Midtsjaellands Festudlejning Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

heldigvis nåede vi at afbestille

heldigvis nåede vi at afbestille. prisen steg pludseligt med 5000kr uden nogen fornuftig forklaring. De havde glemt glas, knive og gafler i tilbuddet, selvom det var bestilt. Kommunikationen var meget sparsom op til leveringen og da jeg ringede for at få bekræftet at vi havde en aftale, så blev jeg informeret om, at de ville komme dagen efter og sætte teltet op (2 uger før jeg skulle bruge det), hvilket jeg ikke var i stand til med så kort varsel, da min have skulle gøres klar.

Det skal dog siges, at de tilbød 1500 kr reduktion i prisen, men hele vejen igennem har det været en meget mærkværdig oplevelse.

heldigvis fik vi stoppet bestillingen og har intet hørt fra dem siden.

May 7, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Fik telt og service leveret til konfirmation

Fik telt og service leveret til konfirmation i maj. Startede kommunikation i oktober. Generelt fik vi det vi havde brug for - men hele oplevelsen har været svingende. Måtte rykke for ordrebekræftelse. Vi ønskede et særligt telt og fik det bekræftet. Vi var meget specifikke om at det var den type telt vi ønskede. På dagen for levering og opsætning (8 dage før festen) kom et forkert telt. Jeg ringede til firmaet og klagede min nød og fik besked om, at da jeg var kommet til at bruge en mailtråd i noget kommunikation 10 dage før med det oprindelige (og forkerte) telt, så havde kontorpersonalet tolket det som om at nu ønskede jeg pludseligt den type telt. Ingen kontaktede mig for at bekræfte om deres tolkning var korrekt - selvom jeg på ingen måde havde skrevet at nu ønskede jeg det oprindelige telt. Vi kunne ikke nå at få et nyt telt, da de alle var optaget. Trods ønske fra vores side om at få en reduktion i prisen, så nægtede Midtsjællands Teltudlejning at de havde begået en fejl. Konfirmanden var ikke HAPPY. Vi skulle selv lægge gulvet, der kom ingen vejledning (kun en video på deres hjemmeside, som intet viser i detalje). Vi fik lagt gulvet forkert - til stor gene for alle.
Lyskæder kom først aftenen før festen - hvor det var umådelig besværligt at få dem op, da bordene var dækkede.
Ved både levering og afhenting knækkede lastbilen samtlige af vores naboers fliser. Man skulle synes at når de gjorde det første gang, så var de mere påpasselige næste gang, men nej.
Afhentning af telt foregik dagen efter festen kl. 14.00 (på en lørdag) man skulle synes at når nu de kunne sætte teltet op 8 dage forinden, så kunne man også få mere end ½ dag før de kom og hentede det. Det var mindre morsomt at skulle piske rundt og gøre rent dagen efter den vildeste fest.
Men borde, stole, duge, service, glas, etc. alt det var i orden. Pænt og nydeligt.
Der kunne kun betales kontant på dagen (kontant eller ved check...... hvem har checkhæfte i disse dage, findes det overhovedet stadig??) meget suspekt. Ikke sjovt at ligge inde med så mange kontanter. Vi har heller aldrig fået en faktura.

May 26, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Meget løs og uklar kommunikation

Meget løs og uklar kommunikation. Flink fyr der kom med tingene og De leverede ting var ok kvalitet og i fin stand. Der manglede dog et par rødvinsglas. Afhentning blev ikke udført som aftalt og vi havde tingene stående i 4 dage ekstra.
Vær forsigtig hvis du lejer fadølsanlæg da de tager 225,- i returgebyr for ubrugte fustager, hvilket er langt over hvad andre tager.

September 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Værste oplevelse. Dårlig service og mug.

Brugte deres andet selskab VIP teltudlejning:

Vi brugte VIP-teltudlejning til vores bryllupsfest. Der er ok kontakt indtil et par uger op til festen, hvor vi ikke kan få fat i firmaet. Vi får en ordrebekræftelse 7 dage inden festen, hvor flere af de ting vi bestilte et halvt år forinden er fjernet fra listen. Vi får forkert gulv, kaffekopper kommer de ikke med, samtlige service er beskidt og så er der mug i al salt og peber. Når vi ringer eller kontakter firmaet får vi den dårligste og mest uforstående service jeg nogensinde har oplevet. At man ikke kan se problemet i at ændre ordren ugen op til eller at der er mug i deres leverancer, begriber jeg simpelthen ikke. At der findes sådan et firma, er ikke noget som gør verden til et bedre sted.

Jeg er virkelig ked af, at vi har bidraget med en eneste krone i deres kasse og jeg håber, at andre når at læse trustpilot inden de bestiller ved dette sørgelige firma.

