Minmorsbutik

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Når man gør det SÅ godt som hos Minmorsbutik.dk fortjener man også at få det at vide! Jeg er ny kunde - men er klart kommet for at blive! :-) Min kollega var sød at gøre mig opmærksom på, at de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig kundeservice!! De er slet ikke til at få fat på via mail. Idag er det 14 dage siden at jeg bestilte og betalte to bodyer, modtog kun den ene, og henvendte mig derfor til butikken via... See more

Rated 1 out of 5 stars

Denne anmeldelse drejer sig om butikken i Frederikshavn og ikke Skagen, jeg har absolut kun god erfaring med butikken i Skagen. Min veninde og jeg var kørt til Frederikshavn for at shoppe tøj til... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

De sødeste og mest venlige piger i …

De sødeste og mest venlige piger i denne butik ..altid smilende og behjælpelig hvis et problem opstår .. synd at andre skal svine dem til , når en person ikke har ret i en klage til dem ..😠 dårlig stil ... men fra min side 5 stjerner herfra . Mvh bettina

April 23, 2017

Virkelig dårlig kundeservice

Jeg modtog en pakke med fejl i, og kunne ikke få fat i kundeservice , prøvede endda også butikken men ingen svar.. Efter mange timer får jeg kontakt og de vil sende mig en returlabel., den modtager jeg først 4 dage efter. Skynder mig at sende pakken retur samme dag.. Efter en uge kontakter jeg dem da jeg intet har hørt ., så er ejerne taget på ferie dagen før men en sød pige ved navn Emilie får styr på det hele.. Vil aldrig handle der igen :-(

March 13, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefales. Urimelig lang levering og ikke eksisterende service

Bestilte en By Klipklap madras før jul 2016. Ved bestilling stod varen som "på lager" med levering indenfor 2-7 dage. Med andre ord var der gode chancer for at modtage den inden jul, så den kunne gives som julegave. Nå, men den kom ikke inden jul og jeg hørte intet fra firmaet. Mailede firmaet mange gange uden at få svar. Tilsidst vendte de tilbage med træls nyt. Jeg ville først få madrassen i uge 6! Madrassen var i restordre hos By Klipklap. Kommenterede på at den stod til at være på lager ved bestilling og faktisk stadig stod som på lager da jeg tjekkede i januar. Fik at vide at ingen af deres madrasser på websiden egentlig var på lager, men skulle bestilles hjem fra By Klipklap først - hvor den altså var i restordre. Uge 6 gik og jeg modtog ingen madras og hørte intet fra minmorsbutik.dk. Ringede selv fredag i uge 6 og fik fat i en medarbejder som vendte tilbage mandagen efter. Beskeden var at min madras først ville komme i uge 10! Jeg valgte at afbestille min ordre. Fandt madrassen på luksusbaby.dk, bestilte den og modtog den dagen efter.

Fejl kan ske og restordre er svære at håndtere, men den manglende service er ikke i orden. Ikke en eneste gang har minmorsbutik.dk kontaktet mig med info om status på min ordre. Der svares ikke på emails i flere dage og en leveringstid på 3 måneder på et produkt man skilter med at have på lager er grotesk.

Yderligere havde jeg bestilt et sæt sengetøj sammen med min madras. Det ankom rettidigt, men uden indpakning som jeg ellers havde bestilt.

Kan se blandt anmeldelserne at mange andre har haft oplevelser lignede min. I vælger dog ikke at forholde jer til de mange dårlige anmeldelser - hvordan tænker I det virker på dem der læser med?

February 20, 2017

Manglende svar fra kundeservice

Jeg synes egentlig, at det er en rigtig god hjemmeside, men jeg lavede en ordre d. 24. Juni, hvor de desværre havde lavet en pakkefejl. Efter korrespondance frem og tilbage, med meget lang svartid fra deres side, får jeg endelig d. 6. Juli en returlabel på mail. Sender retur samme dag og her d. 24. Juli har jeg stadig ikke fået mine penge retur. Har skrevet d. 15. Juli om de har modtaget min pakke og igen i dag, men har stadig ikke hørt fra dem. Jeg ved godt, at der er ferie osv, men jeg forventer en bedre service end den jeg ikke har modtaget.

July 24, 2016

Utrolig dårlig returprocedurer

Jeg sendte varer retur efter reglerne på deres hjemmeside. Idet virksomheden ikke tilbyder en returlabel skal man selv stå for fragten og jeg valgte derfor g Porto i modsætning til en pakke hos post dk som koster 90!! Kr.
G Porto sender uden omdeling, så da jeg efter en uge stadig ikke har fået mine penge tager jeg kontakt til minmorsbutik.
Jeg får at vide at pakker skal sendes med omdeling efter at Pernille har virket forvirret og har skrevet til forskellige ting. Der står ingen steder hverken på hjemmesiden om at varer skal sendes med omdeling.
Jeg får i øvrigt at vide at de nægter at modtage min pakke og jeg kan vente til PostDK sender den retur og så kan jeg sende den igen for den nette sum af 90kr.
Ydermere er svartiden pr mail meget langsom - ca 0,5-1 døgn pr mail.

Øv!!!

February 17, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Langsomt og ingen respons

Problemer med hjemmesiden, er så hvad det er. Men får ingen svar på henvendelser, og minimal info via mail. Fik blot en ordrebekræftelse hvor varen stod som afsendt. Det er en uge siden. Nu har der selvfølgelig været en masse helligdage, men blev varen afsendt tirsdag burde jeg som minimum havde fået en mail fra GLS som stod for fragten.

Så lidt en dårlig oplevelse, især den manglende respons på henvendelser synes jeg er ærgerlig.

April 6, 2015

God oplevelse!

Hurtig levering og absolut ikke noget at sætte en finger på. Rigtig fin netbutik med fine varer til en god pris! Så tak for det. :-)

September 11, 2014

Perfekt!

Handler jævnligt hos jer - og følger med på facebook.

Super service og hurtig levering :-)

Tak for gode handler :-)))

November 22, 2012

Hurtig respons :o)

Jeg købte sandaler til min ældste datter hos minmorsbutik.dk
De faldt desværre ikke i hendes smag, men de havde et par sko, som hun gerne ville have dem byttet til. Jeg var i tvivl om, hvordan jeg lige gjorde det, så selv om det var søndag sendte jeg en mail, og forventede selvfølgelig ikke svar før engang mandag. Der gik ikke en halv time, så var der svar, og vi fik byttet uden problemer.
Det er service i topklasse, og det er ikke sidste gang, at jeg handler hos minmorsbutik.dk :o)

May 8, 2012

Seks stjerner ud af fem

Minmorsbutik er et meget passende navn. Det øser af hygge, og det gør butikken også. Smagfuldt tøj, forældrevenlige priser og ualmindelig høflig service. Jeg har købt 2 par bukser i lækreste kvalitet til en absolut overkommelig pris. Det ene par var desværre for lille, så jeg sendte det retur. Pengene kom tilbage, uden bøvl og uden ventetid. Jeg kan anbefale minmorsbutil til alle!

April 16, 2012

Take a closer look