M.H. Fotograf

4. Film and Video Producer
  5. Portrait Studio
  6. Wedding Photographer

Written by the company

Billeder siger mere end 1000 ord - Min fornemmeste opgave er at forevige de øjeblikke der betyder noget for dig. Så uanset om det brylluppet eller familien der skal tages billeder af. Så tilbyder jeg kompetent rådgivning og de perfekte billeder til lige netop det du ønsker. Skal du have taget det perfekte billede? Hvorfor os? Hos MH-Fotograf.dk specialisere vi os i at fotografere til både private og erhverv. Det kan være du har en drøm om dit drømmebryllup skal foreviges, eller måske har du andre drømme med dine billeder? Uanset hvad står vi klar til at skabe de perfekte rammer for at dine billeder lever op til dine drømme og ikke mindst budget. Vi er på fornavn med vores kunder Vi er en mindre fotograferings virksomhed som har lokaler på Vestfyn. Vi er ikke de største, men derfor kan vi stadig levere god service og billeder. Hos os er kunden altid i fokus, og vi går gerne lidt længere for at vi har glade kunder. Hvorfor billeder? Billeder siger mere end 1000 ord – Derfor er det for rigtig mange at få taget det perfekte billede, uanset sammenhæng. Vi hos MH-Fotograf.dk har flere års erfaring inden for fotografering, derfor er vi vant til at tænke ud af boksen når det perfekte bilelde skal tages. Vi tilbyder: Privat fotografering af bryllupper, konfirmationer og andre mindre events. Erhvervs fotografering af butikslokaler og protrætter af medarbejdere. Drone fotografering hvis du ønsker at få de perfekte billede til en eventuel salgsannonce af hus. Skal vi tage en snak? Har du allerede en klar forestilling om hvordan det perfekte billede ser ud? Eller mangler du inspiration til hvordan dine billeder skal se ud? Uanset hvad står vi til rådighed og klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement

Super god fotograf 😊

Martin var fotograf til vores barns barnedåb. Han var professionel og en yderst dygtig fotograf hele vejen igennem. Vi fik fantastiske billeder fra dagen! 😊

March 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kanon god og dygtig fotograf kan…

Kanon god og dygtig fotograf kan virkelig anbefales altid glad og smilene super godt tilfreds med mine fotos 💪🏼🤩

February 13, 2023

Reply from M.H. Fotograf

Hej Lars Jørgensen Dejligt at høre at i er glad og tilfreds Tak for din ros og de 5 stjerner :-) med venlige Martin Hansen M.H. Fotograf

Rated 5 out of 5 stars

Martin har været ude og lave en…

Martin har været ude og lave en dokumentarfilm hos os. Yderst professionelt hele vejen igennem. God dialog, og mange gode input til at få klippet filmen sammen som vi ønskede den!

August 11, 2022

Reply from M.H. Fotograf

Hej Jimmi S Dejligt at høre at i er glad og tilfreds Tak for din ros og de 5 stjerner :-) med venlige Martin Hansen M.H. Fotograf

Vi har benyttet Martin

Vi har benyttet Martin, som fotograf til vores datters konfirmation. Vi fik nogle rigtig flotte billeder fra dagen, og Martin var professionel hele dagen igennem.

September 3, 2022

Hej Karina Rasmussen

Advertisement

Brændekilde som kulturlandsby

Martin har lavet en helt igennem professionel indsats ved indvielsen af Brændekilde som kulturlandsby, både under planlægningen og udførelsen af opgaven. TAK

May 4, 2022

Hej Poul Søren Kjærsgaard

Dejligt at høre du er glad og tilfreds Tak for din ros og de 5 stjerner :-) med venlige Martin Hansen M.H. Fotograf

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en fantastisk video ud af…

Vi fik en fantastisk video ud af besøget fra M.H. Fotograf, og en god oplevelse.
Sanne & Thomas.

April 24, 2022

Reply from M.H. Fotograf

Hej Sanne og Thomas. Dejligt at høre i er glad og tilfreds Tak for jer ros og de 5 stjerner :-) med venlige Martin Hansen M.H. Fotograf

Gode billeder

God service.