See what reviewers are saying
Company replied
Polecam dzieci zachwycone bawią się często tymi figurkami. Jedna z figurek była trefna napisałam do obsługi klienta bez problemu przyjęli moją reklamację przy kolejnym zamówieniu dostałam całą nową mi... See more
Replied to 82% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka. Więcej niż wystarczająca reakcja na wcześniejszą reklamację
polecam wszystko super syn szczęśliwy
polecam wszystko super syn szczęśliwy
Zabawka nie warta swojej ceny spadła…
Zabawka nie warta swojej ceny spadła dziecku ze stołu na dywan i od razu złamała się cześć.
Dla młodszych dzieci jest to bardzo niebezpieczne gdyż grozi po prostu zadlawieniem się.
Fatalna jakość figurek, niska jakość elementów.
Fatalna jakość figurek. Luźne elementy, które są bardzo złej jakości. Przy układaniu pękają elementy.
Nie warte swojej ceny.
Zawsze wszystko ok
Od kilku lat zamawiamy mini legendy, zawsze na czas. I sprawiają niesamowitą radość synowi.
Figurki są bardzo dobre do zabawy polecam!!
Figurki są bardzo fajne polecam. 4 gwiazdki a nie 5 dlatego bo niektóre są trochę drogie , najlepsze do zabawy som klasyczne mini legendy ,a do pozowania są lepsze mini legendy 2.0 polecam zestaw agenta!!
Nieudany zakup,niezadowolenie syna-figurka rozpada się
Syn złożył figurkę i części już się wyrobiły po pierwszej zabawie.Ta figurka nie jest warta tej ceny,niby oryginalna że sklepu a podróbki synowi dalej trzymają,a ta się rozpada,poprostu bubel.Macie takie piękne reklamy,ale to tylko puste słowa.
Wszystko ok
Wszystko ok. Dobra rada dla firmy: sprawdzajcie wszystkie elementy przed wysyłką czy można je połączyć.
Mini legendy💸
Kocham te figurki i ten zestaw agenta(akcesorie) robią wrażenie
Przesyłka przyszła szybko
Przesyłka przyszła szybko
Mini Legendy dość łatwo się składa, wykonane z mocnego materiału.
Syn szybko uporał się ze złożeniem.Zadowolny z prezentu:-)
Zamówienie zrealizowane sprawnie
Zamówienie zrealizowane sprawnie, wysyłka w terminie.
Super pudełko syn w szoku że takie duże…
Super pudełko syn w szoku że takie duże figurki spełniaja oczekiwania mojego syna. Świecący jest mega .

Reply from Minilegendy
Z trzech zamówionych mini legend dwie…
Z trzech zamówionych mini legend dwie po złożeniu są doskonale spasowane, ale trzecia niestety znacznie odstaje jakością. Korpus postaci jest "luźny" a kończyny postaci słabo się trzymają.
Na plus szybkość realizacji zamówienia.

Reply from Minilegendy
Moja córka uwielbia te figurki
Moja córka uwielbia te figurki. Niestety jedna z części była pęknięta, napisałam do obsługi klienta bez problemu przyjęli moją reklamację przy kolejnym zamówieniu dostałam całą nową mini legendę w tym samym kolorze co uszkodzona, zniżkę i darmową dostawę, co rzadko się zdarza. Dbają o swoich klientów. Szybka wysyłka.

To już drugi zakup
To już drugi zakup, szkoda tylko że nie można było wybrać w bonusie drugiego kubka bo zakup jest dla 2 dzieci i będzie kłóynia

Reply from Minilegendy
Wysylka ekspresowa; aktualizacja - figurka też super
Wysylka ekspresowa, podobnie jak dostawa. Przed deklarowanym terminem.
O jakości produktu nie mam zdania, bo to prezent urodzinowy dla kolegi syna.
Dodaję po wręczenie prezentu: obdarowany szczesliwy, od razu poskładał figurkę. Syn zeznaje że figurka super!

Reply from Minilegendy
Figurki bardzo ciężko się składa
Figurki bardzo ciężko się składa. Składałam dwie różne i i w obu był problem. Instrukcja średnio czytelna dla dziecka. Niestety przy składaniu pękły dwie części. Jak za tą cenę to trochę średnio

Zabawki z duszą
Odbiorcy, czyli trójka dzieciaków - zachwycone. Charakterystyczne ślady po druku 3D tylko dodają uroku - dzieci zaznajomione z tą technologią widzą w tym produkt, za którym stoi wyobraźnia człowieka - troszkę jak z wytworem rzemieślniczym. Do tego ładne opakowania, no i bardzo dobra obsługa klienta - nie było problemu z reklamacją.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.