klinik konopnych, które od lat pomagają pacjentom w bezpiecznym i skutecznym leczeniu z wykorzystaniem medycznej marihuany. Zaufały nam już tysiące osób z całej Polski, a nasze podejście do terapii opiera się na rzetelnej diagnostyce, indywidualnym planie leczenia oraz najwyższych standardach opieki medycznej. Nasz zespół tworzą licencjonowani lekarze z doświadczeniem w terapii konopnej, którzy prowadzą pacjentów z przewlekłym bólem, chorobami neurologicznymi, depresją, stanami lękowymi, bezsennością czy skutkami ubocznymi tradycyjnych metod leczenia. Każda recepta na medyczną marihuanę wystawiana w MedCan Clinics poprzedzona jest dokładnym wywiadem, analizą dokumentacji i konsultacją medyczną, aby zapewnić pełne bezpieczeństwo terapii. Oferujemy wizyty stacjonarne, konsultacje umówisz online na naszej stronie. Dzięki temu pacjenci z całego kraju mogą w łatwy sposób rozpocząć terapię. Proces jest prosty, szybki i w pełni legalny – e-receptę na marihuanę medyczną otrzymujesz SMS-em oraz e-mailem, a leki odbierasz w dowolnej aptece posiadającej certyfikowane preparaty. Nasza klinika konopna to nie tylko miejsce, gdzie możesz uzyskać receptę na medyczną marihuanę – to centrum wsparcia pacjentów. Stawiamy na edukację, transparentność i realną pomoc w poprawie jakości życia. Wierzymy, że odpowiednio dobrana terapia konopna może być przełomem w leczeniu wielu schorzeń i pomóc tam, gdzie inne metody zawiodły. Każdego dnia otrzymujemy pozytywne opinie od pacjentów, którzy dzięki MedCan Clinics odzyskali komfort życia. Jeśli skorzystałeś z naszych usług, Twoja opinia również może pomóc innym podjąć decyzję o rozpoczęciu terapii. MedCan Clinics – profesjonalna opieka, bezpieczna terapia i tysiące zadowolonych pacjentów.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Nie dajcie się nabrać

Nie dajcie się nabrać, godzina i data umówionej wizyty w rejestracji online to fikcja i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, dostajecie narzucony termin. To żadna klinika to pseudogabinet. Nie szanują czasu ludzi.

December 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

uwaga złodzieje!

MedCan Clinics nigdy nie zwróciło wpłaty 250zł za odwołaną wizytę, pomimo zapewnień recepcjonistki, że dokonają zwrotu w ciągu 14 dni. Wielokrotne monity nie przyniosły skutku. Recepcjonistka poinformowała, że mam pisać w tej sprawie na email reklamacje@..., co uczyniłem. Telefonicznie potwierdzili otrzymanie zgłoszenia, ale nic z nim dalej nie zrobili, pieniędzy nadal nie odzyskałem.

July 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Aleksandra A.

Klinika oferująca leczenie medyczną marihuaną podeszła do tematu profesjonalnie i rzetelnie – lekarze dokładnie wyjaśnili możliwości terapii oraz dopasowali leczenie do indywidualnych potrzeb. Atmosfera była życzliwa i budząca zaufanie, dzięki czemu cały proces przebiegł spokojnie i bez stresu.

July 17, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look