September 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Mødte aldrig op med ordren trods modtagelse af ordrebekræftelse

Forfærdelig oplevelse! Lejede gennem deres firma, som også går under navnet VIP Teltudlejning. Vi havde booket borde, stole, tallerkner, service, glas - ja stort set alt til vores bryllup gennem firmaet. Vi havde modtaget ordrebekræftelse i en e-mail samt lavet en aftale om dato for levering, men under 48 timer før brylluppet fik vi at vide i en meget kortfattet e-mail, at vi ikke havde nogen ordre ved dem (ser ud til også at være sket for andre). Vi forsøgte at ringe til dem op til tyve gange uden, at telefonen blev taget. Ingen forsøgte at komme os i møde ved at forklare, hvad der var sket eller prøve at gøre en indsats for at hjælpe os. Ingen service overhovedet. Vi stod derfor, under 48 timer til vores bryllup, med 110 gæster og manglede nærmest alt.

September 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Firma forsøgte at hente telt på selve festdagen

Bookede et telt til en havefest, og undrede mig over at fakturaens slutdato var datoen for festen. Ringede til Michael, som betryggede mig i, at det ikke betød noget, de ville bare komme et par dage efter festen og hente telt. På selve dagen for festen dukker hans mænd op for at tage teltet - samtidig med at gæsterne ankommer. Vi sender teltmændene væk, og prøver at kontakte Michael. Da det lykkedes (dagen efter), beklager han ikke, og henviser bare til fakturaen. Ubehøvlet, og dårlig service. Kan bestemt ikke anbefales!
Ydermere afslører han, at han optager alle telefonopkald med kunder. Da jeg forklarer ham, at det er ulovligt, skifter han tone til, at jeg skal tale pænt, og henviser til at det står på hjemmesiden - det gør det bare ikke mindre ulovligt...

June 30, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service? Svært at sige, der var ingen.

Jeg skrev til midtsællands festudlejning, den 17 maj, jeg hørte ikke noget og ringede til dem en uge efter. De fik mine informationer, og han ville give besked videre til dem der stod for det. Og så ville hun ringe.
Der går en uge, jeg ringer igen, hvor jeg får beskeden at jeg skal skrive til Rikke. Jeg skriver til Rikke men høre intet.
Ringer igen et par dage efter for at tale med Rikke, hun var gået hjem.
Ringer dagen efter kl 14:15 hvor de siger at Rikke og kontoret lukker kl 14. Dagen efter ringer jeg kl 13:30 og får af vide at hun først møder kl 14. Så ringer jeg kl 14: hvor hun er gået til møde, men hun ringer til mig.
Det gør hun ikke og jeg ringer mandag hvor de siger at hun har altid fri mandag og tirsdag, men hun har kontor dag hele onsdag fra kl 9. Men da jeg ringer onsdag kl 9. er hun til møde ringer 4 timer efter hun er stadig i møde men de lover hun vil ringe. Det gør hun ikke, jeg ringer en sidste gang og de siger jeg skal skrive til chefen, jeg skulle til at skrive da jeg opdager disse anmeldelser og vil ikke mere. Snakkede med 10 forskellige mænd de opgiver aldrig deres navn.
Jeg kontakter et andet sted i går og det hele er klaret i dag.
Jeg forstår ikke at midtsjælland festudlening kan leve af det her.

June 11, 2020

Kan bestemt ikke anbefales

Kan bestemt ikke anbefales. Mugne borde, stole der er mug på og bøjede ben som knækker. De kom trods gentage opkald ikke med nye borde og stole. Servicet var beskidt. Ubehøvlet personale, som ikke svarer opkald og mails. Men fuld pris skal der betales. Det er synd man ikke kan smide billeder op af de mugne borde, for det er direkte sundheds skadeligt !

January 28, 2020

Håbløst dårlig service

Vi kontaktede Midtsjællands Festudlejning i forbindelse med vores søns konfirmation. Vi var i dårlig tid, da en restaurant havde brændt os af. Til at starte med virkede alt fint. Vi talte med en unavngiven fyr som sagde at det kunne de godt klare. Han bad os om at sende en mail med ordren. Da vi intet havde hørt i et par dage, nu var der omkring en uge til konfirmationen, kontaktede jeg dem igen. Fik svaret at de havde travlt, men han skulle nok få bookingen til at se på det. Intet skete, jeg rykkede igen dagen efter, intet skete, en sludder for en sladder. Dagen efter får jeg fat på Michael som kommer med en undskyldning og han skal skal tage sig af det i løbet af et par timer. Jeg skal bare sende mailen att. til ham. Jeg hører ikke noget. Dagen efter ringer jeg igen og der er hele tiden undskyldninger for ikke at komme i kontakt med nogen som kan tage en beslutning. Han ringer tilbage om lidt, nej han er lige ude på lagret, han ringer om 20 min osv. 4 dage før giver jeg det en sidste chance, men her ignorer de bare mit opkald, eller trykker optaget. Til sidst kontaktede vi Tune Teltudlejning. 2 timer efter, var alt på plads og super, 5 stjerner til Tune teltudlejning.

