1. Beauty Products Wholesaler

Written by the company

Vi er hudplejeeksperter, der har til formål at tilbyde den mest avancerede og effektive hudplejeteknologi på markedet, samtidig med at vi leverer kvalitetsassistance og information, så vores kunder kan vælge de bedste produkter til deres hud.

2.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke modtaget min vare

Jeg har nu ventet på min købte vare i snart en måned? Jeg har modtaget en ordrebekræftelse, men har ikke fået yderligere information. Jeg har skrevet til deres kontaktformular 2 gange, men høre ikke fra dem… Jeg tror det er et fup firma..

February 25, 2026

Hej Rebekka,

Vi er stødt på din anmeldelse og sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager oprigtigt forsinkelsen i leveringen samt de gener og ulejligheder, dette har medført, herunder eventuelle udfordringer du har haft i forsøget på at kontakte os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Vi vil meget gerne se nærmere på sagen for dig — vil du være venlig at dele dine ordreoplysninger, så vores team kan hjælpe dig videre?

Vi sætter stor pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores service. Vi ser frem til at høre fra dig.

Advertisement

Hold jer langt væk

De er er fup firma først ventede jeg på varen i over en uge .fik varen der på ingen måder svarede til beskrivelsen og sen manglede dansk instruktion … ringer flere gange til oplyste nummer ingen respons skrevet x mange eneste svar er er standart svar om hvorfor jeg vil sende tilbage får ikke oplyst adresse, nu har jeg opgivet og vil anmelde firmaet HOLD JER LANGT VæK

så hvis i mener at have gjort det så skriv venligst her adresse for tilbage sendelse af varer ???? så jeg kan sende retur og få mine penge tilbage

November 1, 2023

Reply from Mithudcenter

Hej! Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Med hensyn til de kommunikationsvanskeligheder, du har oplevet, vil jeg gerne præcisere, at vi har sendt dig flere opfølgende e-mails i et forsøg på at løse dette problem, men vi har aldrig modtaget svar på vores spørgsmål.

Brugermanualen er på dansk. Vi har også sendt jer den elektroniske brugermanual på dansk.

Kan du venligst kontakte os, når du ser denne besked? Tak!

Vi beklager endnu en gang ulejligheden og takker for din tålmodighed :)

Retur til Tjekkiet!!!

De leverede inde for de 3 dage, den ene stjerne er at jeg ville sende retur
Retur er til deres lager i Tjekkiet!!!
Så nu står jeg med et produkt som jeg ikke ønsker og 1000 kr fattigere

September 13, 2023

Hej Hjorring

Tak for din feedback. Vi forstår godt, hvor frustrerende det kan være, når en returneringsproces ikke opfylder forventningerne. Da dette er en ældre anmeldelse, er dit problem måske allerede løst, men vi vil stadig gerne tjekke for at sikre os, at alt er, som det skal være. Hvis du stadig har brug for hjælp, så giv os dine ordreoplysninger, og så kan vi se nærmere på det.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Falsk selskab

Falsk selskab! Køb ikke - de leverer ikke

May 1, 2023

Reply from Mithudcenter

Hej, tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre om de problemer, du er stødt på, og jeg forstår, hvor frustrerende denne situation må være for dig.

Vi er her for at hjælpe dig. Må jeg bede om dit ordrenummer? Jeg kan ikke finde din ordre.

Leverer ikke varen

Leverer ikke varen.
Køb ikke fra dem

April 17, 2023

Reply from Mithudcenter

Hej, håber alt er godt hos jer :) Der var et problem med din betaling af din ordre, og det er grunden til, at din ordre ikke blev afsendt. Jeg kan se her, at vores kundeservice har hjulpet dig med din ordre. Din ordre blev annulleret.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål ❤️

Advertisement

Take a closer look