See what reviewers are saying
Ik heb een lange winterjas via elders besteld van hetzelfde merk. Ik kon gemakkelijk retour sturen nadat ik voor goedkoper op eigen site kon krijgen. Goede service. Betalen geld snel uit. Levering is... See more
Ik had een hoed besteld. Deze kwam allereerst in een zak binnen. Niet slim want was helemaal verkreukeld. Daarna contact opgenomen met het bedrijf. Zouden ze dozen bestellen, kon ik een nieuwe krijg... See more
Heldere site, makkelijk bestellen en na anderhalve dag mijn bestelling al netjes verpakt binnen. Mooie kleding van goede kwaliteit.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Waterdichte groene hardshell jas
Ik heb een groene hardshell jas besteld en inmiddels meerdere keren gedragen. De jas is waterdicht, valt op maat en het materiaal is stevig. Een mooie jas die lekker zit, kortom ik ben er blij mee en kan hem je zeker aanbevelen. Het bestelproces is correct en snel verlopen, al met al dikke prima MGO leisure wear!
Goede kwaliteit, snel binnen
Mooie kleding van goede kwaliteit.
Zo blij met weer een vest van MGO…
Zo blij met weer een vest van MGO erbij. De vesten zijn van goede kwaliteit en blijven ook goed van kleur na meerdere malen wassen. Voor mij geen ander merk meer!
Heel betrouwbaar
Zo blij met het heren vest.
Snelle levering ...kwaliteit is prima.
Gaan zeker vaker iets bestellen ..top !!!!!
Voldoet helemaal aan de verwachtingen
Het product komt overeen met zoals het op de website staat en wordt vlot geleverd.
Prachtige kwaliteit en snelle levering
Mooie kwaliteit kleding
Mooie kwaliteit kleding, chique! En snelle bezorging.
Fijne kwaliteitskleding
Fijne kwaliteitskleding. Ik heb o.a meerdere jassen. Fijne pasvorm, ook als je wat langer bent.
Prima!
Maandagavond twee kledingstukken besteld en woensdag netjes bezorgd. Alles was goed verpakt en volledig in orde. Geen op- of aanmerkingen — precies zoals je het hoopt wanneer je online bestelt. Gewoon een fijne, probleemloze ervaring.
Zeer goede producten
Zeer goede producten, goede pasvorm en supersnel geleverd,
Heel mooie producten voor betaalbare…
Heel mooie producten voor betaalbare prijs en uitstekende service
Duidelijke website
Duidelijke website. Mooie producten en snelle verzending.
Ga zo door
Mooie kwaliteit hoed
NL product, acceptabele prijs en mooie kwaliteit. Wat wil je nog meer!
Mooie hoed
Mooie hoed. Goede kwaliteit en pasvorm. Snelle levering.
Fantastisch fijne jas
Fantastisch fijne jas. Heerlijk comfortabel. En de sjaal. Zacht. Vrolijke kleuren. Warm. Gewoon heerlijk.
Netjes verpakt en super snelle levering
Duidelijke site, snel geleverd , fantastisch artikel
Duidelijke en overzichtelijke site, goede produkt omschrijvingen.
Makkelijke maattabel.
Snel geleverd en werkelijk een fantastisch product dat het geld meer dan waard is.
Aanbevelenswaardig, MGO Leisure Wear :)
Perfecte experience & Product
Perfecte experience, had een vraag over een product mailde het team en kreeg snel en duidelijk antwoord. Levering was snel en kwaliteit van product heel goed.
Ik heb een jas gekocht die eigenlijk…
Ik heb een jas gekocht die eigenlijk een maat te klein is. Ik zoek contact met de winkel, omdat ik het artikel wil ruilen, maar lukt op geen enkele manier. Op hun site staat een contactformulier die je in kan vullen… maar geen verzendoptie. Contact gezocht via hun shop mail, contact gezocht via Facebook, nergens een telefoonnummer.
Op hun site zeggen ze ook dat je het artikel terug kan sturen en dat je dan je geld meteen terug gestort krijgt. Maar ik vertrouw het niet als ze niet bereikbaar zijn. Straks ben ik jas en geld kwijt.
Dus ik hou de jas maar, dan maar iets te krap… maar hier bestel ik nooit meer.
Snelle levering netjes bezorgd en ik…
Snelle levering netjes bezorgd en ik ben tevreden Twee dagen moest ik wachten
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.