præmiegaranti

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Har haft et par gode lange snakke med michael schack linnemann, som har overtaget det hele... ( og også alt det rod der harværet med dette spil) han ringede som lovet tilbage ( selvom jeg mistroisk tr... See more

Rated 3 out of 5 stars

Vi ved ikke lige hvor vi har tilmeldt os det henne, men én enkelt opringning, hvor jeg sad 30 sekunder i kø. Vi har ikke hørt fra dem siden.

Rated 2 out of 5 stars

Jeg blev også ringet op en dag. Det var 2 påske dag, at jeg har vundet får så mange obligationer, og de vil sende på brev. Hvad vi har aftalt i telefonen. Så i august måned meldte jeg mig til, som... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

i kø i en time som nummer 1

de vil åbenbart ikke tale med en når man ringer til dem. Jeg har nu siddet i kø i en time som nummer et i køen. og nu er min tålmodighed opbrugt. og så blev jeg smidt af..

January 8, 2014

Hej Ingerlise,

det undskylder jeg vi har et par stykker der hedder Ingerlise, kan du ikke være sød lige at ringe ind på 55558066 imellem 10.00 til 17.00 , så afhjælper jeg også dig med det samme.
Mvh
Millionspillet

Rated 1 out of 5 stars

det lyder godt men er totalt misvisene

hej jeg har været god troende og købe 2 stk svenske præmieobligationer i feb 2006 af præmie garanti a/s og skulle betale 100 kr pr måned og jeg skulle få 2000 svenske kr til bage når spilet var slut efter 48 måneder men da tiden kom var der et beløb på 275 svenske og man forsatte bare med over føre en til 48 nye måneder og siden har jeg indet set og hørt, så nu har jeg betalt 9600 kr i løbet af 8 år og nu gider ikke mere så jeg har stopet betalning i banken, så i følge jer selv så mangler jeg 4000 svenske og lidt til men det ses jeg nok ikke, og til alle andre pas på det er ikke et firma der har rent mel i posen...hilsen kim-ole Nielsen fra Bornholm

d.09 maj 2014
jeg fik en e-mail igennum trustpilot fra milliospilet d. 28 april om jeg ville ringe dem op så der kunne komme orden på det hele som gjort jeg ringede op og fik en mundligt aftale om at han skulle opgøre mine konto og sætte det ind på min konto i løbet af mars i år og men da vi kom til mit i april var indet sket og jeg har prøvet at ringe til jer men ikke muligt føste gang bliv jeg smit af efter 1 time og anden gang efter1 time og26 min bliv der stille på linen og der skette ikke mere og jeg har sendt en e-mail til jer og selv den har i ikke engang svaret på men nu er det sådan at neste gang i vil have jeg skal ringe til jeg sker det ikke men jeg synes i bare skal tilbage betale mig de 9600.kr som jeg har indbetalt i tiden jan 2006 og jan 2014 det vil være det mest rigtige af jer at gøre... ellers kunne man tro at det hele er platenslagerri hilsen kim-ole fra Bornholm

January 7, 2014

Hej kim – Ole,
Vil du ikke være sød at kontakt mig på tlf 55558066 eller skriv til info@millionspillet, og give mig dit vindernummer, det starter typisk med 0002006 i dit tilfælde, og hvis du har spillet 2 perioder herinde skal du selvfølgelig opgøres for 2 perioder - dog skal det siges, at hvis spillet ikke afmeldelse, overgår man automatisk til en ny periode endtil spilleren siger stop.
Ring eller skriv Kim-Ole, så vi kan få bragt sagerne i orden!
God påske.
Mvh Millionspillet.

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt firma som ikke kan opsiges.

Jeg har i et halvt år nu forsøgt at få fat i dem flere gange om måneden med både mails og opkald jeg har hver måned afmeldt betalingen via banken og pbs hvor jeg bare ugen efter får en velkomstmail igen hvor der står jeg er tilmeldt deres spil.

