MCHDK Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Gaming service Provider
  2. Cloud Computing Service

Written by the company

MCHDK tilbyder hurtig og pålidelig Minecraft-hosting med høj ydeevne, moderne hardware og kundeservice i topklasse.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Elendig hosting

Elendig hosting

Mithosting... Lad mig sige det uden omsvøb: Hvis du søger et seriøst hostingfirma, bør Mithosting være det sidste sted, du overvejer.

Deres supportteam er simpelthen pinligt uprofessionelt. Hver gang man kommunikerer med dem i chatten, bliver man flov på deres vegne. De virker fuldstændig ude af stand til at kommunikere på en ordentlig måde med kunderne. I stedet for at være hjælpsomme og imødekommende, fremstår de ligeglade og uinteresserede, hvilket får én til at tvivle på, om de overhovedet forstår begrebet kundeservice.

Hele firmaet føles som et "hygge-projekt." Man får tydeligt indtryk af, at nogen spontant tænkte: "Lad os starte en hosting-virksomhed," uden at have lagt nogen seriøs plan. Det virker tilfældigt og uorganiseret, som om de har kastet sig ud i det uden at tænke sig om. Resultatet er, at det hele fremstår som en hobby frem for en seriøs virksomhed.

Mithosting ligner ikke et firma med nogen fremtid. Det er svært at forestille sig, at de kan tiltrække seriøse kunder med deres nuværende manglende professionalisme. Hvis de nogensinde når til en officiel lancering, ville det ikke være overraskende, hvis de hurtigt falder i glemmebogen.

Dette er et skoleeksempel på, hvordan man ikke bør drive et hostingfirma. De fremstår uprofessionelle, useriøse, og projektet virker som noget, de gør for sjov. Med det niveau, de har vist indtil nu, er der kun ét råd: Hold dig langt væk!

September 14, 2024

Hej,

Først og fremmest er vi virkelig kede af at høre, at du havde en så dårlig oplevelse.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at vi ikke er den samme virksomhed. Vi er en ny virksomhed, MCHDK (MinecraftHosting.dk), som overtog domænet minecrafthosting.dk i begyndelsen af 2026. Da vi købte domænet, var vi ikke klar over, at det tidligere havde været brugt af Mithosting. Det fandt vi først ud af, da vi begyndte at modtage henvendelser om de gamle anmeldelser. Vi har ingen tilknytning til Mithosting eller den virksomhed, der drev domænet tilbage i 2024.

Derfor kan vi desværre ikke kommentere på den oplevelse, du havde dengang. Men vi håber, at du en dag vil give os muligheden for at vise, hvem vi er. Vi bygger MCHDK med et stort fokus på ordentlig support, gennemsigtighed og at behandle vores kunder, som vi selv gerne ville behandles.

Hvis du nogensinde har lyst til at give os en chance, er du altid velkommen til at tage fat i os - også bare hvis du har spørgsmål. Vi vil meget gerne vise, at MCHDK er noget helt andet end det, du oplevede dengang.

Advertisement

Forfærdelig virksomhed..

Jeg kan ærligt sige, at Mithosting er en af de mest skuffende hostingudbydere, jeg nogensinde har haft fornøjelsen (eller rettere mareridtet) at kende til. Det er tydeligt, at de, der står bag firmaet, ikke har nogen som helst reel erfaring eller viden om, hvad god hosting indebærer.

For det første virker det som om, ledelsen slet ikke kan håndtere konstruktiv kritik. Enhver form for feedback, der ikke er rosenrød, bliver mødt med modvilje og arrogance.

Alt i alt – hold jer væk!
Hvis du værdsætter din tid & dine penge, så hold dig langt væk fra Mithosting. De er dybt uprofessionelle.
Jeg vil kraftigt fraråde enhver at overveje at handle hos dem – der er masser af bedre alternativer derude.

September 3, 2024

Hej,

Derfor kan vi desværre ikke kommentere på den oplevelse, du havde dengang. Det eneste, vi kan gøre, er at vise, hvordan vi selv vælger at drive vores virksomhed. Hos MCHDK sætter vi stor pris på ærlig feedback, også når den er kritisk, fordi vi mener, at det er sådan, man bliver bedre og skaber en god oplevelse for sine kunder.

Hvis du en dag har lyst til at give os en chance, vil vi sætte stor pris på muligheden for at vise dig, hvem vi er, og hvordan vi gør tingene i dag. Du er altid velkommen til at kontakte os, også hvis du blot har spørgsmål eller er nysgerrig på, hvad vi tilbyder.

Rated 5 out of 5 stars

fed hosting elsker det :)

August 27, 2024

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at denne anmeldelse stammer fra den tidligere virksomhed, som brugte domænet minecrafthosting.dk før os. Vi er MCHDK (MinecraftHosting.dk) og overtog domænet i begyndelsen af 2026. Vi har derfor ingen tilknytning til den tidligere virksomhed.

Vi håber selvfølgelig, at vi også en dag får muligheden for at byde dig velkommen hos MCHDK.

Værste host jeg har set til dato

Værste host jeg har set til dato
ekestrem er useriøse og barnlige
de bruger et andets hosts ting på deres hjemmeside
på deres discord foregår der en samtale mellem nogen personer hvor vi siger det useriøst fordi de sletter beskeder og bruger andres ting og så bliver ejeren meget sur over vi giver kritik og så er han ikke egnet til at eje en "virksomhed" og så spurgte jeg om spørgsmål og blev udelukket fra deres discord for det
Hvad er jeres priser?
Hvor er jeres maskiner henne

Alt i Alt dårlig oplevelse og barnling virksomhed

August 25, 2024

Hej,

Vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at vi ikke er den samme virksomhed. Vi er MCHDK (MinecraftHosting.dk), som overtog domænet minecrafthosting.dk i begyndelsen af 2026. Da vi købte domænet, var vi ikke klar over, at det tidligere havde været brugt af Mithosting. Det fandt vi først ud af, da vi begyndte at modtage henvendelser om de gamle anmeldelser. Vi har ingen tilknytning til Mithosting eller den virksomhed, der drev domænet tilbage i 2024.

Det eneste, vi kan gøre i dag, er at håbe, at du en dag vil give os chancen for at vise dig, hvem vi er, og hvordan vi driver MCHDK.

Hvis du nogensinde har lyst til at give os en chance, eller bare har et spørgsmål, er du altid meget velkommen til at tage fat i os.

Barnlig virksomhed.

Barnlig virksomhed.
Denne virksomhed består en en useriøs bestyrelse, som hverken har tiden eller overskuet til at lave på deres systemer.
Når de modtager kritik på deres support discord angående deres ufærdige hjemmeside og omkring deres hjemmeside som direkte kopirede en konkurrent, så er de hurtige til at sige "stop med at skrive negative ting" og køre udenom spørgsmålet med det samme.
Jeg ændre gerne min anmeldelse så snart jeg ser noget som helst form for initiativ bag bestyrelsen, men umiddelbart ser det ud til at det ikke går nogle vegne.

August 23, 2024

Hej,

Vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse.

Advertisement

Take a closer look