See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

de var yderst behjælpelige med at få bestilt de rigtige vare og få det sendt så en super god oplevelse

Rated 5 out of 5 stars

Super snabbt hantering/leverans. Även snabb support och mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera MinHoj!

Rated 4 out of 5 stars

Snabb leverans och tydliga instruktioner hur man skulle montera delen som jag beställde . Vi fick en länk med en monteringsvideo.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans allt i repsatsen till förgasare passade inte men det jag behövde passade mopeden går fint

Company details

1. Moped Dealer
  2. e-Commerce Service
  3. Motorcycle Dealer

Written by the company

MinHoj.com är din leverantör när det gäller reservdelar och tillbehör till din moped, motorcykel, minimoto, minicross, fiddy, dirtbike och elsparkcykel med oslagbara priser och service. Vi har mer än 30 års erfarenhet av import och försäljning av mopeder, motorcyklar, ATV:s och reservdelar med ett brett nätverk i både Asien och Europa. Eftersom vi handlar våra produkter direkt från leverantörerna så slipper vi kostsamma mellanhänder och vi kan kontrollera kvalitén allt för att ni som kund ska få högsta kvalité till rätt pris. Vi jobbar hårt för att kunna ge våra kunder ett brett utbud av reservdelar & tillbehör till oslagbara priser med snabba leveranser och bra support. Vi skickar till Sverige,Danmark och Finland från vårt eget lager i Sverige.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra och snabba svar och väldigt…

Mycket bra och snabba svar och väldigt hjälpsama.

March 27, 2026

Hej Pierre
Stort tack för ditt fina omdöme 🙏
Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde våra svar som både snabba och hjälpsamma.
Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer!

Rated 5 out of 5 stars

Det gick snabbt att få fram ett beg

Det gick snabbt att få fram ett beg. Bakhjul.

March 14, 2026

Hej Torsten
Tack så mycket för ditt omdöme 🙏
Kul att höra att du tyckte det gick snabbt att få fram ett begagnat bakhjul.
Varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar!

Perfekt.

Snabb leverans. Mitt betyg = 10

February 24, 2026

Hej Magnus
Stort tack för toppbetyget 🙌 Vi blir verkligen glada att höra att allt var perfekt och att leveransen gick snabbt, 10 poäng tillbaka till dig😊

Rated 5 out of 5 stars

Supersnabb leverans och fina däck med…

Supersnabb leverans och fina däck med vit sida.

February 23, 2026

Hej Kjell-Åke
Stort tack för ditt fina omdöme🙌 Så kul att höra att du är nöjd med den supersnabba leveransen och däcken med vit sida, dom gör verkligen skillnad på helhetslooken 😊
Varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar.

February 10, 2026

Hej
Tack så mycket! 🚀 Vi är glada att ni uppskattar den snabba leveransen.

Bra kontakt o snabb leverans

Bra kontakt o snabb leverans

February 1, 2026

Hej Martin
Tack så mycket🙏 Kul att höra att du är nöjd med både kontakten och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

Rated 4 out of 5 stars

Blev klart nöjd med mina delar

Blev klart nöjd med mina delar, bra bra pris och snabb leverans,kommer givetvis att köpa mer delar från Min hoj.

December 7, 2025

Hej Peter
Stort tack för ditt härliga omdöme 🙌 Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med delarna, priset och den snabba leveransen. Extra kul att du vill handla hos oss igen.

Bra uppdatering

Bra uppdatering, snabb leverans.

November 26, 2025

Hej Ingrid
Tusen tack för ditt omdöme! 🙌 Kul att höra att du uppskattade uppdateringarna och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

November 1, 2025

Hej Per
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar den snabba leveransen. 🚀 🚀

Bra service

October 31, 2025

Hej Johan
Tack så mycket! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med servicen, ni är varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer!

Super snabbt hantering/leverans.

Super snabbt hantering/leverans.
Även snabb support och mycket trevligt bemötande.
Kan varmt rekommendera MinHoj!

October 15, 2025

Hej Joanna
Wow, stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både leverans, support och bemötande. Att du dessutom vill rekommendera oss betyder otroligt mycket🙏. Varmt välkommen tillbaka – vi finns här när du behöver oss igen.

Rated 3 out of 5 stars

Info om bestäld vara

October 16, 2025

Hej Bengt
Trist du fick denna upplevelsen men det beror nog på att du inte läst/såg det informations mailet vi skickade två dagar efter din beställning. Där berättade vi att din order skulle ta någon dag extra eftersom delen var restnoterad hos vår leverantör. Hoppas du blev nöjd med delen fast leveransen tog ett par dagar extra, nästa gång får du gärna kontakta vår kundtjänst direkt om du har några funderingar.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans o bra reservdelar till…

Snabb leverans o bra reservdelar till rimliga priser

October 18, 2025

Hej Ruben
Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med både leveransen, reservdelarna och priserna. Precis så vi vill att det ska vara! Varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar.

Rated 5 out of 5 stars

Skapade en artikel åt mig och gjorde…

Skapade en artikel åt mig och gjorde allt så smidigt

October 16, 2025

Hej Sasa
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙌 Vad kul att höra att allt gick smidigt och att vi kunde hjälpa till att skapa artikeln åt dig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva, du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Rätt del

Ganska snabbt levererat

October 6, 2025

Hej Peter
Härligt att höra att du fick rätt del och att leveransen gick smidigt. Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer!

Hej MB
Stort tack för ditt fina omdöme🙏 Vi blir glada att höra att du är nöjd med hjälpen och svaren på dina frågor, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Jag letade efter ett nytt styre

Jag letade efter ett nytt styre

August 31, 2025

Hej Lars-Åke
Vad kul att du hittade rätt styre hos oss.
Hoppas du får stor glädje av det och varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar.

Bra cervise snabb lev

August 31, 2025

Hej Hans
Tusen tack 🙏 Kul att höra att du är nöjd med både servicen och den snabba leveransen.
Välkommen tillbaka.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look