Nu ved jeg ikke hvad jeg ellers skal gøre for der er jo en grund til at ikke betaler mere jeg er ærlig talt ved at brække mig over det men hvad kan jeg gøre..?

November 10, 2013

Hej Martin,

Trods tekniske fejl hvad enten det har været pr telefon eller mail, så garanterer vi at alt fungerer optimalt og vi ved afmelding eller andre spørgsmål, kan kontaktes på info@milliospillet.com eller +45 55558066.

Mvh Millionspillet.

Rated 3 out of 5 stars

Hurtigt afmeldt

Vi har ikke hørt fra dem siden.

November 8, 2013

SVINDEL FIRMA

Vi købte 4 svenske præmieobligtioner i 2008 med den forventning med at få lidt retur ,har skrevet flere email uden svar ringet der til stadig ingen svar sendte beviser på at vi har været med i 4år det blev sendt anbefalet først til den gamle [navn fjernet] det blev udleveret stadig ingen svar så vi sendte det sammme til den nye [navn fjernet] men det kom bare retur til os.Så vi gik til politiet med det og anmeldte dem for bedrageri ,men de vil ikke indlede en efterforskning (begrundelse for deres afgørelse er at politiet kun efterforsker sager hvor der er formodning om der er begået noget strafbart og det mener de ikke.Så nu har vi 4 uger til at sende en klage over den afgørelse .De skriver at hvis man har en erstatningskrav har man den mulighed at anlægge sag mod præmigaranti ( civilretsag) så nu tager jeg lige ned forbi og tager en snak med en sagfører og hører hvad han siger. Den Anbefalet brev vi sendte til [navn fjernet] sendte vi til [sensitiv information fjernet] men den blev vider sendt til [sensitiv information fjernet] og det er der [navn fjernet] den gamle Dir bor og det er også der præmiegaranti er registret i CVR .PS HOLD JER LANGT VÆK FRA PRÆMIEGARANTI ( DEM DER STÅR FOR FOR PRÆMIEGARANT SIDER VEL I THAILAND ELLER SÅÅDAN EN STED)PS hvad med at vi alle skriver til tv2 operation X vi er jo mange der har problem med dem så det kan jo være at den sag kommer frem i fjernsynet for det skal bare stoppes Hilsen Rene"Ps kan læse her inde at de mener at det er andre der er skyld i alt det de laver Forkert.Man skulle tage og lukke sådan en firma

October 13, 2013

svindel..??

nu har jeg desværre først været herinde og læse om millionspillet i dag..
men ligesom mange ef jer andre har jeg været igennem 3 timers ventetid i tlf blot for at blive smidt af når det var min tur.. 2 gange..

har skrevet en mail til dem ang at jeg ikke har modtaget en mail med mine vinder nr.

så hvis jeg ikke hører fra dem inden 14 dage tror jeg også jeg ligger vejen forbi en politistation med en anmeldelse.

Har selvfølgelig været inde og afmelde betalingen i min bank.

September 30, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Millionspillet.? Hovedpinen uden grænser.!

Det er helt utroligt at en virksomhed som denne får lov at eksistere så længe.

Jeg tilmeldt mig "spillet" i sommeren 2006, med den tanke at det var en god lille bunden opsparing med muligheder for gevinst i obligationernes løbetid.
En del år efter opstart havde jeg fået forlagt min købskontrakt og kontakter derfor præmie"garanti" / million spillet for at få dem til at sende mig kopi, så jeg kunne få mine løbenumre og dermed tjekke online for gevinster. Men disse var meget svære at få udleveret.
Jeg forsøgte at ringe, men intet svar, ingen mulighed for at lægge nummer og blive ringet op.
Derefter blev det tid til email. Det tog godt og vel et år før jeg fik et svar på min meget gamle første mail til dem, hvor jeg beder om oplysninger om hvordan jeg melder ny adresse til dem.
Fik det flotte svar "det har jeg hermed gjort" Intet navn, ingen underskrift, intet firmanavn eller andet, blot en slatten mail uden nogen form for personlighed.