September 4, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Lej aldrig noget hos midtsjællands Festudlejning

Lej aldrig noget hos midtsjællands teltudlejning!!! 3 dage før 50 gæster skulle komme fik jeg en mail om at de ikke havde tænkt sig at komme med det telt jeg havde bestilt og betalt for. Ved rundringning for at få et andet telt blev jeg hurtigt spurgt om det var midtsjællands teltudlejning vi havde lejet hos. For det er vist en meget almindelig forretningsmodel for midtsjællands teltudlejning at leje ud, tage pengene og så udeblive. Jesper fra Lejre

July 28, 2019

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, og halve svar. Men vi fik da leveret stole borde og et par andre ting til vores bryllup. Chaufføren kunne ikke et ord dansk, og sparsomt engelsk. Han krævede penge for transport, den var allerede betalt. Dernæst krævede han penge for det hele, som ja igen, var betalt. Det krævede lige tre opkald til firmaet under leveringen. Pisse irriterende, at man ikke kan have styr på så lidt.

Bordene er faldefærdige, og stolene ikke stort bedre. Under vores middag buggede benene på nogle (3) ellers stabile stole indad, og endda på stole som der sad børn på. Så tænker ikke det var tyngden.

Vi har skrevet til dem efterfølgende, faktisk en meget pæn besked om, at vi håber de vil tjekke deres stole så ingen kommer til skade ved næste fest. Den har de slet ikke reagerer på. Virkelig dårlig stil.

Kander mv. Er slet ikke det design de viser på hjemmesiden. Virkelig uprofessionelt.

Lægger aldrig mere en krone der. Deres produkter er slet ikke prisen værd.

July 10, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Michael Hørlyck og Midtsjællands …

Michael Hørlyck og Midtsjællands Festudlejning har intet begreb om hvad god service - eller i det hele taget service - er for en størrelse. Efter adskillige telefonsamtaler med lovning om levering dagen inden min 30 års fødselsdagsfest og ét enkelt svar på mail (efter adskillige forsøg på at få en bekræftelse på de aftaler vi lavede telefonisk), stod jeg cirka 24 timer inden jeg skulle bruge borde, stole og køleskab uden nogen af delene og med en telefon der ikke blev besvaret.
Hold jer langt væk fra Michael Hørlyck og Midtsjællands Festudlejning!

August 30, 2017

DON'T!!!!

DON'T!!!!! Har forgæves forsøgt at få fat i "kontoret" siden sidste uge både telefonisk og pr. mail - uden held!!! Heldigvis bliver jeg anbefalet af venlig lagermand, som er den eneste der besvarer telefonen at bestille andetsteds, hvilket jeg nu har gjort. Helt igennem uacceptabelt!!!

May 9, 2017

Uforskammet og uprofessionelt

Mig og min kæreste skal giftes til Juli og skal holde brylluppet i haven.
Vi havde bestilt telt med gulv til 75 gæster hos midtsjællands festudlejning.
Vi blev bedt om at sende en mail med hvad udover gæster der skulle være plads til og fik så en mail om at vi skulle bruge et telt på 9x9 , som er ALT for lille til at have de ting vi gerne ville have der.
Da jeg så ringer ind til dem for at bestille et større telt får ham jeg taler med, mig til at føle mig som et problem og en idiot fordi (du kan jo nok forstå ) at de bare sendte det de mente var stort nok til os men hvis det ikke var godt nok så måtte vi jo bestille et større telt.
Det var hvad det var og vi bestilte teltet i 12x9
Vi aftalte et beløb og de ville lave ordren og sende en ordrebekræftelsen.
Her skulle man jo så mene at alt var som det skulle være.
MEN... sådan skulle det ikke være for til min skræk, ser jeg idag at de for det første har lagt 4000 kroner oveni beløbet for de ekstra 3 meter hvilket i mine øre lyder helt sindssygt.
Udover det havde de også glemt at skrive tallerkner, teskeer og borddekorationerne, hvilket bare var super irriterende fordi vi havde gjort dem så klart hvad vi ønskede.
Så fik vi et tilbud fra min kærestes arbejde om at vi evt. Kunne låne service af dem, men skulle så stadig leje telt, borde og stole.
Jeg ringer så til dem idag og spørger dem ad hvad det vil koste for telt med gulv, borde og stole.
Det skal jeg så regne med bliver det samme beløb som et 9x9 telt med service ville koste.
Det kan jeg ikke forstå og spørger ham så hvordan han får det til det beløb, hvor han så begynder at tale ned til mig og blive rigtig grov i munden.
Så istedet for at have en god dag hvor vi skulle hygge om nogle sidste småting har jeg måtte starte helt forfra pga. deres fejl til at starte med...
Super ærgerligt og jeg kan absolut ikke anbefale dem

April 4, 2017

Is this your company?