Company details

1. Courier and Delivery Service

Written by the company

Meubel-koeriersdienst. Meubelstuk gekocht op marktplaats? Wij halen het voor u op!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Prima vent

Ik heb Alain het adres gegeven van 2 banken (via marktplaats). Vervoerprijs vooraf afgesproken, schappelijk, en toen stond hij voor de deur met de banken! Heeft hij ook meegeholpen met het naar boven brengen. Erg goede communicatie, ook met de Marktplaats verkoper. Een aanrader! Thanks, Alain. Groetjes, Simona

July 31, 2023

Hallo Simona,
Wat een ontzettend aardige reactie. Ik ben er heel blij mee ;-)
Mocht er weer iets zijn dan help ik graag!

Uitstekende dienst

Op zeer korte termijn (binnen enkele uren) kon Alain langskomen om een bank te vervoeren. Uiteindelijk zei de verkoper op het laatste moment af, waar Alain uiterst begripvol en sympathiek op reageerde. Daarom de volgende keer weer gecontracteerd om spullen te vervoeren, wederom snelle service en goede hulp, alle spullen zijn veilig en snel aangekomen bij mij thuis. Zeer vriendelijke, sympathieke en behulpzame man, uitstekende service, kortom zeker aan te raden voor alle vervoersklussen!

December 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen door dit bedrijf

Heel fijn geholpen door dit bedrijf. Alain heeft een bank voor me vervoerd van DH naar R’dam. Vriendelijk, snel en punctueel. Absoluut aan te raden!

October 19, 2022

Beste mevrouw Rienderhoff,
Dat is heel fijn om te horen!
Graag gedaan!
Alain van de Meubelexpress 010

Rated 5 out of 5 stars

Gebeld op het laatste moment

Gebeld op het laatste moment, op de één na laatste en drukste dag van het jaar, om iets voor mij op te halen.Er werd meteen in oplossingen gedacht en nog dezelfde dag zeer laat mogelijk gemaakt. Enorm verrast met de super aardige behulpzame inzet van Alain! Ontzettend bedankt

January 1, 2022

Hallo Marjolein,
Wat een hartverwarmende reactie. Dank! Graag gedaan en heel veel plezier met de tafel!

Rated 5 out of 5 stars

Topservice voor bezorging van Marktplaats aankopen

Ik heb al een paar keer gebruik gemaakt van Meubelexpress010 en wat een geweldige service! Alain en zijn team zijn betrouwbaar, leveren goed werk en zijn ook nog plezierig in de omgang. En een hele goede prijs. Kortom, van harte aanbevolen voor het vervoer van al je aankopen op Marktplaats!

December 3, 2021

Reply from Meubelexpress010

Ontzettend leuk om te horen! Bedankt voor de goede recensie.

Netjes en vriendelijk

Dit weekend een antieke kast van mijn oma verhuisd. Prima gegaan, vriendelijke man en alles was netjes geregeld, niet zo'n gooi-en-smijtbus. Ik houd jullie in gedachte voor een volgende keer!

November 23, 2021

Reply from Meubelexpress010

Beste mevrouw Haak, dank voor uw positieve review!

Top vervoerder

Zeer klantvriendelijk, snelle service, ben zeer goed geholpen

November 19, 2021

Reply from Meubelexpress010

Hallo Jules. Leuk om te horen!

Top service!!

Super fijne ervaring met dit bedrijf. Kundig en vriendelijk!!
Top service.

November 18, 2021

Hallo Louise,
We zijn heel blij met je waardering. Dankjewel!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look