Straks forsøger jeg at svare tilbage på den mailadresse som sendte mig denne besked, forsøgte endnu engang at forespørge på muligheden for at få kopier af kontrakt samt spiller certifikater.
Men intet svar i lang tid fremover.

Jeg lod så dette gå sin gang, var så dum at fortsætte indbetalinger da jeg jo ikke ville miste mine tidligere indbetalte penge og forsøgte med måneders mellemrum at få kontakt til millionspillet.

Dette skete dog først da jeg engang tidligere på året i år, lavede en anmeldelse her på trustpilot.
Straks blev jeg kontaktet af Michael Schack Lindemann som oplyser han er ny Direktør og at der i de tidligere år havde været meget tumult i firmaet men at de NU er ved at få styr på biksen.
Han forklarer mig dog at jeg måtte have misforstået noget ved kontraktens indgåelse, da jeg beder ham forklare hvorfor jeg ikke havde fået hverken gevinster/melding om gevisnter, samt tilbagebetaling af de tidligere indbetalte penge, som kontrakten oplyser at jeg ville få.

Hr. Direktør Lindemann er dog så glad over at han kan sende mig 2088,00 kr som jeg angiveligt har vundet i den første spilleperiode, men nægter dog at jeg har yderligere penge tilgode.
(Han får mig endvidere til at slette mit indlæg her på trustpilot, da han jo nu har fået styr på min sag)

Men da jeg så idag finder min gamle original kontrakt læser jeg at jeg rent faktisk havde helt ret i min påstand og nu sidder jeg så med en grim smag i munden og føler mig godt og grundigt rendt i den nedre del af ryggen.

Citat fra kontrakt :
"Husk at din gevinst garanti giver dig mindst 3 gevinster i spilletiden. Og husk at du også modtager skr. 2000.- når spillet er slut."

Jeg forsøger nu at få disse informationer spredt så ingen kan og vil være itvivl om hvorvidt de skal spille med her. LAD FOR DIN EGEN SKYLD VÆRE..

Har taget kontakt til Operation X for at høre om de evt kunne tage hul på bylden, da det ser ud til at man ellers er i en ret dårlig situation mht tilbagebetaling.
Næste skridt må være at forsøge en politianmeldelse.

Kan KUN opfordre til at holde sig laaaaangt væk fra dette såkaldte firma, da det stinker langt væk at Stein Bagger metoder og regulært fusk og svindel.

Man kan selvfølgelig læse et par enkelte "solstråle historier", men det er vel ganske normalt. Et firma får dårlig omtale, de fixer et par enkelt srørre gevinster til et par heldige kunder, (nok i deres nærmeste familie eller omgangskreds), som eftrefølgende bliver spurgt om en fin anmeldelse her på siden.

Men det er vist undtagelsen der bekræftiger reglen.

Pas På dette firma.

September 30, 2013

Useriøst

Hvordan kommer man i kontakt med dette firma,har ventet i tlf som nr to i meget lang tid,har de en mailadd.
Vh.Henning

September 25, 2013

Useriøst plattenslageri.

Jeg talte på et tidsspunkt med en sælger som ville fremsende materiale vedrørende dette "spil". Jeg har indtil dags dato kun modtaget regninger og er åbentbart blevet meldt til uden mit samtykke. Jeg har sendt adskillige mail uden at få svar og har i dag brugt to gange 58 minutter!!!!! på at vente i telefonen for alligevel at blive smidt af.
Svindel og humbug, hold jer langt væk.

September 4, 2013

En svindel Virksomhed uden grænser

Hej Alle

Kan se jeg ikke er den eneste som har dårlige erfaringer med Præmiegaranti A/S.
Da jeg tilbage i 2010 var dum nok til at hoppe på bølgen, blev besnæret af den rare sælger, med lovning på gevister og afkast hvert år, det lød jo godt, har troligt betalt de 100 kr. hver måned siden, aldrig set skyggen af gevinst eller afkast.
Jeg har forsøgt at skrive adskillige mails til dem, uden at få svar på mine spørgsmål, har ringet og fået en sludder for en sladder, nu gider jeg bare ikke længere og har afvist betalingerne de sidste 3 måneder, når de ikke vil tage imod min udmeldelse, tja så afviser jeg bare.
En meget utilfreds kunde - Charlotte

August 21, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Ingen svar! Det fik jeg nu. Men jeg skulle det selv.

