Midtsjællands Tagrenovering Reviews 14

TrustScore 3 out of 5

3.2

1. Carpenter

Written by the company

Tømrer med speciale i tagarbejde, døre/vinduer og gulve.

3.2

3-star
2-star
1-star

Efter aftale i april

Efter aftale i april, om pålægning af tagpap, skete der intet. Spurgte om jeg var glemt 2 gsnge i løbet af sommeren. Det var jeg ikke men vejret fik skylden. Ok..men sku mene at jeg kunne blive ved med at være bagerst i køen. Har man ikke tid må man jo melde ud så der kan findes en anden. Nu svares der ikke på beskeder. Flot!

October 4, 2024

Midtsjællands Tagrenovering tagrenovering

Midtsjællands Tagrenovering renoverede mit tag i foråret 2023. I vinteren 2024 kontaktede jeg Søren fra Midtsjællands Tagrenovering, idet det var flere fejl, som skulle udbedres, Søren lovede at de ville udbedre skaderne, når vejret blev fornuftigt. Jeg har siden rykket ham mange gange, men Søren har hele tiden en god undskyldning, og nu svarer han hverken på mail eller på mobil. Jeg synes, at det er utrolig dårlig kundeservice.

August 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Godt arbejde, og overholder aftaler.

Vi brugte MT til at rense-og male vores tag i Tune, og vi er godt tilfredse med resultatet.
De er høflige og venlige, samt overholdte alle aftaler fint.

Kan varmt anbefales herfra 😊

August 7, 2024

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Tak for de pæne ord, det er dejligt at høre i er glade for arbejdet.

Rated 5 out of 5 stars

Efter at have fået lagt ny tag på af et…

Efter at have fået lagt ny tag på af et andet firma, lå tagpladerne og gabte ved gavl i begge ender.
Det vidste sig at der bl.a. manglede lægter ud til gavlen, som plader og udhæng kunne fæstnes til.
MT kom og fiksede det og efter malede vindskeder og udhæng, det hele ser fint ud nu, de var hurtige
og effektive og deres overslag på hvad det ville koste hold sig nogenlunde inde for skiven -
jeg er glad og tilfreds :o)
mvh
Michael

July 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik udskiftet lister under…

Vi fik udskiftet lister under vinduerne, og vi er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet

June 22, 2023

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at have jer som kunder. Vh Søren

A/B Dokhuset bruger Midtsjællands Tagrenovering

A/B Dokhuset har benyttet Midtsjællands Tagrenovering flere gange. Dels til bekæmpelse af alger på taget og dels til vurdering af tagets tilstand.
MT har i flere år vedligeholdt taget mod alger med et særdeles godt resultat.
Vi kan kun give MT de bedste anbefalinger.
John Olsen, bestyrelsesformand.

May 11, 2023

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Tak for den fine anmeldelse, vi er også glade for vores samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Nyt tag og maling af to andre tage på rekordtid

Høve Strands Vandværk skulle have lagt solceller på tre tage og datoerne var aftalt. Inden solcellerne skulle på ville vi gerne have malet tagene så de fremstod pæne under de nye celler.

Vi ringende rundt til forskellige virksomheder, og Midtsjællands Tagrenovering ("MT") gav det bedste tilbud på pris og de kunne lave opgaven færdig hurtigst.

Ved besigtigelsen af tagene røg en medarbejder næsten igennem taget på hovedbygningen. Tagpladerne fra starten af 80'erne var mørnet væk. Nu skulle vi altså også have nyt tag på, og vi havde en deadline et par uger efter, hvor solcellerne skulle på.

MT gav et opdateret tilbud, med en levering af nyt tag inden vores deadline. Vi accepterede og fik både malet to tage rigtigt flot og leveret et helt nyt tag på hovedbygningen. Høve Strands Vandværk er meget tilfredse med det leverede arbejde og med prisen.

October 2, 2022

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Tusind tak for de fine ord, og ja det var dejligt vi kunne nå at få lagt nyt tag, før solcellerne skulle monteres. Vh Søren

Rated 4 out of 5 stars

Revnede tagsten

Fik skiftet 3 revnede tagsten uden nogle problemer. Selve udskiftningen blev udført som lovet til aftalt pris. Det tog dog et par uger fra aftale til de blev skiftet, selve arbejdet gik lynhurtigt og dem der gjorde var meget behagelige at snakke med.

