MFrost Massage Reviews 52

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Mikkel Frost. Jeg kom med spændinger i nakke og skuldre - denne problematik har Mikkel hjulpet mig med at løsne op for løbende. Han er dygtigt, omsorgsfuld og nærværende. ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Bedste massage nogensinde! Mikkel er lige præcis den massør jeg længe har søgt. Han er god til at tage fat og få løsnet op hvis man har spændte områder og går i dybden når der er behov. Man kan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Endelig en massør som tager fat de rigtige steder og koncentrere sig om lige nøjagtigt de steder der skaber problemer. Har fået min 1. behandling i dag og endelig sluppet af med den hovedpine jeg har... See more

Company replied

1. Massage Therapist

Written by the company

MFrost Massage tilbyder professionel fysiurgisk massage og sportsmassage i Hvidovre på Arnold Nielsens Boulevard 62B i stuen.

4.8

3-star
2-star
1-star

Super dygtig massør.

Jeg var hos Mikkel første gang d. 18.3.2026. Jeg havde spændinger i nakke, skuldre, ryg og lænd. Mikkel er klart den bedste massør jeg har prøvet og jeg har prøvet en hel del. Han tager fat så jeg kan mærke det og super dygtig. Jeg er som et nyt menneske, hver gang jeg går derfra. Tak for det Mikkel. Ser altid frem til næste behandling.

March 18, 2026

Jeg kan varmt anbefale Mikkel Frost

March 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god high 5 oplevelse!!

Jeg havde i dag den 03.januar 2026 mulighed for at prøve Charlotte, som er ny massør hos M. Hun var meget flink og respektfuld, og jeg følte mig tryg i hendes hænder. Hun ramte de rigtige steder på en behagelig måde, og man kunne tydeligt mærke, at hun var i sync med musklerne. Med sin solide baggrund som sygeplejerske kunne hun også forklare ting undervejs og gav gode fif og råd, så jeg blev klogere på mine ømheder. Det var en virkelig god massage, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg vender helt sikkert tilbage.

January 3, 2026

Fantastisk massage

Fantastisk massage på trods af at jeg var vældig øm og spændt. En god oplevelse, og Mikkel var god til at sikre sig, at det føltes ‘behageligt’ for mig undervejs taget mine spændninger i betragtning.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller en tid 😁

November 19, 2025

Massage der kan mærkes

Massage der kan mærkes , så man kan mærke man lever…men den har hjulpet mig til ikke at havde ondt og ømhed i ryggen…så tak for det , og et gensyn er på sin plads i fremtiden…
Vh thomas

February 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Miraklernes tid er ikke forbi

Miraklernes tid er ikke forbi. Det har jeg med egen krop erfaret hos MFrost Massage.
Du milde mangler hvor har jeg hylet og bandet, og mig som næsten aldrig bander. Der er søren-susmende komme bandeord fra alle 4 verdenshjørner. Det er nok mig der er en piveskid, ondt har det gjort. Det kunne jo også være fordi Mikkel, med sin faglige viden netop ved, at en dybdegående massage er det, der er effekt.
Mikkel har virkelig gjort en forskel. Jeg er simpelthen et nyt menneske.
Mikkel giver Massage på højeste plan, og det er virkelig godt og effektivt.
Jeg har kun en kæmpe stor tak til Mikkel for han dygtige arbejde, faglige viden.
Jeg glæder mig simpelthen til næste behandling, for ih hvor her jeg det godt bagefter.
Tak Mikkel.
Dan

January 30, 2025

Effektiv og dybdegående massage

Jeg har været hos mfrost massage en del gange nu, og det er altid en god oplevelse. Behandlingen er præcis, dybdegående og “hård”, som jeg har brug for, og den hjælper virkelig med at løsne spændingerne.
Jeg kan varmt anbefale mfrost massage.

January 20, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Mikkel er en god massør men....

