Minitopolis Reviews

4. Children's Store
  5. Used Clothing Store
  6. Used Furniture Store

Written by the company

Minitopolis universet byder på: Sælg ud af dine brugte børnesager nemt og simpelt Minimalt arbejde for økonomisk gevinst Butik opdelt efter kategori og størrelse Legerum for børnene og arrangementer for hele familien En lille café

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Køb og salg af børnetøj med godt koncept

Jeg har både købt og solgt mit eget og børnenes tøj henover en periode på et år. Genialt koncept med størrelsesinddeling og gennemtjekket tøj (uden pletter, huller osv.) i modsætning til lignende koncepter som fx Børneloppen. Kun lækre varer af god kvalitet. Store anbefalinger til Minitopolis herfra. 😊

June 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Secondhand børnetøjsbutik, som har det hele!

Ejeren af Minitopolis er så imødekommende, oprigtig og fair. Hun er med til at gøre oplevelsen hyggelig og nærværende.
Der er altid noget tøj jeg har brug for til mine børn!
Begge mine børn er vilde med at være der, fordi der er legerum. Det er fuldstændig optimalt, at de kan lege imens jeg går og kigger på tøj til dem.
Jeg er vild med konceptet om second hand sammen med udvalgte nye produkter (fx sutter, strømper, sengetøj) samtidig med legerum og lille cafe!
Alt i alt varm anbefaling herfra! :-)

February 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nemt og overskueligt at købe…

Nemt og overskueligt at købe secondhandtøj og ting til mine børn. Virkelig dejligt alt er opdelt efter størrelse, så man kan gøre det hurtigt og effektivt.

Elsker at der er plads til, at børnene kan lege imens man får kigget efter ting. Jeg har også brugt stedet meget med min mødregruppe, og i den forbindelse både brugt café og legerum til vores babyer. På den måde fungerer legerummet perfekt til både større og helt små børn.

Jeg har haft en periode, hvor jeg fik solgt rigtig fint - derfor takkede jeg også ja til at forlænge. Det gør det så nemt for mig, at komme af med brugt børnetøj og ting jeg ikke bruger mere. Jeg skal virkelig ikke gøre andet, end bare aflevere kassen, så sørger de for resten! Virkelig et genialt koncept - både hvad angår at sælge og købe secondhand!

February 13, 2024

Meget inspirerende

Meget inspirerende. Har med held fundet gode julegaver og overtøj til børnene, samt gode børnebøger. God service og hyggeligt legerum for mine børn. Jeg har også solgt børneting en enkelt periode, og solgt godt, ifht den lille mængde varer jeg har haft. Derfor har jeg booket en stand igen.

December 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig godt koncept og sød ejer

Virkelig godt koncept. Jeg får næsten altid solgt mine varer, især legetøj, bøger, cykelhjelme og lign. Sofie er desuden virkelig sød og hjælpsom, hvis der er problemer. Jeg er helt vild med konceptet, da jeg ikke vil prioritere tid til at skulle ud og rydde op i en stand, fylde op osv.
stor anbefaling herfra.

October 31, 2023

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept. Dejligt overskueligt og nemt af finde de rette størrelser. Min datter på 7 år kan selvstændigt gå rundt og finde de ting hun finder interessant.
Venligt og yderst professionelt personale.

August 24, 2023

Fantastisk koncept

Nemt og overskuelig. Alt er inddelt enten i størrelser eller efter kategori. Jeg får hver gang en fantastisk service af et glad og smilende personale. Efter shoppeturen kan man købe god kaffe og kage, som kan nydes imens ungerne leger i de to store legerum. Der er ofte fantastiske arrangementer for både børn og voksne, som fx babymotorik og kreakurser.
Jeg har ydermere solgt virkeligt godt i min periode af alle mærker og har derfor forlænget. Vil klart anbefale at folk kigger forbi!

August 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er så skuffet

Jeg er så skuffet, havde glædet mig til og få en genbrug børne butik tæt på men den her butik er så skuffene.
Priseren er mega dyre både for tøj og hvis du skal af med dit tøj, det er helt vild og syntes også prisen på leje er uforskammet. Spichelt ifht hvor lidt reklame de gør for enes ting. Jeg ser ikke rat til at de reklamer for noget andet deres ejet privat liv.
Åbnings tideren er virkelig også dårlige man føgler at der er mere lukket ind åben.
Syntes det er synd at når de så laver tips til folk så ligger de ikke skjul på at de kun vil have mærkevare for det sælger bedst. Hvad er det for noget fis og latterligt at man kun vil have sådan et kliantel som kun køber mærkevare. Hvis man er en god handels butik så kan man sælge alt og opfroder til at man kommer med alt ikke kun mærkevare.
Syntes heller det er hyggeligt og komme der, de er meget snoppet og ja jeg ved godt jeg ikke liner en der er millionær men hvad har det af betydning, jeg er da lige så god en kunde.

August 28, 2022
Minitopolis logo

Reply from Minitopolis

Hej Lotte,
Først og fremmest er jeg ked af at du ikke finder Minitopolis anbefalingsværdigt, vi har generelt kun fået positiv respons siden vores åbning i februar.

Da vi arbejder med forskellige koncepter, er det ikke nødvendigvis Minitopolis som prissætter tingene, dog vurderer vi prissætning og tager dialog med sælger, hvis vi synes priserne ikke matcher varens kvalitet, men det vil i alle tilfælde være sælgers valg at sætte priserne i sidste ende uanset koncept.

Med hensyn til priserne for leje, så er disse yderst konkurrencedygtige. Særligt når man medregner den service som er inkluderet, f.eks. står vi for at tage alt ud i butikken samt nedtagning af kunders ting.

Minitopolis er tænkt som et alternativ til de traditionelle Secondhand butikker, men er samtidig også et iværksættereventyr, som vi også ønsker indvillige folk i.
Da vi er nystartet og vores ressourcer er derefter, forsøger vi hele tiden at balancere tingene, hvorfor det også er naturligt, at vi tester forskellige åbningstider.

I forhold til mærker, så har vi en bred palet og ønsker at Minitopolis er for alle. Når vi kommunikerer omkring specifikke mærker, så er det med henblik på at hjælpe sælgerne med at få maksimeret ud af deres salg.

Mvh Sofie

Rigtig godt koncept!

Rigtig godt koncept!
Jeg glæder mig til, at kunne komme og deltage i arrangementerne Når jeg skal være forælder lige om lidt!

Alle burde tage forbi Minitopolis hvis man er i nærheden!

June 3, 2022

Skønt børneunivers

Tøj, udstyr og legetøj i god kvalitet og som ulig mange andre genbrugsbaserede butikker er meget overskuelig og kundevenligt inddelt efter størrelse, kategori etc. Største anbefaling herfra, specielt hvis der er behov for nyt i garderoben til de mindste.

March 26, 2022

Take a closer look