Mega Schutting Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hebben schutting/poort bij Mega Schutting in Heinkenszand gekocht. Goede service en advies in de showroom. Tijdens opmeten erachtergekomen dat het voor ons geen juiste keuze was. Konden de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij als buren zijn enorm goed geholpen door de verkoper. Een eerlijke prijs, goed geïnformeerd en netjes alle afspraken nagekomen, het plaatsen van onze schutting ging in rap tempo en zeer professi... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Uitstekende service

We hebben schutting/poort bij Mega Schutting in Heinkenszand gekocht.
Goede service en advies in de showroom.
Tijdens opmeten erachtergekomen dat het voor ons geen juiste keuze was.
Konden de order nog aanpassen.
Nu 2 weken verder is schutting/poort reeds geplaatst tot volle tevredenheid.
Snelle en vakkundige service van advies tot plaatsing.

February 16, 2026

Keurige overkapping geleverd

Wij hebben een goede ervaring met Megaschutting.
We kregen een goed advies en veel aanpassingen waren mogelijk voor onze overkapping. Goede communicatie en montage. Afspraken werden ook nagekomen. Kortom wij waren heel tevreden!

August 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een aanrader voor iedereen die goed geholpen wil worden.

Bij het bestellen werd er prima meegedacht en snel gereageerd op mijn mails, wat erg prettig is. De chauffeur die de materialen bracht deed erg zijn best om het zo dicht mogelijk bij de woning neer te zetten, complimenten. De monteur die de schutting kwam zetten luisterde goed naar onze wensen en leverde meer dan keurig werk af. Het contact met deze firma, via Eleonora, was vriendelijk behulpzaam snel en duidelijk. De prijs viel alles mee.

March 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

In de showroom geweest duidelijke…

In de showroom geweest duidelijk uitgelegd ook de verschillende houtsoorten en shuttingen die er waren.
Een vriendelijke en mee denkende verkoper . En niet geheel onbelangrijk een super montage team snel en vakkundig.ik raad mega schutting zeker aan . Ga erheen en laat je inspireren er is voldoende keuze voor ieder budget.

March 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De communicatie met het bedrijf was…

De communicatie met het bedrijf was prima. De jongens die de schutting geplaatst hebben waren zeer professioneel en hebben kwaliteit geleverd. Wel is het jammer dat ze alle spullen die over waren weer hebben mee genomen. Deze had ik graag gehouden als extra onderdelen zoals de houten schutting delen.

February 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

echt niks anders dan lof

alles ging gemakkelijk. van bezoek en advies in de showroom tot aan de uiteindelijke oplevering toe. met de vele keuzes en mogelijkheden die er zijn qua schutting vonden we het wel wenselijk even te gaan kijken in de showroom. we werden vriendelijk ontvangen en eerlijk geadviseerd. stap voor stap werden onze wensen vertaald naar een schutting. mooie zwarte betonpalen met cabballero houten schermen en poorten. we hebben gekozen voor het ook laten plaatsen van de schutting en daar ben ik achteraf ook erg blij mee. de plaatsing werd gedaan door 2 vriendelijke jongens die duidelijk weten wat ze doen. na een paar uur stond er al een rij met palen en betonplaten. ook bij het tegenkomen van een stuk beton of wortel in de grond of het afwerken van een onhandig hoekje met de buren werd er in oplossingen gedacht en doorgepakt. we bevelen dit bedrijf erg aan en ik weet zeker dat we het opnieuw inschakelen als we iets nodig hebben we ze leveren. wat ik ook erg handig vond was een link voor de betalingen. geen gedoe met percentage uitrekenen, rekeningnummers intypen enz..

February 20, 2025

Schutting plaatsen door Mega Schutting

Ruim vier jaar geleden zijn wij verhuisd naar ons huidige huis. Bij aankoop hadden de schuttingen hun beste tijd al gehad, maar nu was de staat dusdanig slecht dat vervangen noodzakelijk was. Na wat zoeken op internet zijn we terecht gekomen bij Mega Schutting in Heinkeszand. De laatste week van 2024 de showroom bezocht en heel hartelijk en deskundig te woord gestaan door Jan. Nadat Jan goed had geluisterd hadden wat onze wensen waren, heeft Jan diverse opties laten zien en de voor- en nadelen van diverse schuttingen aangegeven. Aangezien wij naast een akker wonen, waarvan niet zeker is wat de bestemming hiervan gaat worden (woningbouw?) hebben wij gekozen voor dichten en half open panelen. We hebben nu toch nog vrij uitzicht naar de akkerzijden en mocht er in de toekomst gebouwd gaan worden dan kunnen wij eventueel de panele met de half open bovenkant vervangen door dichten panelen.
Daarnaast gelijk een offerte laten maken voor de oprit. De brede taps toelopende heg maakte de oprit smal. De oprit wilde wij breder en recht hebben.
Na de duidelijke offerte en uitleg, kwam Wim inmeten bij ons op locatie. De zijde van de akker/sloot was bij ons geen standaard situatie, echter Wim heeft hier vakkundig een oplossing voor bedacht. Na een gedegen onderzoek en meting heeft Wim een duidelijk werkplan gemaakt. Circa 4-5 weken na de offerte kwam de plaatsingsploeg. Eerst vakkundig en zonder veel schade aan de omgeving, zowel de haag van de oprit, als de haag aan de akkerzijde verwijderd. Na stevig doorwerken werd 's middags de twee schuttingen opgeleverd.
Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en oplevering van de schuttingen. Het hele proces van showrrombezoek, offerte, inmeten en plaatsen hebben wij als zeer prettig ervaren.