October 25, 2022

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Hej Frank, tak for din anmeldelse, og dejligt at gøre taget tæt og fint igen.

Rated 5 out of 5 stars

Søren spottede hurtigt problemet med…

Søren spottede hurtigt problemet med mit tag og jeg fik et fint tilbud.
God kommunikation. Alle aftaler overholdt.
Jeg er meget tilfreds.

January 26, 2023

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Hej Susse, tusind tak for din vurdering, og dejligt at kunne hjælpe dig.

Rated 5 out of 5 stars

Brugt firmaet flere gange og var altid…

Brugt firmaet flere gange og var altid tilfreds 1. Gang til tag rens og maling mm
2. Gang til efter isolering med granulat
3. Gang til trin på taget til skorstensfejeren. Været syg og havde set problem med udsuget selvom det ikke er deres speciale kikkede de på det og nu fikset så jeg jan holde larmen ud Mange tak

October 14, 2022

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Hej Rie, tak for de pæne ord, og for at bruge os.

Find en anden tagmaler

Fik malet mit tag 2 gange 12/5 2020 som aftalt Det var fuldstændig spættet.
Så det ringede jeg og sagde. Der var selvfølgelig garanti på sagde Søren
Men det tog 2 år før det kom og malede det 3 gang
3/8 2022 uden at vaske tag ned først 🤔 nu skal jeg male hus snart da det er blevet forfærdeligt grimt især gavle ( manglende afdækning) mit nye tag på skuret er der kommert vanvittigt meget malling på
En dårlig oplevelse hvor man skal rykke og rykke før der sker noget. Ingen anbefaling herfra.
Men de gutter der malede var super flinke 😊
Nu kender firmaet mig ikke og vil have anmeldelsen til det rigtige firma .
men har en regning fra midtsjællands tagrenovering og flere billeder da de ordnede mit tag.

May 2, 2022

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Hej Sonni, vi har her hos MT ikke kunne finde dig i vores kundekartotek, ej heller en indbetaling fra dig, så vi tænker du har givet en anmeldelse på et forkert firma.
Med venlig hilsen,

Rated 1 out of 5 stars

Ustruktureret og ikke god til at overholde aftaler

Overordnet set tilfreds med det udførte arbejde. Medarbejderen, som udførte arbejdet var kompetent og udførte et tilfredstillende arbejde. Der kunne være dækket bedre af, så der ikke er malet på karnap og udhæng. MEN.. Virksomheden som helhed/ Søren som ejer tagfirmaet er yderst ustruktureret og overholder ikke de aftaler man laver med ham. Første aftale lød på rens og maling af tag i maj måned - Det blev først udført længe efter- efter adskillige rykkere. Rensningen blev i august og først malet i september. Derfor er der også nu snavs i malingen, som så sidder fast på taget.

Søren fremsender tilbud, som man accepterer og ved fakturerings tidspunkt korrigerer han i det online fremsendte tilbud og sender en faktura på et andet beløb end det aftalte.
Heldigt jeg printer alt ud, så jeg kunne dokumentere min påstand. Det krævede dog noget dialog frem og tilbage, hvor Søren forsøgte at påstå vi telefonisk havde aftalt at der kom et tillæg på. Dette var ikke tilfældet og efter jeg har fremsendt dokumentationen for min påstand, har jeg ikke hørt yderligere, men modtaget en kreditnota og ny faktura..

Ærgerligt, at have denne tilgang til tingene da medarbejderens arbejde ellers er fint.

September 1, 2022

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Hej Daniel, tak for du synes vi er gode til vores arbejde, det er da dejligt at vide, og du har fået et flot og holdbart tag. Når det nu er sagt, er jeg desværre ikke helt enig i din opfattelse, da vi gav dig tilbud i 2021, og du først vendte tilbage i 2022, og derfor jeg informerede dig om prisstigning telefonisk, som du synes var helt ok. Du har da heller aldrig fremsendt eller vist dokumentation for samme. Jeg bruger regnskabsprogrammet Dinero, og der kan jeg ikke rette eller korrigere når kunden har trykket på "accepter" knappen, så det kan ikke være rigtigt hvad du siger. Derimod er det korrekt at jeg sendte en kreditnota på første faktura, og fremsendte en ny, da jeg kunne høre du da på ingen måde var til at tale med desværre.

