Fup - fup
Fup. Fejllevering af strømpestørrelse. Ikke muligt at komme i kontakt m firmaet…”siden findes ikke”. ØV😡
Bestilte 12 maj. Penge trukket 14 maj..og har stadig ikke modtaget strømper.
Øv jeg ikke tjekkede Trust pilot først.
Lige som andre har jeg bestilt strømper den 7/4 og pengene trukket straks… stadig ingen strømper idag den 7/5
Svindel firma
Fup og svindel 😡😡😡
Lad være med at handle hos dem.
Bestilte varen d.5 april,
De trak beløbet fra min konto d.7 april,
(hvilket ikke er tilladt iflg. købeloven,
da jeg ikke har modtaget min vare endnu !!!)
Intet har jeg hørt fra dem 😡😡😡
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale ikke at bestille hos firmaet - det er fup og svindel. Jeg bestilte varer d. 26/4-2022 - den 28/4-2022 blev pengene hævet fra min konto. I dag den 6/5-2022 har jeg endnu ikke modtaget min bestilling. Så stort et land er Danmark ikke. Ikke engang PostNord er så længe om at få forsendelser ud.
Har IKKE modtaget mine plaster til neglene, det er SURT.......HAR modtaget nu :)
Lang leveringstid som forventet, har modtaget et virkelig dårligt produkt. De bestilte strømper har ingen effekt, det er en almindelig nylonstrømpe footie, og en meget dyr en af slagsen. Så spar pengene...
Det er ,som også andre skriver, fup firma
Det svare ikke på email eller på spørsmål på deres FB side
Pengene er havet
Fup og Fidus det er lige hvad det firma er.
Svarer ikke på hvor ens bestilte varer bliver af.
Og beløbet .... gæt ? Selvfølgelig trukket for længst
Hold jer langt væk
SNYD - BESTIL IKKE!!
Har bestilt for lang tid siden
Skrevet til dem uden at få svar
Pengene er hævet fra min konto.
Tror jeg må se i øjnene, at jeg er blevet snydt.
det tog fra den 26. marts 2022 tul den 11 april 2022 at få de strømper... Det er nylonstømper og intet værd, de holder ingen tæer på plads, har et par lidt skæve langetæer og trykkede lilletæer, og det er spild af penge... Butik skriver de, det eneste de sælger er disse sokker.. Jeg har rigtige fivefingers sokker, og der kan man tale om at tæerne bliver strakt ud i den normale form, som da vi blev født... Disse Medicy sokker, ved ikke hvad jeg skal bruge dem til.... Og så de fine anmelderser der stod, gad vide hvem de har betalt for at lyve så voldsomt... Skrev også en mail, men ingen respons... Da jeg bestilte sokkerne var der desværre ingen kritik af Medicy på Trustpilot, jeg forholdt mig til de rosende ord der stod på siden, så jeg troede den var god nok... Hold jer langt væk, det er spild af penge.. Forstår ikke vores lovgivning omkrong det, at det kan fortsætte for svindlere bare at snyde ærlige mennesker... Hvordan kan de få 2,6 stjerner, jeg kan kun se at de der har skrevet, kun har givet 1 stjerne.. Hvordan hænger det sammen--
Ny opdatering d.23.04.2022. Jeg fik endelig min sokker,det tog 4 uger til levering. Jeg troede at jeg ikke ville få dem. Nu skal jeg prøve dem, det ser godt ud.
Mvh Mia
Hej. Jeg tror at dette er en snyde virksomhed. min kone har ikke modtaget sine strømper, men pengene er trukket fra kontoen, jeg har fået et trk. nr. som ikke virker, når jeg trykker på det siger Hollands postvæsen at de ikke kender nummeret, jeg har skrevet to gange uden at få svar. Hjemmesiden indeholder kun en vare, der eksisterer en lang række domains med samme navn, samtidig er Medicy.com til salg.
Johnny Beltoft
PS: hvis varen kommer giver jeg besked.
Det utrolige er sket! tre uger senere end forventet, er pakken kommet til PostNord med besked om at betale 2 kr. i told, og 160 kr. i gebyr.
Hvis men på forhånd vidste at der skulle betales told og gebyr, og at det tager så lang tid at komme frem ville man nok tænke sig lidt om.