Company details
Written by the company
Träna mindfulness med oss och minska din stress. Forskningsbaserade kurser. Grundat av Dr Ola Schenström, författare till Mindfulness i vardagen. Vi riktar oss till dig som är nyfiken och vill lära dig mer om vad mindfulness/medveten närvaro är och kan ge. Både företag och privatpersoner anmäler sig till våra utbildningar, kurser och retreats, antingen för att hitta verktyg för sin egen del eller för att leda andra. Vi har utbildat många inom framförallt vården, psykiatrin, företagsledning och inte minst inom skolan. Barn och ungas psykiska hälsa (så som förskola, skolan, idrott, föreningslivet m.fl.) är, och kommer alltid att vara, ett viktigt arbetsområde för oss på Mindfulnesscenter. Vi utbildar kontinuerligt handledare och instruktörer inom mindfulness, samarbetar med forskare, genomför föreläsningar, skräddarsyr utbildningspaket för större grupper, företag och organisationer samt skapar e-kurser/träningsprogram och ljudfiler för dig som vill träna själv, online. De flesta av våra utbildningar kan genomföras såväl vid fysiska träffar som online. Vi har huvudkontor i Lomma men har medarbetare runtom i hela landet, från norr till söder. Vi har dessutom ett nätverk av instruktörer i vilket fler än 3 400 mindfulnessinstruktörer ingår. Vi tar därför uppdrag över hela landet. Vi är ledande i Sverige vad gäller att ta fram produkter för mindfulnessträning. Bland annat erbjuder vi Sveriges mest använda träningsprogram i mindfulness “Här & Nu” samt ett ytterligare tiotal e-kurser och ljudfiler, för olika unika behov. För oss på Mindfulnesscenter är det viktigt att våra utbildningar och program vilar på en vetenskaplig grund och vi samarbetar därför sedan tio år tillbaka med forskare vid flera universitet. De forskar på våra träningsprogram och utbildningar.
Contact info
Sweden
- mindfulnesscenter.se
No reviews
This company hasn’t received any reviews yet.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.