Fedt koncept
Alt var perfekt. Fremragende service, lynhurtig levering og et godt billede. Er ikke sidste gang, jeg bestiller.

Reply from Mit Motiv
MitMotiv.com er en dansk webshop, der specialiserer sig i at forvandle dine personlige billeder til unikke og charmerende plakater. Webshoppen blev startet i 2025 som et hobbyprojekt, der bygger konceptet på en passion for at skabe personlige gaver, der bringer glæde og minder. Kunder kan vælge mellem seks forskellige kunststilarter, herunder Chibi, Ghibli, 2D Animation, Figur, Dyr og Vector. Efter at have valgt en stil, uploades et billede, som derefter omdannes til et kunstværk og trykkes på mat kvalitetsplakatpapir. Der er også mulighed for at tilføje personlige ønsker som øjenfarve, baggrund eller interesser, hvilket gør hver plakat unik. Priserne starter fra 200 DKK for en plakat uden ramme. Mit Motiv er stadig i sin opstartsfase og planlægger at udvide sortimentet med flere produkter i fremtiden, som bl.a. personlige kalendre, tøj, spil og meget mere. Webshoppen tilbyder sikre betalingsmuligheder som Apple Pay, Google Pay, Mastercard og PayPal. Mit Motiv er ideel for dem, der ønsker at give en personlig og kreativ gave, der kombinerer teknologi med kunstnerisk flair.
4700, Næstved, Denmark

Reply from Mit Motiv
Så fin og hurtig betjening. Jeg havde et par rettelser som hurtigt blev ændret og resultatet er SÅ skønt. Jeg har bestilt ad et par omgange og hver gang har bare fungeret.
Det bedste er de helt vildt sjove og charmende billeder som har bragt stor glæde og begejstring hos modtageren.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg vil købe billeder herfra ☺️

Fuldstændig fantastisk service.!
Lidt rettelser ved forhåndsvisningen, og alt blev præcis, som jeg ønskede mig.
Modtog hurtigt mine pakker, og alle plakater er vildt skønne.
Kæmpe stor anbefaling fra mig.

Reply from Mit Motiv
Jeg havde et spørgsmål og der blev svaret med det samme. Rigtig god betjening👍 Købte billede og ramme, og det er så godt. Glæder mig til at give en personlig og flot julegave😊

Reply from Mit Motiv
Super nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og det bedste at fragt er med i prisen .

Reply from Mit Motiv
Hurtig levering og super kvalitet på plakaten👌

Reply from Mit Motiv
Super godt initiativ til en virksomhed. En fed måde at overraske sine nærmeste. God service, hurtig levering og god kvalitet. En helt igennem positiv oplevelse.

Reply from Mit Motiv
Super hurtig levering, gode informationer på mail, og selve plakaten er i så god kvalitet! Ikke sidste gang jeg bestiller der fra!