Desværre en rigtig dårlig oplevelse.
No history of asking for reviews
Desværre en rigtig dårlig oplevelse.
Havde en maskine til reparation Da den var "færdig" hentede jeg den(skulle selvfølgelig have afprøve den hvilket jeg ikke gjorde) da jeg skulle bruge den virkede den ikke Jeg studerende den det så tilsyneladende ikke ud til at være skilt ad syntes man kan se på skruer
Henvendte mig i butikken De påstår at der havde været mus I min maskine Den Havde været opbevaret et sted hvor der ikke er hverken mus eller ander dyr
De ville så reparere den igen for min regning ok De ringede et par dage senere og fortalte de havde fundet endnu en fejl
Den havde de ikke opdaget første gang så det kunne tyde på at de ikke havde kigget på den
Nå det blev til at jeg blev blak listed ville ikke betale for reparation 2 gange Da jeg sagde det skulle jeg betale for fejlfinding hvilket jeg heller ikke havde lyst til
Helge
Jeg havde købt en del som viste sig at være den forkerte. Det skal dog siges at da jeg første gang handlede havde jeg ikke de rigtige oplysninger og der blevet slået op for at finde delen der passede til min maskine. Min mekaniker kunne så fortælle mig at jeg havde den forkerte del da han skulle udføre reparationen. Jeg henvendte mig i butikken for at få byttet delen, og blev mødt med en aggressivitet som jeg sjældent oplever. Jeg har ingen erfaring med maskinen eller dens dele, så jeg er helt uvidende omkring det og havde brug for vejledning. Tonen var ganske ubehagelig og der blev talt ned til mig. Jeg fik dog byttet min del til den rigtige trods alt.
Jeg kommer aldrig til handle hos MF Maskineservice igen
Magen til arrogance, dårlig behandling og service findes ikke andre steder - hvis - så tak skæbne for vores samfund.
Kan og vil aldrig anbefale dette sted.
Den 9/3 2023 købte jeg en plæneklipperpakke en batteriplæneklipper Honda HRG466 XB - træk Bio/opsamler med batteri og oplader.
Maskinen virker superfint og kan kraftigt anbefales, men blev leveret med for lille batteri 4 AH.
Uden brug af træk og kun klipper holdt batteriet i 21 minutter og en opladningstid på 37 minutter. En test udtaler at batteriet skal holde til at klippe 345'2 på en opladning og så stor plæne har vi ikke. hele opladninger skulle der til for at klare en plæne. Måtte i dag tilkøbe et 6 AH batteri, der burde være leveret med i stedet, for at have batterikraft nok, og fik sølle 5% i rabat for at jeg skulle være tilfreds.
MF maskinservice er for køberen, der vil have kvalitet og med denne service, kunne jeg ligeså godt have gået i et lavprisvarehus med en ekspedient, der kun kan udlevere, men ikke fortælle om varen. Jeg har et stort forventningsgab og føler ikke jeg har fået den service, jeg tidligere har fået.
Ågerpriser og ELENDIG service!
En mandag Indleverede jeg en motorsav hvor et fjederbånd skulle isættes. Det var en mindre ting de havde prøvet før. Dagene gik, jeg hørte intet fra dem, og en fredag kører jeg forbi, blot for at få at vide at der nok skulle et nyt fjederbånd til, pris 400 kr som de måske kunne få hjem tidligst onsdag (Kostede 117kr hos Minitraktorgården i Næstved!)
Jeg bad så om at få min urørte sav med hjem, da jeg syntes det lød dyrt og jeg var træt af den lange ventetid.
Det kunne jeg godt få, men jeg Skulle betale 350kr for den tid de havde brugt på at vurdere at fjederen skulle udskiftes med en ny. INTET HAVDE DE GJORT!?
Samme fredag kørte jeg til Minitraktorgården, i Næstved, hvor en kompetent ekspedient med det samme sagde at jeg bare skulle have et nyt fjederbånd, der er spolet op og klar til montering, som jeg hurtigt og nemt selv kunne gøre: pris: 117 kr!
Super dårlig service, udlejningsmaskiner, der ikke virker, og priser der er himmelråbende. En skam, at man skal anmelde med mindst en stjerne på Trustpilot. Jeg er i hvert fald forhenværende kunde i den butik, men det er jo godt, at der findses andre butikker i området Vordingborg, der tilbyder samme ydelser og bedre service som f.eks. Røstofte.