Midtlaase Reviews

1. Locksmith
  2. Emergency Locksmith Service
  3. Key Duplication Service
  4. Locks Supplier

Information provided by various external sources

Velkommen Til Midt Låse.Hvert år bliver der begået over 25.000 indbrud, så det er vigtigtat ens låse er iorden.Midt Låse er leveringsdygtig i en lang række produkter ogrådgivning, og sammen finder vi, præcis det produkt derpasser lige netop til jeres be...

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Stor anbefaling

Vi har brugt John fra Midt Låse i vores ejerforeningen af flere omgange nu. Han et altid hurtig til at svare, pålidelig og med fair priser. Stor anbefaling herfra.

February 26, 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, gode priser samt hurtig og fleksibel hjælp. John var super venlig og en kæmpe hjælp! Han tog vores frustrationer over at være blevet låst ude med en god portion humør og tålmodighed.

November 16, 2021

Vores lås

Vores lås, i hoveddøren gik i stykker kl 8 om morgen, og kl 11.40 var låsen skiftet. Det er hvad vi kalder super fint arbejde, super service. Professionelt arbejde. Vil med glæde anbefalde ham til andre.

April 22, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Nem at træffe og træffe aftale med

Nem at træffe og træffe aftale med, som bliver holdt punktligt.
Og god service: Anden gang jeg brugte Midtlaase havde jeg et spørgsmål vedr. et håndtag isat første gang. Jeg kunne ikke finde en spændeskrue på den ene side, hvor håndtaget var løst. Det viste sig at være en låseskive inde i håndtaget, der var tæret hurtigere end rimeligt. John skiftede hele håndtaget til et nyt nyt i bedre kvalitet, uden beregning.

August 13, 2019

Genial service

Genial service! John kom lige med det samme og reparerede vores hoveddør, som vi var blevet låst ude af. Virkelig smart bil han kører rundt med, med et lille værksted indeni, der virker til at have alt låsegrej med🖒

October 18, 2018

Kun ros til John herfra

Kun ros til John herfra, har købt mange byggecylindre, som altid er hurtigt leveret, John har ligeledes installeret automatiske døråbnere med kode tastatur til vores boligblokke, alt virker perfekt og er flot udført👍🏻
John er altid klar med gode råd og rådgivning når man har brug for dette💪🏻😃
Mvh. 1927 Estate.

January 29, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Uduelig og uprofessionel!

Jeg har fået John fra Midtlaase til at installere betjeningspaneler til åbning af porte; en opgave han på ingen måde kunne håndtere. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service og så inkompetent rådgivning og dårligt udført arbejde. Status er nu, at jeg står tilbage med 2 installerede betjeningspaneler som begge er gået i stykker kort tid efter opsætning og John nægter at tage ansvar for dårligt udført arbejde. Bliv væk fra denne svindelvirksomhed.

August 29, 2017

Is this your company?