See what reviewers are saying
Ursäkta dröjsmålet, 🌞 Självklart att jag ett betyg till er har att delge. För denna fantastiska butik, som alltid får mej att le. Med toppen-utbud & personal kunnig som få. Ja, de gör all... See more
Company replied
Intressant och brett sortiment trots den begränsade ytan. Värt ett besök. Dock verkade personalen i butiken aningen besvärad av kundernas närvaro och uppfattades som aningen spydig och nedvärderande... See more
Company replied
Beställde online och fick leveransen dagen efter, trots att jag bor ca 40 mil från butiken. Fick inpå priset även med en ersättningsprodukt av samma märke och sort (honung) men med mindre mängd efters... See more
Company details
- Health and Beauty Shop
- Beauty Products Wholesaler
- Health Food Store
- Massage Therapist
- Natural Foods Store
Written by the company
I vår butik hittar du äkta eteriska oljor, basoljor, hydrolater, makeup, hudvård, kroppsvård, hårvård, örthårfärg, kosttillskott, vitamin/proteinpulver, örter, teer, livsmedel, rengöring för hus & hem, handgjorda tvålar, doftljus, rökelser, kryddor, frukt & grönt, kristaller/stenar, saltlampor/lyktor, rökelser & tarotkort. Vi har 25 års erfarenhet av hälsa och ekologisk hud- och kroppsvård och möter människor varje dag som blir hjälpta av att göra medvetna val. I vår butik har vi både budgetval och riktigt exklusiva produkter till hög kvalité och väljer du ekologisk hår- och hudvård kommer du känna skillnad både i kropp och själ. Vi har en holistisk syn på människan och livet, det går inte att punktbehandla ett symtom om orsaken beror på den livssituation man har exempelvis. Vänliga hälsningar, Merete & Nadja
Contact info
Renmarkstorget 10, 90326, Umeå, Sweden
- merete@meretes.se
- meretes.se
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ni får 5 stjärnor för att beskrivningen…
Ni får 5 stjärnor för att beskrivningen håller vad den lovar iallafall. Ni stand on bussiness💪🏼👌🏼 Hård, ja, men inte sådär hård, fa*. Älskar lakrits, äter all sorts lakrits, men visste inte att sten hård lakrits t bakning existerar. Nu vet jag😉
Snabb leverans direkt till brevlådan
Snabb leverans direkt till brevlådan! Bra kvalitet på kol till rökelsen ✨
Trevlig, trygg och vänligt bemötande
Mycket god känsla när man handlar från denna butik
Bästa Meretes
Jag älskar Meretes och tycker det är en av de bästa butikerna i Sverige både online och på plats! Varorna kom snabbt och smakar gudomligt! :)
Konstruktiv feedback: Ett av teerna jag beställde var lite slarvigt förpackat denna gång och en av de andra varorna låg nerpressat på te-påsen så under transporten hade en stor del av teet farit ut i paketet, vilket var lite tråkigt. MEN teet gick att rädda så det är ingen fara! Dessutom har något sådant aldrig hänt förut och jag har varit kund hos Meretes i bra många år medräknat tiden jag bodde i Umeå så mitt 5-stjärniga omdöme är och förblir oförändrat!
Snabb leverans och de produkter jag…
Snabb leverans och de produkter jag sökte fanns i lager.
Butiken är trevlig
Butiken är trevlig, men webbförsändelsen var minst lika trevlig, med många spännande prover!
Hållbara produkter och bra leverans
Jag får de produkter jag beställt och det är snabb leverans.
hemsidan är lätt att använda och beställa från
och jag gillar er butik i Umeå och ert sätt att agera och att ni har ekologiska varor.
Mycket bra
Produkten motsvarade den på hemsidan. Bra paketerar med en liten överraskning i paketet. Bra information via mail hela vägen.
🌟🌟🌟🌟🌟 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snabb leverans & fint paket!
Gillar både butiken och webbshoppen. Min beställning kom fram snabbt och dessutom var den inslagen som en liten present i vackert papper. Kändes lyxigt och omtänksamt!

Jättenöjd kund
Varan kom snabbt, snyggt inslaget och med trevlig hälsning. Jag är jättenöjd.

Reply from Meretes Ekobutik
Hemtrevlig butik med massa grejer
Hemtrevlig butik med massa ekologiska och unika grejer

Fantastiskt trevlig butik
Fantastiskt trevlig butik med jättefint sortiment, enormt kunnig personal. Ja det kan vara sveriges finaste hälsokostbutik!

Reply from Meretes Ekobutik
Mycket bra butik med bra sortiment
Mycket bra butik med bra sortiment. Handlar där då och då. Bra bemötande.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.