Så i august måned meldte jeg mig til, som nyhedsbrev. Så Skrev de at, nu var jeg, igang med spillet, Hvorfor har man ikke sagt det dengang, i telefonen. Jeg har lidt af ,en flad fornæmelse.
Med venligt hilsen
Henrik

August 5, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Kommentar til Præmiegarantis dårlige forklaringer.

Som mange andre, har jeg også deltaget i div. konkurrencer på nettet.
Ofte bliver man viderestillet til nye sider, f. eks. euroads eller hvad det nu hedder.
På disse sider har jeg altid læst betingelserne nøje og aldrig tilmeldt mig noget, hvor man bliver oplyst om betalt medlemskab.

Hos euroads har jeg aldrig accepteret noget som helst, og forlader omg. siden hvis jeg skulle lande der.
Når præmiegaranti taler om IP adr., så er det vel sådan at EUROAD har den blot man har været på siden, eller tager jeg fejl?

Syntes det grænser til bondfangeri.

mvh.,
Preben

July 26, 2013

En stor gang svindel

Havde kontakt med Mads ved præmigaranti for at sige det op fik at vide at der var en månedes opsigelse så den sidste gang der blev betalt var 1 feb, har skrevet flere email til dem men hører ikke noget fra dem så jeg var heldig med at fange dem på tlf men ham jeg fik fat i sagde at den var sagt op sidste år og han sagde at jeg ikke har været med i 4 år men jeg har bevis på at jeg har for i sep 2008 havde pbs sendt 2 ens giro-kort til mig.Så jeg sendte kopier af email.mm til Mads anbefalet men har ikke fået noget svar der fra da postvæsnet har udleveret brevet.PS mener at når man har været med i 4 år skal man også have noget tilbage der fra dem .Har skrevet igen til dem men der sker ikke noget sendte beviser på at jeg har været med i 4 år det blev sendt anbefalet til Michael Shack Linnemann men det er blevet sendt retur til mig men så må jeg jo tage det med op til politiet og anmelde dem for bedrageri ,Så hold jer langt væk fra dem det er en stor gang svindel .Der er nogen der skriver at det er blevet bedre efter at der kommet en ny mand til men det kan jeg nu ikke se. PS det er synd at der ikke er minus stjerner Hilsen Sandra PS er blevet politi anmeldt for bedrageri kunne forstå at der flere sager

July 5, 2013

Tilmeldt uden accept

Jeg blev ringet op af en ung fyr der ville fortælle mig om Premiegarantis fantastiske muligheder. det tog ham nok omkring en halv time. Og da han spurgte efter mine bankoplysninger i telefonene sagde jeg med det samme nej. Fortalte ham at jeg ikke var interesseret. jeg havde vundet obligationer for 2400 kr, sagde han, og han ville vide hvordan jeg ville modtage min præmie, om jeg ville til meldes eller om han skulle sende mig en start pakke så jeg kunne side med det i hænderne og selv tage et kig på det.

jeg har på intet tidspunkt været i nærheden af noget der kunne fortolkes som værende et "ja" til at jeg ville være med i jeres skodspil. jeg sagde klart og tydeligt at jeg ikke ville have noget med det a gøre. men alligevel står jeg nu med en regning på 216,75 kr. for noget som jeg ikke har tilmeldt mig, jeg har intet brugernavn fået og jeg har på ingen måde fået noget ud af de penge som i vil have jeg skal betale.

kan kun sige det ikke bliver betalt, i har en meget dårlig ide om hvordan man holder på kunderne og at det bliver politi anmeldt hvis der kommer nogen rykker på det. der blev selvfølgelig også sagt til mig at jeg bare kunne lade være med at betale hvis det var der skulle stoppes for betalingerne, og jeg derfor havde 100% kontrol over hvor mange måneder jeg ville være med, sååå kan jo bare vælge slet ikke at betale.