February 5, 2025

Alles verliep soepel

Alles verliep soepel. Vanaf offerte tot en met de plaatsing van de schutting. Attent, kundig en efficiënt. Mooi resultaat.

February 21, 2025

Fijne ervaring

Wij als buren zijn enorm goed geholpen door de verkoper. Een eerlijke prijs, goed geïnformeerd en netjes alle afspraken nagekomen, het plaatsen van onze schutting ging in rap tempo en zeer professioneel!

Een echte aanrader dus deze vakmensen.
Ga zo door!!

February 21, 2025

Slechte service

In mei 2023 schutting laten plaatsen. Na installatie bleken er diverse beschadigingen aan de schutting te zitten. Moeilijk om met Megaschutting een geschikte datum af te spreken om e.e.a. te herstellen. Na vele keren zijn ze wel teruggekomen om de schutting te herstellen, maar ging steeds mis.En uiteindelijk op 6 april 2024 was het in orde, bijna 1 jaar verder. Toen hebben we meteen het restbedrag overgemaakt. Dus eindelijk boek dicht. Maar van Megaschutting niets meer gehoord, geen reactie op de betaling en geen excuses.

April 6, 2024

Schade afhandeling

Nadat werknemers van Mega-schutting schade hebben gemaakt aan mijn RVS afzetpaal, neemt mega-schutting niet hun verantwoordelijkheid om de schade te vergoeden.

Mega-schutting geeft aan dat het ene woord is tegen het andere woord. Dit terwijl mijn buurman het heeft zien gebeuren.

Ik heb dus een zeer slechte ervaring met Mega-schutting.

April 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Materiaal levering voor de montage…

Materiaal levering voor de montage datum niet accepteren als je geen bewaakt prive terrein hebt.
Bij diefstal van materiaal die voor je deur staat ben jij verantwoordelijk. Zie algemene voorwaarden Mega Schutting. Dat vertellen ze niet effe. Bij mij is dat het geval geweest, schuttingen gestolen en hierdoor moest ik extra schuttingen bijbestellen.

April 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Wat fijn is aan mega schutting is dat…

Wat fijn is aan mega schutting is dat je online je schutting kan samenstellen en je meteen kan zien hoeveel dit kost.
Samen met onze buren hebben wij een schutting samengesteld en gekozen voor gedeelde facturen. Medewerkers reageren meteen. We hadden ook wat problemen ervaren met levering, gebroken delen van schutting etcetera. Dan ervaar je de service. Medewerkers bleven vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ze denken met je mee en komen met oplossingen.

Verder is de kwaliteit van het product, service en montage top.

February 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Via Evert Jan Derksen kwamen Geurt en…

Via Evert Jan Derksen kwamen Geurt en Andre bij ons de schutting plaatsen. Ze hebben heel hard en netjes gewerkt, en wisten precies wat ze aan het doen waren. Hebben ook goed mee gedacht hoe we het beste de schutting konden neerzetten. Zeker een aanrader!

March 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische schutting voor een heel nette prijs!

5 schermen + looppoort besteld. Super nette prijs, levering op afgesproken tijd en datum. Kwam 2 blikken beits tekort, werden snel nageleverd. Ook een superprijs voor de beits scheelt een heel stuk in prijs met de bouwmarkt. Goede kwaliteit beits, dekt in 1 keer prachtig zwart. Niets dan lof.

May 4, 2022

Top product, Top bedrijf , Top personeel

Nadat ik via de website mijn afscheiding had samengesteld , kwam megaschutting de tuin opmeten, geen commercieel verhaal maar meedenken met de klant.
Op de 27e werd ik netjes 30 minuten van te voren gebeld door de chauffeur over de aflevering van de materialen.
En de 28e kwamen Evert-jan en lars de afscheiding plaatsen.
Er was een klein probleem met de afvoer, welke vakkundig werdt opgelost door Lars, maar daarna zag je de professionaliteit in de samenwerking van de mannen en hun kennis van het product.
Het eindresultaat was super en wijn zijn enorm blij met Megaschutting en Evert-jan & Lars

July 29, 2021

Gepruts...

De leveringsdatum van de materialen is zonder overleg of zelfs kennisgeving 2 weken vervroegd (dit bleek gelukkig bij toeval).
De materialen zijn buiten de afgesproken tijd op een parkeerplaats gedumpt en heb ik vervolgens zelf naar de tuin gebracht.
Het plan bleek op verkeerde wijze aangepast waardoor materialen teveel zijn geleverd.
Enkele materialen hadden gebreken en moesten op een later tijdstip opnieuw worden geleverd en geplaatst.
Geen gecorrigeerde factuur, maar een aanmaning! Bij verhaal halen bleek de dame van de administratie prima te weten dat er materialen terug waren gegaan (en werd alsnog een creditfactuur verstrekt).

Om positief te eindigen: de prijs is oké en die configurator werkt leuk. Ik ben tevreden met het eindresultaat, maar dat is volledig dankzij de onderaannemer die de schutting heeft geplaatst.
Aanbeveling: als je niet op dit soort shit zit te wachten: betaal iets meer en kies een ander.

October 14, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Prima service

Prima service, correcte levering van mooi materiaal voor een prima prijs.
Telefonisch zo goed als niet bereikbaar, wat ik persoonlijk erg jammer vind, maar per e-mail goed te doen.

June 24, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look