Mikkel er en god massør men jeg skulle bede ham om nogle gange ikke om at tage så hårdt fat da det gjorde ondt. Og er meget meget øm, det forbinder jeg ikke med og komme og få en behagelig massage har svært ved og nyde at man er løsnet op pga. man er meget øm. Ved ikke om jeg vil bruge ham igen, Men en meget flink mand. :)

September 16, 2024

Kære Mathilde,
Tak for din ærlige feedback og de venlige ord. Jeg vil gerne forklare forskellen mellem de typer massage, vi tilbyder. Du bestilte en fysiurgisk massage, som er mere dybdegående og fokuserer på at løsne spændte muskler, især når der er opstået specifikke problemer (som du forklarede du havde). Derfor kan det opleves som mere intenst sammenlignet med en wellness-massage (som fokuserer mere på afslapning og behag).
Som vi talte inden behandlingen, nævnte du, at du 'kan tåle rimelig meget' og 'godt kan lide, at der bliver taget fat,' hvorfor jeg tog fat, som du ønskede. Jeg forberedte dig også på, at der kunne være ømhed efter behandlingen, da det er helt normalt efter en dybdegående fysiurgisk massage – især når man ikke har fået massage i flere år, som du ikke havde.

Jeg forstår, at det kan føles ubehageligt at være øm, men det er ofte en indikation på, at kroppen arbejder på at reparere de spændinger, der er blevet løsnet op. Jeg er selvfølgelig altid åben for dialog under selve massagen, så vi kan justere intensiteten, så det passer bedre til dine behov, som jeg også nævnte for dig. Jeg håber, du vil overveje at give det en chance igen.

De bedste hilsner,
Mikkel

Rated 5 out of 5 stars

Nu har jeg efterhånden fået en del…

18. marts 2025 - update:

Jeg kommer fast hos Mikkel, og i dag peb jeg over en genstridig hovedpine og ondt i den nederste del af ryggen - begge dele desværre noget jeg lider meget af.

Mikkel har efterhånden sporet sig så godt ind på mine problemområder, at han bare gik i gang fra en ende af ud fra de oplysninger, jeg havde givet.

Fordi min krop var så presset, var jeg mere "stille" under behandlingen end normalt (der var steder, tingene sad godt fast, så der skulle lige nogle dybe vejrtrækninger til), MEN jeg gik derfra uden hovedpine, og den har i skrivende stund holdt sig på afstand!

Ryggen er også blevet væsentligt gladere!

Tak, Mikkel!

---oooOooo---

Nu har jeg efterhånden fået en del behandlinger, og jeg synes, Mikkel er en god og lydhør massør, der samtidig har en god fornemmelse af problemområder.

August 12, 2024

Reply from MFrost Massage

Mange tak! Vi ses i næste uge ;)

Rated 2 out of 5 stars

Blandet oplevelse

Massage 4 ud af 5 stjerner:
Massøren var dygtig og gav en god massage. Eneste minus var, at helkropsmassagen kun var af bagsiden af kroppen, det fandt jeg først ud af når tiden var gået.

Stedet 1 ud af 5 stjerner:
Desværre er det ikke det mest indbydende lokale, som ligger i en erhversejendom med andre virksomheder, hvor man kunne høre 'naboen' tale i telefon og den ringede ofte. Derudover var der larm fra håndværkere, der både borede og bankede løs, så helhedsoplevelsen blev noget tam.

July 29, 2024

Hej Arif,

Tak for din anmeldelse og din konstruktive feedback. Vi er glade for at høre, at du fandt massøren dygtig og massagen god. Vi beklager, at der opstod en misforståelse omkring helkropsmassagen.

Vi beklager meget de gener, du oplevede i forbindelse med støj og omgivelserne. Vi er desværre ramt af en kortvarig renovering fra vores overboer, som normalt ikke larmer, men desværre har ramt din behandlingstid uheldigt, hvilket vi ikke kan kontrollere, men vi forstår godt, at det påvirker oplevelsen negativt. Renoveringsarbejdet er heldigvis færdigt inden længe.

Din feedback er vigtig for os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen under bedre forhold.

Med venlig hilsen,
Mikkel, stifter af MFrost Massage