June 27, 2013

Endnu et svindel foretagnde

Modsat mange andre herinde, har jeg faktisk selv tilmeldt mig efter flere telefonsamtaler med en sælger.
Kort efter syntes jeg alligevel at der var et eller andet der ikke rigtig stemte, så inden jeg betalte første afdrag, skrev jeg til firmaet og benyttede mig af den fortrydelses frist de selv reklamerer med på hjemmesiden.

Det ser desværre ikke ud til at anfægte firmaet, som siden har sendt flere elektroniske indbetalingskort. Hver gang har jeg afvist dem i banken, og skrevet en e-mail til firmaet.

Hvis det ikke stopper, tvinger de jo folk til at politianmelde dem, og her på siden kan man jo også se, at deres svar ikke er seriøse overhoved, men blot giver andre skylden for problemerne.

Det er ikke sådan man efter min mening driver en seriøs forretning.

June 22, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Du kan bare stoppe kontobetalingen..

Hej.
Jeg blev ringet op, af en rigtig sød sælger som ku fortælle hvor godt det er. og man har så en prøveperiode, den betalte jeg så, men stoppede så med indbetalingen da jeg opdagede de forskellige sager og på grund af økonomiske omstændigheder.. Li siden jeg stoppede, vælter det stadig ind med indbetalingskort på netbank, men dem kan jeg jo heldigvis afvis.. Hvordan kommer man ud af det her?

June 21, 2013

vindernummer

jeg kan ikke se om jeg har vundet det eneste jeg har er mit vinder nummer som jeg har på et indbetalingskort. og jeg betaler på betalingsservice.
så det eneste jeg har er mit vinder nummer andet har jeg ikke og jeg har ikke modtaget andet en det.
jeg har prøvet at være inde og se om mit vindernummer er kommet ud men så skal jeg også have serie nr og det har jeg ikke. så jeg kan sku ikke se om man har vundet eller ej.
så jeg vil gerne have at jeg få mine obligationer med alle de nummer jeg skal bruge ellers vil jeg ikke betale til det mer og vil ud af det.

May 3, 2013

useriøst - og manipulerende

Blev ringet op af sælger, som stolt kunne fortælle jeg havde vundet obligationer for 2400kr. til at spille for og så startede ellers en monolog af de større. Tallene fløj rundt i telefonen og der var ikke grænser for hvor mange gevinstchancer jeg havde med den måde de havde skruet spillet sammen på. De jeg så stillede mig tvivlende og ville undersøge det på nettet først, så var han nødt til at sende mig girokort for ellers ville jeg miste min gevinst, men jeg behøvede ikke at melde mig til den første månede!! Da jeg så foreslog ham, at jeg selv henvendte mig når jeg havde kontrolleret deres spil på nettet, bl.a. her via Trustpilot, så blev han mere aggressiv og var meget uforstående overfor, at jeg ikke var glad for min gevinst og de kunne selvfølgelig ikke have en gevinst stående så længe uden den blev brugt!! Hvor er forskellen på at de sender mig et girokort, som jeg sagtens kan vente med at betale den næste måned og at jeg selv henvender mig indenfor 14 dage? Da jeg konfronterede ham med, at jeg syntes han var noget påmassende og jeg ikke helt forstod hvori problemet var at jeg selv henvendte mig når jeg havde det undersøgt det nærmere, så blev han endnu mere aggressiv og grænsende til uforskammet. Det endte med at jeg sagde til ham at han spildte min tid og måden han prøvede at lokke mig lugtede langt væk af svindel, hvorefter han begyndte at sige et eller andet, jeg valgte at lægge på.
Pas på - Om det er svindel ved jeg selvfølgelig ikke, men deres metoder er aggressiv og uforskammet når man stiller sig tvivlende og det plejer aldrig at være gode tegn.

April 20, 2013

Take a closer look