Een super leuk cadeau voor mijn buurman die 82 werd. Gekozen voor 2 boeken. Het geboortejaar en het trouwjaar. Door het trouwjaar te kiezen komen ook de geboorte data van de kinderen aanbod.
See what reviewers are saying
Onder de indruk van de goede en vriendelijke service. Mijn bestelling was in eerste instantie zoekgeraakt door de bezorgservice. Maar na een mailtje naar Mijneerste18jaar werd gelijk een nieuw bo... See more
De boeken zijn keurig verpakt en snel verzonden. Het enige minpunt was dat het met DHL verzonden was. Wij hebben bijzonder slechte ervaringen met DHL. In de afgelopen 4 jaar zijn er 7 pakketjes nooit... See more
Wederom boeken besteld, deze keer 2. Omdat de vorige bestelling geweldig gedaan is wilde ik graag mijn familie verrassen. Beide een kroonjaar! Ook nu weer snel geleverd en ziet er perfect uit. Ze... See more
Company details
Written by the company
Mijn Eerste 18 Jaar is het ultieme herinneringsboek voor iedereen die graag terugdenkt aan zijn of haar jeugd. Van de grootste hits en films tot onvergetelijke tv-programma’s, sporthelden, mode en rages: dit boek neemt je mee op een kleurrijke tijdreis langs de eerste 18 jaar van jouw leven.
Contact info
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Enorm leuk boek
Enorm leuk boek, heb er 6 besteld, 4 kado gegeven, 2 voor onszelf, en door iedereen enthousiast ontvangen. Zeer snelle levering. Top!!

1956
Er gebeurd precies wat ze beloven. Op tijd leveren van een geweldig boek voor een leuke prijs.

Reply from mijneerste18jaar.nl
Snel ontvangen en erg blij mee en leuk…
Snel ontvangen en erg blij mee en leuk om al de oude foto’s en verhalen te lezen! Echt terug naar toen🥰binnenkort ook voor mijn zwager bestellen!!

Reply from mijneerste18jaar.nl
Heel leuk om cadeau te krijgen
Heel leuk om cadeau te krijgen, ook een erg leuke en originele verpakking! Echt een cadeautje om uit te pakken :)

Reply from mijneerste18jaar.nl
De boeken zijn leuk,maar als je betaald…
De boeken zijn leuk,maar als je betaald voor inpakken ,wordt hij niet ingepakt terwijl je daar wel 3 euro extra voor betaald,als je daar een mail over stuurd krijg je geen enkrl antwoord

Snelle levering , goed verpakt . Duidelijke verzend informatie via de mail

Reply from mijneerste18jaar.nl
Goede en snelle levering als…
Goede en snelle levering als brievenbuspakketje met DHL incl. track en trace code.

Reply from mijneerste18jaar.nl
Superleuk om cadeau te geven en…
Superleuk om cadeau te geven en herinneringen op te halen!

Reply from mijneerste18jaar.nl
leuk kado voor mijn verjaardag gekregen…
leuk kado voor mijn verjaardag gekregen van mijn dochter. ik kijk er soms even in. Mooi herinneringen.

Reply from mijneerste18jaar.nl
Super leuk boekje om te krijgen en te…
Super leuk boekje om te krijgen en te geven. Ik heb mijn geboortejaar gekregen en super leuke feitjes om terug te lezen die ik eigenlijk vergeten was!

Reply from mijneerste18jaar.nl
Heb de boekjes al vele malen cadeau…
Heb de boekjes al vele malen cadeau gedaan .ze zijn erg leuk om te lezen.
Ook leuk om terug te gaan naar je eigen tienerjaren.de verhalen en de foto'sbrengen je even terug in de tijd.
Echt een aanrader!!

The Trustpilot Experience