See what reviewers are saying
Goed contact, snel geholpen, snelle installatie Monteur kwam goed op tijd, was vriendelijk en dankbaar voor de kop koffie. Lekker professioneel en zelfstandig aan het werk, bij vragen tussendoor o... See more
supper netjes gedaan goed slot
Super netjes gedaan! De mannen werken erg efficiënt en dat zie je terug in de scherpe prijs. Ik had vooraf eerlijk gezegd mijn twijfels, maar het resultaat mag er wezen: echt mooi werk. Ik moet alleen zelf nog even een gaatje van het opdekslot wegwerken met houtvuller, maar dan is het ook helemaal klaar. Zeker een aanrader!
Goed contact
Goed contact, snel geholpen, snelle installatie
Monteur kwam goed op tijd, was vriendelijk en dankbaar voor de kop koffie.
Lekker professioneel en zelfstandig aan het werk, bij vragen tussendoor ook fijn contact.
Goede adviezen over aanvullende maatregelen.
Perfect en goed betaalbaar.
Vandaag nwe sluiting laten plaatsen
Vandaag nwe sluiting laten plaatsen, dit gaat vlot en professioneel. Zeer aan te bevelen
Goede communicatie & vakkundig
Wij hebben op de voordeur, en een tweetal achterdeuren, sloten laten plaatsen. Vantevoren prima communicatie via de mail. Goede prijsafspraak. Monteur was, zoals afgesproken, keurig op tijd. Klus is vakkundig en netjes gedaan !
Goedkoop snel en professioneel.
een driepuntssluiting laten…
1 September een driepuntssluiting laten plaatsen in mijn voordeur. Mannen waren keurig op tijd en zijn netjes en vakkundig te werk gegaan. Het was snel en goed voor elkaar. Erg blij mee. Prijs kwaliteit is prima. Top.
Vakwerk
Offerte snel ontvangen. Vakmannen kwamen keurig binnen afgesproken tijdsvenster, waren vriendelijk en beleefd en voerden het werk snel, netjes en vakkundig uit.
goede aftersales
Drie jaar geleden heb ik een driepuntssluiting laten plaatsen in mijn voordeur. Gisteravond wilde de dagschoot niet meer open gaan en bleef de deur dus gesloten.
Ik heb daarover direct een mailtje gestuurd en werd binnen een uur teruggebeld. Vanmiddag, dus binnen 24 uur, is de gehele sluiting onder garantie vervangen. Ik vind het altijd vervelend als er iets stuk gaat, maar ik ben erg blij dat het weer opgelost is met hun supersnelle service. Top!
Geen installatie
Na de opdracht een paar maanden geleden verstrekt te hebben, komt men vandaag plaatsen. Afspraak: begin van de middag. Men staat op 10:45 onverwachts voor de deur. Na een paar minuten: we kunnen niet plaatsen. Sponning op/in de deur. Hebben we geen mallen voor.
Mmm, was dit niet te zien op de 12 foto's die gestuurt zijn? We krijgen het advies om naar een ander te gaan. Tja, wellicht hadden we dat direct moeten doen.
Snel en voordelig
De mannen kwamen netjes op tijd en met een uur flink doorwerken zat er in zowel mijn voordeur als achterdeur een driepuntssluiting. Mijn bestaande cylinders zijn gebruikt, moest nog wel specifiek vragen om de twee cylinders die er bij worden geleverd (had liever korting gehad maar dat kon niet). Ben tevreden over het geleverde werk. Ben zelf nog wel heel wat uurtjes kwijt om gaten van oude sloten op te vullen maar dat hoort erbij. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
In eind 2019 een driepuntssluiting…
In eind 2019 een driepuntssluiting laten plaatsen. Begin 2024 is het slot stuk gegaan. (5jaar garantie) Contact opgenomen, werd goed geholpen en meegedacht. Slot werd vervangen. Helemaal tevreden.
krenten uit de pap
Op basis van aanbieding op website verzoek gedaan om van 2 deuren 3punts te vervangen; Het kwam er op neer dat er allerlei slappe excuses verzonnen werden om in feite te vertellen dat ze er geen zin in hadden!! Ze zoeken alleen klussen waarbij ze binnen uur weer weg zijn. Jammer. Matige houding t.o.v. de markt. Ik heb bouwbedrijf en bel ze dus nooit meer.
Betrouwbare vakmannen
De mannen arriveerden om de tijd die de avond ervoor was gemaild. Eenmaal aangekomen gingen ze letterlijk direct aan de slag tot de klus was geklaard. Een uur was voor deze toppers voldoende. Ik kan het een ieder aanbevelen. Ze ruimen alles netjes weer op en voor deze prijs is de voordeur weer een heel stuk veiliger geworden.
De mannen hebben goed werk geleverd.
In anderhalf uur 2 deuren voorzien van driepuntssluitingen en deuren afgesteld.
En voor een zeer goede prijs.
Ben erg tevreden en raad iedereen dit bedrijf aan voor je driepuntssluiting.
Uitstekende service
Zoals al in veel reviews hieronder is gemeld, werken de mannen snel en netjes. Binnen een half uur waren ze klaar en dat voor een zeer vriendelijke prijs.
Absolute aanrader als je een driepuntssluiting in de deur wilt laten maken.
Prima een aanrader voor een ieder die…
Prima een aanrader voor een ieder die nog echt vakmanschap zoekt.
Lossen de problemen proffesioneel en goed op.
Als je de mannen van mijn driepuntssliuiting op bezoek hebt is he huis in een handomdraai super veilig. Prima werk geleverd. Echt een aanrader
Vakwerk
Een aanrader. 2 man, uitstekend op elkaar ingewerkt, plaatsten de driepuntssluiting in 30 minuten met super gereedschap. Prijs/kwaliteit dik in orde. Mooi werk. Voor die prijs stofzuigden ze ook nog.
De mannen zijn super op elkaar…
De mannen zijn super op elkaar ingewerkt, hebben frees mallen en top gereedschap, goed werk geleverd mannen 👍, alleen jammer dat jullie geen tijd hadden voor van een bakkie koffie gezien de reistijd die ze achter de rug hadden.😁
Snel, goede kwaliteit en prijs.
De mannen hebben in drie kwartier het slot geplaatst.
Goede prijs voor goede kwaliteit zo te zien.
Omdat wij nog een oude jaren dertig deur hebben, is eerst het oude oplegslot verwijderd en twee grendels.
Daardoor moeten we zelf wel nog wat bijwerken, een stuk van het kozijn opvullen o.a., wat logisch is.
Ook nog gestofzuigd.
Geweldig vakkundig werk geleverd voor…
Geweldig vakkundig werk geleverd voor een goede prijs.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.