Milody Gifts Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Echt een geweldige webshop met een ontzettend leuk olifant en een persoonlijk liedje erin. Ik kreeg een demo opgestuurd en toen ik aangaf dat ik niet wist welk liedje ik moest kiezen kreeg ik van... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Milody. In eerste instantie leek mijn pakket kwijt te zijn, er werd direct contact opgenomen en er werd snel een goede oplossing aangeboden. Gelukkig is het... See more

Company replied

Company details

Written by the company

Milody is opgericht door Laurens en Laura. Samen schrijven, produceren en zingen zij hun eigen kinderliedjes. Wij maken gepersonaliseerde liedjes voor baby’s en jonge kinderen, verpakt in een zachte muziekknuffel. Perfect voor een blijvende herinnering aan de geboorte. Bij Milody kies je een vrolijk liedje of slaapliedje dat speciaal wordt ingezongen met de naam van het kindje. Het liedje wordt vervolgens verwerkt in een zachte pluche knuffel met een muziekmodule. Met één druk op de buik speelt het persoonlijke liedje af, zodat muziek een warm en herkenbaar ritueel kan worden binnen het gezin. De knuffel wordt geleverd in een luxe giftbox, inclusief een songtekstkaartje en een oplaadbare muziekmodule. Ons doel is om een blijvende herinnering te creëren voor gezinnen: een liedje dat troost geeft, plezier brengt en jarenlang gekoesterd kan worden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

42 reviews in the last 12 months

Write a review

Super leuk kraamcadeau!

Wij hebben de knuffel gekocht voor onze kleinzoon die ook Milo heet (zo grappig). Onze zoon en schoondochter vonden het een erg leuk cadeau en zijn er blij mee! Hij was mooi verpakt in de doos en de tekst van het liedje zat er bij. Kortom een super leuk kraamcadeau

April 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Geweldig cadeau voor onze dochter

Geweldig cadeau voor onze dochter! Wij konden niet kiezen en hebben daarom gevraagd voor een slaapliedje en vrolijk liedje. Een goede beslissing. Onze dochter gaat glimlachen als ze het liedje hoort! Daarnaast hadden we ook prettig contact met Laura en Laurens. Aanrader!

April 2, 2026

Top cadeau

Top cadeau! Alles super verlopen, persoonlijk contact en een super eindresultaat! Echte aanrader!

March 17, 2026

Een persoonlijke knuffel

Een persoonlijke knuffel gemaakt door 2 toppers!
Wat een super mooie en goede kwaliteit knuffel en dat ook nog eens met een gepersonaliseerd liedje met de mooie, vrolijke en zachte stem van Laura! In overleg zijn er ook nog dingen bespreekbaar. Zo hadden wij de wens voor 2 liedjes en hebben wij daarover contact gehad met Laurens. Dat verliep erg vlot en ook super vriendelijk en persoonlijk! Door jullie hebben wij hier in huis niet alleen een heel blije baby, maar ook een super blije papa en mama, die de hele dag meezingend en neuriënd door het huis lopen! Nogmaals super bedankt!

January 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een uniek cadeau voor de ouders en de…

Een uniek cadeau voor de ouders en de baby het is zo bijzonder om zoiets persoonlijks te kunnen realiseren
Prachtig gecomponeerde liedjes en mooi gezongen
Heb dit gegeven aan 1 jarige en de knuffel werd meteen omarmd door de jarige en muziekjes kon ze niet genoeg van krijgen zo hartverwarmend allemaal voor iedereen, de ouders, de jarige en voor de gever

March 22, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Uniek & superleuk kraamcadeau!

Uniek & superleuk kraamcadeau!
Wat een ontzettend en superleuk cadeau voor kersverse ouders en hun kleintje! Ik gaf het cadeau tijdens een drukke kraamborrel en kreeg de volgende dag al bericht dat de ouders ‘s nachts direct al Milody met plezier hadden gebruikt samen met hun kleintje! De bestelling/het maken van Milody met de slaapliedjes verliep heel zorgvuldig. Er werd bij mij gecheckt voor de zekerheid door Laurens en Laura hoe de naam van de baby moest worden uitgesproken/ingezongen. Laurens van Milody heeft zich vervolgens tot het uiterste ingespannen om te zorgen dat Milody met de mooie ingezongen nummers op tijd bij mij thuis werd afgeleverd, zodat ik het tijdens de kraamborrel kon geven. Milody is superleuk om te geven en te krijgen, echt een aanrader! Laurens en Laura, veel succes met Milody!

March 25, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Het was heel leuk om zo’n persoonlijk…

Het was heel leuk om zo’n persoonlijk cadeautje te krijgen bij de geboorte van onze dochter. Het wordt waarschijnlijk nog wel een kleine strijd, want onze oudste dochter heeft het olifantje inmiddels al geclaimd.

March 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Het persoonlijke uniek kraam cadeau

Het product is fantastische. We waren zeer ontroerd toen we het liedje hoorde en dat moment zullen we nooit vergeten, wat het kind en de ouders deed. Daarom is dit een uniek kraamcadeau om als beleving te geven. Heel persoonlijk!

December 25, 2025

Orgineel topcadeau

Waarom is het een goede ervaring met dit bedrijf?
Omdat ik direct goed contact had via de mail, met zowel Laura als Laurens !
Ze gaven mij goede tips om het juiste lied te kiezen.
Hierdoor waren ook de ouders en grote broer van de baby( die ook in het lied worden vernoemd) blij verrast, een groot succes dus.
Met dit originele cadeau en niet te vergeten de prachtige bewaardoos!

February 21, 2026

Erg blij mee

Na mijn eerste mail hem reactie dus nog een mail gestuurd..
Daar wel reactie op gehad en mijn wensen kenbaar gemaakt..
Daar hebben ze echt iets heel leuks van gemaakt..
Nu de reactie van de kinderen afwachten..
Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee

March 19, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Het mooiste cadeau dat je kunt geven.

Omdat ik drie kleinkinderen heb, heb ik meteen drie knuffels besteld. Ik geef ze als paascadeau en ik weet nu al dat de kleintjes er dol op zullen zijn.
Ik ben ontzettend blij dat ik dit cadeau heb gevonden en ik kijk nu al uit naar de reacties van de kleintjes.
Ook wil ik Laurens en Laura hartelijk bedanken voor de prettige communicatie. Als we nog een kleinkind krijgen, bestel ik zeker nog een knuffel.

February 27, 2026

Zeer de moeite waard

Super communicatie, vlotte levering en hele mooie knuffel die prachtig was verpakt. Mijn dochter en schoonzoon zijn er heel blij mee en vonden het een super origineel cadeau voor onze eerste kleinzoon.

February 27, 2026

The Trustpilot Experience