Mercatino Reviews

2. Deli
  3. Grocery Store
  4. Supermarket

Written by the company

Välkommen till saluhallen på nätet Mercatino är en virtuell marknadsplats där du hittar delikatesser från engagerade, passionerade och duktiga mathantverkare från Europa och Norden. Hos oss hittar du delikatesser från småskalig produktion där mathantverk och smakupplevelse står i centrum. Precis som i en riktig saluhall handlar du från olika butiker som alla har sin egen speciella smakinriktning. Allt levereras sedan hem till dig i en och samma försändelse inom 1-3 arbetsdagar. Välkommen till en värld av smaker under ett och samma tak!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Seriöst företag

Alltid snabba leveranser med varorna packade med kylklampar! Det känns och är säkert också bra för både charkprodukterna och ostarna!

November 28, 2025

Reply from Mercatino

Hej Eva! Tack snälla för din fina recension. 💛 Vi lägger mycket omsorg på att packa våra chark- och ostleveranser med kylklampar så att allt kommer fram fräscht och säkert – så det gör oss jätteglada att du märker skillnaden. Tack för att du handlar italienska delikatesser hos oss! 🇮🇹✨

Rated 4 out of 5 stars

Goda ostar

Goda ostar, stort utbud på senap. Men dyrt.

November 28, 2025

Reply from Mercatino

Hej Lasse! Stort tack för dina ord och för att du lyfter både vårt sortiment och prisnivå. 🙏 Vi jobbar just nu aktivt med våra italienska leverantörer för att trycka ned inköpspriserna, och vi förväntar oss att kunna sänka vissa priser redan inom två veckor. Tack för att du hjälper oss bli bättre – håll gärna utkik på sajten och i nyhetsbrevet! 🇮🇹✨

Mercantino

Allt bara bra

October 27, 2025

Reply from Mercatino

Hej Göran! Tack för din fina feedback — kort, rakt och värmande! 💛 Vi är glada att du uppskattar Mercatino och ser fram emot att få leverera fler italienska favoriter till dig. 🇮🇹

Hög kvalitet — rikt varusortiment

Hög kvalitet och ett stort och rikt varusortiment.
Överskådlig och snygg hemsida.
Läsvärda short stories om produkter.
Generösa erbjudanden.
Pålitliga leveranser.
Personligt och professionellt vid kontakt.

November 3, 2025

Reply from Mercatino

Hej Tetha! Wow, vilken underbar recension — tack! 🙏💛 Vi brinner för att kombinera kvalitet, brett sortiment, inspiration och trygg leverans, så det betyder mycket att du känner av allt detta. Dina ord om våra short stories och kundkontakt värmer lite extra. Tack för att du väljer Mercatino! 🇮🇹✨

Leveranskvalitet

Ni levererar alltid det som ni lovat

November 25, 2025

Reply from Mercatino

Hej Mats! Tusen tack! 🙌 Att vi alltid levererar det vi lovar är en central del av vår service, och det är fint att höra att du upplevt just det. Tack för att du handlar hos oss! 🇮🇹

Otrolig personlig servis

Otrolig personlig servis, väldig hjälpsamma

June 20, 2025

Reply from Mercatino

Hej Maria! Tack från hjärtat för dina ord! 💛 Personlig service är något vi verkligen värnar om, så det gör oss väldigt glada att du upplever oss som hjälpsamma. Vi finns här när du behöver oss! 🇮🇹✨

Bra dialog bra packet

Bra dialog vid lite fellevarns. Korrigerades på bra sätt
Bra leveranser välpackat med kyla

July 17, 2025

Reply from Mercatino

Hej Stefan! Stort tack för din fina feedback! 🙏 Härligt att höra att både dialogen och leveranslösningen fungerade bra — även när något blivit fel. Vi jobbar hårt med kvalitet i varje steg, så dina ord betyder mycket. 🇮🇹✨

Rated 5 out of 5 stars

En extremt lyhörd & skicklig…

En extremt lyhörd & skicklig kundtjänst. Dessutom fantastiska produkter. Har testat Mecatinos produkter på mina vänner som "gåvor" för att de skall förstå - kvalite. Ingen har varit missnöjd!

November 23, 2025

Reply from Mercatino

Hej Staffan! Tack för din fantastiska recension — verkligen! 🙏💛 Att du både uppskattar kundtjänsten och produkterna, och till och med låter dina vänner provsmaka, värmer enormt. Tack för att du sprider ordet om kvalitet. 🇮🇹✨

bra bemötande

Snabba leveranser bra bemötande. Inget krångel vid eventuella problem. Nöjd kund

November 1, 2025

Reply from Mercatino

Hej Ewa! Tack för en jättefin recension! 💛 Snabb service och smidiga lösningar vid problem är något vi prioriterar, så det gläder oss att du upplever det. Tack för att du är en nöjd kund hos oss! 🇮🇹✨

Smidigt

Enkelt. Snabbt. Bra förpackat. Bra sortiment

October 15, 2025

Reply from Mercatino

Hej Karin! Tack snälla för din fina recension! 💛 Det betyder mycket för oss att du uppskattar enkelheten, snabbheten och hur omsorgsfullt vi packar allt. Vi ser fram emot att få leverera fler godsaker till dig! 🇮🇹✨

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och perfekt innehåll.

Snabb leverans och perfekt innehåll.

November 7, 2025

Reply from Mercatino

Hej Eva! Tack för dina värmande ord! 🙏 Snabb leverans och perfekt innehåll är exakt det vi strävar efter, så det känns väldigt roligt att höra. Tack för att du väljer oss! 🇮🇹✨

Rated 5 out of 5 stars

En riktigt bra delikatess butik med hög…

En riktigt bra delikatess butik med hög service och snabba leveranser!

September 19, 2025

Reply from Mercatino

Hej Stefan! Stort tack för din fina recension! 💛 Vi värdesätter att du upplever både service och leveranser som snabba och pålitliga. Tack för att du handlar hos oss! 🇮🇹✨

Rated 5 out of 5 stars

Är mycket nöjd återkommande kund

Är mycket nöjd återkommande kund, suveränt sortiment av Italienska delikatesser.
Denna gång verkar DHL ha slarvat bort försändelsen. Kontaktar Mercatinos kundtjänst som snabbt kollar med DHL, de bekräftar miss.
Blir lovad ny leverans så snart som möjligt.
En välfungerande kundtjänst känns bra när det gått fel.

December 2, 2022
Unprompted review

Nöjd

Min leverans skickades iväg sent på eftermiddagen och nästa dag klockan 9 var den hos mig. Isen hade inte hunnit smälta helt under transporten, mina varor var väl bevarade.

July 26, 2022
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look