Mirelle Reviews

2. Jewelry Designer
  3. Jewelry Engraver
  4. Jewellery Manufacturer

Written by the company

Hos Mirelle skaber vi personlige smykker med gravering, der fortæller en historie og bevarer de mennesker, kæledyr og øjeblikke, som betyder allermest. I vores danske webshop kan du designe et unikt smykke med navn, dato, håndskrift eller et motiv, der har særlig betydning for dig. Vi fremstiller blandt andet halskæder og nøgleringe med fingeraftryk, børnetegninger, hænder, fodaftryk og personlige tekster. Vores mindesmykker med fingeraftryk gør det muligt at bære et varigt og genkendeligt aftryk fra én, du holder af, tæt på dig. En børnetegning kan foreviges som gravering og forvandles til et personligt smykke, der bevarer et lille øjeblik fra barndommen. Vi skaber også halskæder med gravering af hunde, katte, heste og andre kæledyr ud fra kundens eget billede – som en personlig hyldest eller et særligt minde. Hvert indsendt fingeraftryk, fotografi og motiv bliver manuelt klargjort og tilpasset, før det graveres. Det sikrer, at de vigtigste kendetegn bevares, og at graveringen passer smukt til det valgte smykke. Mirelles smykker fremstilles i holdbart rustfrit stål med mulighed for en slidstærk PVD-belægning i 18 karat guld. De er skabt til at kunne bæres hver dag og gives som personlige gaver til blandt andet mor, far, bedsteforældre, kærester og andre, der fortjener noget helt særligt. Hos Mirelle køber du ikke blot et smykke. Du skaber et personligt minde, som kan bæres tæt på hjertet.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg stod og skulle bruge en halskæde og…

Jeg stod og skulle bruge en halskæde og nøglering med mine børns fars fingeraftryk med kort varsel. De svarede med det samme og garanterede levering inden min datters fødselsdag- havde både halskæde og nøglering inden for meget kort tid ❤️ Var meget imponeret over fingeraftryk var 100% identisk og nu har de deres far tæt på hver dag ❤️ Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne! Af hjertet tak til Mirelle 🙏🏻

August 12, 2026

Reply from Mirelle

Tusind tak for din meget rørende anmeldelse 💛

Det betyder utrolig meget for os at høre, at vi kunne hjælpe med at få både halskæden og nøgleringen frem i tide til din datters fødselsdag.

Når et fingeraftryk har så stor personlig betydning, gør vi os ekstra umage for at bevare alle de små detaljer, så graveringen bliver så tro mod originalen som muligt. Derfor er vi også rigtig glade for at høre, at du oplever fingeraftrykket som helt identisk 💛

At dine børn nu kan have deres far tæt på sig hver dag, gør det ekstra meningsfuldt for os at have fået lov til at skabe smykkerne.

Tusind tak for din tillid og for de meget fine ord 💛

De varmeste hilsner
Mirelle

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Mirelle.dk er en anbefaling værd.

Mirelle.dk har hjulpet mig med at lave et meget personligt minde smykke og en nøglering. De har straks svaret, på mine utallige mails og holdt øje med min bestilling, så jeg fik det præcis som jeg ønskede. Det har været virkelig god kundeservice og jeg har lige modtaget to meget meget fine produkter! Jeg vil selv bruge dem igen og helt klart anbefale dem til andre.
- Camilla

August 30, 2026
Unprompted review

Kære Camilla

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 💛

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen, og at både dit mindesmykke og din nøglering blev præcis, som du ønskede.

Når vi arbejder med så personlige produkter, er det ekstra vigtigt for os, at der er tid til dialog og de små detaljer, så resultatet føles helt rigtigt 💛

Tak fordi du valgte Mirelle – og ikke mindst fordi du vil anbefale os videre. Det sætter vi utrolig stor pris på.

De varmeste hilsner
Mirelle

Reply from Mirelle

Tusind tak for din fine anmeldelse ♡
Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt med din hasteordre, og at du havde en god oplevelse hos Mirelle.

Tak fordi du tog dig tid til at dele den - det betyder meget for os ♡

Rated 5 out of 5 stars

Er yderst tilfreds med smykket

Er yderst tilfreds med smykket, som jeg købte til min hustru. Det er super flot, og Mirelle gik den ekstra meter for at skabe noget helt unikt. Servicen er sjældent oplevet bedre.

August 11, 2026
Unprompted review

Hej Rune 💛

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.
Det glæder os meget, at både du og din hustru er tilfredse med smykket. For os er det vigtigt, at hvert personligt smykke bliver helt unikt, og derfor betyder dine ord om både resultatet og servicen virkelig meget for en nystartet virksomhed som vores.

Tak, fordi du valgte Mirelle til en gave med så stor betydning.

De bedste hilsner
Mirelle 💛

Rated 5 out of 5 stars

Jag är otroligt nöjd med hur fint ni…

Jag är otroligt nöjd med hur fint ni gjorde min beställning och snabb leverans ni har. Detta var extremt speciellt för mig att det skulle bli perfekt och jag är otroligt nöjd över beställningen.

July 6, 2026

Hej Asli 💛

Stort tack för dina otroligt fina ord. Det betyder mer för oss än du anar att du valde Mirelle till något så personligt och betydelsefullt. Vi är så glada över att beställningen blev precis som du önskade och att den kom fram snabbt. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Varma hälsningar
Mirelle 💛

Advertisement

Hej!

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse med både vores service og produkter.

Tak fordi du valgte Mirelle.

Kærlig hilsen
Team Mirelle