Rated 1 out of 5 stars

Midttag har været ude og male vores…

Midttag har været ude og male vores nabos tag i går og vi opdager i dag at vores bil som har været parkeret i vores indkørsel har flere sorte pletter på den side som holder ind imod nabo huset.( de er kun på den side af bilen)

Kontakter Søren fra Midttag som bliver grov med det samme og siger, at han har taget billedere af min bil og at de pletter var der og at det var tjære og at de ikke ville gøre mere ved det.
Sender efterfølgende en SMS til Søren om han ville sende mig billederne, søren sender en SMS tilbage hvori han skriver. Beklager billeder som jeg tager af biler mm der bevidst bliver parkeret, som du gjorde i går, og til lige med forklare din søn, hvordan vi maler taget og hvordan det bliver udført, bliver ikke del, da det er vigtig dokumentation ved evt. svindel og forsøg på samme.
MVH. Søren

Min bil blev parkeret hvor den altid gør, ved ikke hvordan i maler et tage, så det har jeg aldrig sagt til min søn. Skal man ikke dække noget af når man maler et tag???????

Alt i alt en meget ubehagelig Søren fra fra Midttag, som nu er meldt som en forsikringssag.

Martin

October 14, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Ændre på pris, efter udført arbejde

Da der var påført 2500 kr yderligere pga. farveskift på tagmaling på faktura (505), ift. det oprindelige tilbud (390), mailede jeg Søren omkring dette.

Inden jeg gjorte dette, kontrollerede jeg selvfølgelig vores mail korrespondance og deri fremgik det ikke at et farveskifte kostede ekstra. (prisen på Promal tagmaling er den samme uanset farve, undtagen speciel farver. Jeg havde mocca farve og ønskede sort, uden speciel glans, der koster det samme ifølge pricerunner).

Senere samme dag mailer Søren retur og henviser til det oprindelige tilbud, der ligger online på Dinero som et link.

Dette undres jeg selvfølgelig over og ved kontrol kan jeg nu se at teksten er blevet ændret og der på tilbuddet er blevet anført:
"Hvis du ønsker taget i en anden farve end den nuværende, koster det yderligere 2500,- kr".

Naiv som jeg er, har jeg ikke downloadet tilbuddet, men troede egentligt det var en pdf fil, der ikke kunne ændres på, så jeg kan ikke bevise noget og tvinges til at betale den ekstra pris.

Dette er i min optik en svært kedelig forretningsmetode og jeg kan kun advare mod Midtsjællands Tagrenovering og andre virksomheder, der anvender app.dinero.dk

Grunden til jeg har givet den 2 stjerner mod 1, er at det udførte arbejde egentlig var tilfredstillende, selvom der var en deloprydning, efter dem der rensede taget inden malingen.

August 30, 2021

Reply from Midtsjællands Tagrenovering

Hej Nikolaj, Tak for din anmeldelse trods kun 2 stjerner. Som du selv skriver, tager jeg betaling for anden farve når der skal males, og som du også selv skriver, er det ikke fordi malingen hverken er dyre eller andet, men kun grundet det tager længere tid, og er mere besværligt at udføre maleropgaven, ganske som når du maler dine vægge inde i dit hus. Teksten "Hvis du ønsker taget i en anden farve end den nuværende, koster det yderligere 2500,- kr" er altid på mine tilbud på tagmaling, og står altid i teksten over prisen på selve rensning og maling af taget. Derudover kan jeg se du så også har anmeldt Dinero, (med kun 1 stjerne) fordi man ikke kan ændre i tilbuddet efter du har accepteret det. Så jeg får dårlige anmeldelse fordi du siger jeg har ændret i mit tilbud, og Dinero får det fordi man IKKE kan ændre i tilbuddet.
Men summa summarum, du har da fået et flot og holdbart tag, trods utilfredshed med prisen. Vh Søren

Take a closer look