Mettefriis Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Alexander Mazins dårlige modanmeldelse

Min 1 stjernes “klagesang” fra Alexander Mazin, kom efter jeg havde en telefonsamtale med ham omk. min anmeldelse på TP af ham og hans salgsmetoder og afpresninger.
Han blev igen super pressende og ubehagelig i forhold til at han ville have mig til at fjerne min dårlige omtale af ham ellers truede han mig med at lave en dårlig og personlig modanmeldelse tilbage af mig hvilket han valgte at gøre! Hvis du er i tvivl om mig og min person, så se datoerne for min og hans anmeldelse og få selv syn for sagen…..

April 3, 2024
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Mette friis truede mig med jurist

Mette friis truede mig med jurist - efter jeg arbejdede gratis for hende, og hun tjente rigtig gode penge på det.

Jeg har arbejdet gratis for Mette, og hjalp hende med hendes markedsføring. I 1,5 måned fik hun kunder og tjente gode penge på al min hjælp.

Hun oplyste mig om, at hun tjente rigtig gode penge på det, og alle de mænd hun fik ind i hendes forløb betalte hende meget flotte summer for at få hjælp til deres problemer - men da det kom til vores samarbejde ville hun ikke betale 1 kr.

Da jeg efter 1,5 måned sagde, at vi enten kunne fortsætte samarbejdet ved hun betalte mig, eller vi kunne afslutte det - så valgte hun at afslutte det, og true mig med en jurist, hvis jeg ikke overdragede alt jeg havde lavet til hende. Hun mente juridisk, at hun havde hun ejede det, og jeg manipulerede hende og pressede hende til at betale.

Faktum er, at jeg gav hende et tilbud og hun takkede nej - hvorefter hun ville have mit arbejde gratis.

Truslerne om en jurist og hendes beviser var ikke andet end mails, men det gav mig søvnløse nætter - og jeg endte med at snakke med en coach, fordi jeg havde svært ved at tackle det faktum, at jeg blev truet efter at have lavet gratis arbejde.

For 4 dage siden (dvs. over 1,5 år efter) vælger hun så at skrive en meget negativ og ubehagelig anmeldelse om mig, og hvor manipulerende jeg er som menneske...

Udover det er ironisk, at en person som kun har lukrerede på mig, og truet mig med en jurist kunne kalde mig manipulerende - så forstår jeg ikke, hvordan man til hverdag kan arbejde med mennesker.

Jeg har arbejdet med mange terapeuter, og har aldrig oplevet nogle der var så bitre, sure og truende i deres adfærd.

At jeg nogensinde skulle fortryde, at jeg valgte at sige:

"Mette, nu har jeg ikke arbejdet med Sexologer før, men vi kan teste mit system af og se om det virker, og hvis det gør så kan vi lave en aftale om at samarbejde"

Men den oplevelse har betydet, at jeg siden da aldrig har tilbudt lignende aftale til nogen, fordi jeg har ar på sjælen efter Mettes psykologiske spil og manipulation af mig.

Hun skriver i hendes anmeldelse, at jeg har tage hendes "levebrød" fra hende, hvilket fastrammer, hvor ubehagelig og manipulerende hun er. Det brød har jeg brugt min energi på at bage, og hun har spist glædeligt af det i 1,5 måned - men så snart det skulle koste noget, så truede hun mig med jurist.

Dette skete selvom hun ordret skrev, at det havde været meget effektivt, og hun var taknemmelig for min hjælp.

Det er så absurd i min verden, at jeg haft svært ved at sætte ord på min oplevelse.

Jeg kontaktede Mette i håb om at starte en dialog op, så vi kunne tale om det, men efter 1 besked skrev hun:

At jeg pressede hende og jeg chikanerede hende - selvom jeg bare pænt spurgte, om vi kunne tage en dialog om det.

Jeg ville aldrig i mit anbefale nogle mennesker at være i kontakt med Mette, da hun er typen som skyder skæls-ord og trusler efter en, hvis hun ikke får sin vilje - uanset om det er rimeligt eller ej.

March 23, 2022
Unprompted review