Jeg likte appen
Jeg likte appen, og personen som kom og hjalp meg var profesjonell og veldig hyggelig, samt at jobben ble flott og effektivt utført.

Reply from MinSmåjobb
MinSmåjobb er en norsk markedsplass for småjobber og praktiske oppdrag i hele Norge. På plattformen kan privatpersoner og bedrifter enkelt legge ut oppdrag og komme i kontakt med hjelpere innen blant annet flytting, transport, rengjøring, hagearbeid, montering og håndverkstjenester. Gjennom årene har det blitt publisert titusenvis av oppdrag på plattformen, og vi jobber kontinuerlig for å gjøre det tryggere og enklere å finne praktisk hjelp til både små og store oppgaver. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger fra brukerne våre og jobber aktivt med både kundeservice og videre utvikling av tjenesten.
Jacob Kjødes veg, 5232, Paradis, Norway
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from MinSmåjobb
Hadde behov for rask hjelp med noen tunge løft.
La enkelt jobben ut på appen og innen fem minutter hadde flere meldt seg.Enkelt å finne godt team, inngå avtale og få jobben raskt og effektivt gjort.

Reply from MinSmåjobb
Veldig grei tjeneste for å finne dyktige folk til å utføre småjobber, som er lett å bruke. Kan absolutt anbefales.

Reply from MinSmåjobb
Hadde aldri hørt eller lest om minsmåjobb, datt tilfeldig over den da vi trengte hjelp til hagen. Fikk fort respons gjennom denne plattformen, ble fulgt opp og føltes godt og seriøst måten det ble gjort på. Kan virkelig anbefales. Området vi hadde problemer med ble ordnet i løpet av 3 timer. Flott resultat

Reply from MinSmåjobb
Veldig glad for at en sånn app finnes, mange jobber man ikke greier selv eller har utstyr til å gjøre. Enkelt å navigere. Veldig fornøyd med utførelsen. Kommer til å bruke tjenesten igjen.

Reply from MinSmåjobb
Flott nettsted. Kan alltid finne folk som kan utføre småjobber som man ønsker utført. Har bare positive erfaringer.

Reply from MinSmåjobb
Veldig brukervennlig tjeneste - oversiktlige sider, enkelt å komme igang og enkelt å bruke, nok informasjon, hyggelig opplevelse.

Reply from MinSmåjobb
Vær forsiktig, selve servicen/nettsiden er ikke på kundes side så ikke betal med mindre du faktisk er fornøyd. Fikk en dårlig opplevelse og fikk ingen hjelp fra nettstedet dessverre, selvom alt var dokumentert og bevist.

Reply from MinSmåjobb
Veldig fin tjeneste! Lett å legge inn jobber, og oppleves trygt når man følger retningslinjene som gis👍

Førstegangs bruk fungerte bra 👍

Reply from MinSmåjobb
Markedsplassen fungerte veldig godt. Ikke så mange interessenter (var egentlig bare én som ville ta jobben), men resultatet var bra!

Reply from MinSmåjobb
Enkelt og greit! Hjelpere kontakter deg og du velger den som er hyggelig og flink, fornøyd med siden!

Reply from MinSmåjobb
Jeg var veldig nøye med både beskrivelse av jobben og dokumentasjon gjennom bilder. Fikk VELDIG mange pristilbud - både fra private og profesjonelle. Da jeg bestemte meg for hvilken tilbyder jeg ønsket å benytte meg av, oppleves det som veldig seriøst og trygt med funksjonen som opprettet en skriftlig avtale mellom oss.
Jobben ble utført til riktig tid, og ble gjort veldig profesjonelt og nøyaktig. Veldig, veldig fornøyd med resultatet!
Det er ikke første gang jeg benytter meg av denne tjenesten - og det er definitivt heller ikke siste.
Mitt beste tips: Vær NØYE med hvordan du beskriver jobben! Bedre med for mye informasjon enn for lite. Da slipper både du og oppdragstaker overraskelser underveis.
Thomas

Reply from MinSmåjobb
Fin nettside for å få hjelp til, eller finne en liten småjobb om man kunne trenge noen ekstra kroner. Bra laget system som fungerer ganske smertefritt. Mye rimeligere enn andre konkurrenter, hvor man kan risikere å betale tusenvis av kroner i måneden før man har fått jobb, med den usikkerheten det medfører, Her betaler man først når man får oppdrag. Oversiktlig, behagelig og fint system. Anbefales!

Reply from MinSmåjobb
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.