Mimmti luiertas
Na een positieve ervaring van mijn zusje ben ik ook overstag gegaan om deze luiertas te kopen. Vooral dat je de tas aan je wagen kunt hangen, op de rug kunt dragen of gewoon onderin de kinderwagen kunt leggen is erg fijn. Ook snijden de banden van de rugtas niet in je schouders. Voorop zit een vak waar 2 grote (Dr Brown) flessen in kunnen en een netje voor bijvoorbeeld extra spenen. Aan de zijkant zit een vakje met rits zodat je gemakkelijk een vochtig doekje kunt pakken wanneer nodig. Aan de andere kant heb ik de thermosfles in gedaan. Het grote vak opent fijn en over de hele breedte/lengte, je ziet dus snel de inhoud. Ook daarin 2 zijvakjes en 2 rits vakjes aan de voor- en achterkant. Ontzettend veel praktische ruimte. Aan de achterkant van de tas (buitenkant) zit nog een soort anti diefstalvakje voor telefoon. Mijn portemonnee is te groot, het is een kleiner (strak) vakje met rits.
Je kan een product eigenlijk pas goed beoordelen na grondig gebruik. Mijn dochter is nu 10 maanden en ik ben er nog steeds heel blij mee. Laatste knapte de gesp spontaan eraf tijdens het omdoen. Gemaild met Mimmti en ik krijg een vergoeding om de gesp te kunnen vervangen (deze konden ze helaas niet los leveren of repareren). Snelle reactie en top service!
Ik heb de leren variant in de cognac kleur, de kleur blijft mooi en het is makkelijk schoon te maken.