Merlin.pl Reviews 7

2.3

Company details

1. Book Store
  2. Game Store

Information provided by various external sources

Księgarnia Internetowa merlin.pl - Książki, Muzyka, Filmy, Zabawki i Gry. Najlepsze tytuły w najniższych cenach. Nowości, Bestsellery i Zapowiedzi. Sprawdź i Kup Teraz!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Market Leroy Merlin Rumia

Market Leroy Merlin Rumia, może i błaha sprawa ale bardzo denerwująca, chodzi o siatki papierowe ( płatne ) na zakupy. Po zakupieniu lekkiego towaru ( pojemnik do mydła itp x 3 szt ) i włożeniu do siatki papierowej, uchwyty od siatki się odkleiły, nie oderwały ale odkleiły. Pomyślałem , no cóż , pewnie wadliwa , więc przełożyłem towar do następnej siatki. Niestety tutaj ta sama sytuacja , w kolejnej to samo. Zwróciłem uwagę kasjerce ,która oznajmiła że ona tych siatek nie skleja . Pytam, czy to jest profesjonalne podejście do sprawy?, nie wspomnę o kulturze osobistej . Uważam że kasjerka powinna przeprosić za taką sytuację i wezwać managera , lub zapewnić że sprawę przekaże dalej . Ponadto , sklep powinien te siatki wycofać !!. W innych marketach , sklepach siatki papierowe są dobrej jakości i wytrzymałe . Jeśli wasze produkty są tak trwałe jak te uchwyty przy siatkach papierowych które przecież reklamują wasz market , no to szacun 😂 .

December 11, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam tego gównianego sklepu

Nie polecam tego gównianego sklepu. Oszuści. Zamówienie szło miesiąc a nie 6 dni jak obiecywano Zamowilam feromony a tu przyszło chińskie badziewie śmierdzące jak najtańsze podróbki bucika. Porażka Uważajcie

September 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Przyjęto zamówienie i wpłatę na towar…

Przyjęto zamówienie i wpłatę na towar którego fizycznie nie mieli. Po długim czasie oczekiwania sorry nie mamy zwrócimy pieniądze i raz pytanie o konto , dwie odpowiedzi przez tydzień, że księgowość przetwarza płatność i nic. Kasy ani widu ani slychu

November 24, 2022

Omijać z daleka!

Zamówiłem ksiązki za kilkaset zlotych 29/12/2021. Dostawa miąla być wysłana z Merlina w ciagu dwóch dni. 30-tego dostałem emaila, że będzie opóźnienie. 5/1/2022 dostałem emaila że "paczka powinna być wysłana w najbliższych dniach roboczych". Nic nie wysłano. Brak odpowiedzi na kolejne emaile. 19/01 poprosilem o anulowanie zamówienia (z dwóch czy kiku dni zrobilo sie 3 tygodnie!). Kilka emaili i dni póżniej i w końcu 24 stycznia potwierdzono, że anulują i oddadzą pieniądze. Ale dni upływały a pieniędzy nie ma. Kolejne emaile i w końcu Pani Katarzyna 15 LUTEGO odpisała, że przeprasza i, że sprawę przekazano do księgowości. Tydzień póżniej (sic!!!) i pieniędzy nadal nie ma.
Ja się będę użerał - nie odpuszczę choćbym do sądu mial iść - ale stwierdziłem, że trzeba ostrzec innych! Na szczęście czasem social media są przydatne - omijajcie szerokim łukiem sklep który kiedys był rewelacyjny a teraz to juz kpina (poczytałem inne recenzje i niestety nie jestem odosobniony)

February 22, 2022
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Sklep nadaje się wyłącznie pod lupę…

Sklep nadaje się wyłącznie pod lupę RZECZNIKA SPRAW KONSUMENTA !!!!! Dla zarobku kilku zlotowek, oszustwo nad oszustwem - towar wysłany nie taki jak zamawianych, a po kontakcie telefonicznym perfidne wmawianie że taki produkt został zamówiony - ! / DNO

December 18, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Bardzo dobry sklep

Dodaje opinie bo wielokrotnie kupywałam na Merlinie. Kulturalny e-commerce, ceny dobre, produkty - zawsze wszystko się zgadzało. Jest poziom.

September 26, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look