A-Gravering Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke holde min entusiasme tilbage overfor den kunde oplevelse jeg fik af A-Gravering. Jeg stod i tidspres med en 25 års jubilæums gave. Bestilte fredag - De skrev at der var 3-5 arb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte husnummer skilte om søndagen, og modtog tirsdag. Hurtig levering og varen iorden. Bare en idé. ..jeg ville undersænke huller i husnumre, og undersænkede skruer med, så dækknap, ligger... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet her flere gange og bliver altid lige overrasket over hvor flot de kan gravere på selv de mindste ting, har udelukkende haft gode oplevelser og har altid fået super god service! Kan kun anb... See more

1. Engraver

About A-Gravering

Written by the company

A-Graverings kunder er primært erhverv, samt vores faste skilteforhandlere, som ligger placeret over hele landet, derudover byder vi også privatkunder velkommen og står klar med råd og vejledning til alle.
Vi har firma og besøgsadresse i Harlev ved Aarhus, hvor man er meget velkommen, efter aftale. Vi ønsker at tilbyde vores kunder et stort udvalg af husnumre, skilte, pokaler og gaveideer, hvor vi hele tiden vil gøre vores yderste for at vise de nyeste ideer og muligheder indenfor dette område. Desuden ønsker vi, at du som kunde, selv kan vælge netop dit ønskeskilt eller personlige gaveartikel.

4.7

3-star
2-star
1-star

SUPER SERVICE

Kan kun bekræfte, hvilken flot service. Fik et nyt nummer uden problemer what so ever. Havde bestilt og der var sket et eller andet undervejs. Uden nogen bøvl eller halløj - vi sender et nyt. SUPER firma - tak til Anne fra A-Gravering.

June 2, 2021

5 stjerner er slet ikke nok

5 stjerner er slet ikke nok! Den bedste kundeservice jeg længe har oplevet. Jeg havde et special ønske til en gravering på en medalje som de tog sig tiden og besværet med at imødekomme og dette endda uden at kræve mer-betaling ! Plus at de lavede medaljen på rekord tid så den kunne nå frem til en bestemt dato ! Jeg er så taknemlig og tilfreds !

December 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

PERFEKT BEHANDLING PÅ ALLE PLAN!

Har købt et messinglook navneskilt til min postkasse hos A-Gravering, og modtog det idag.
Det er så flot, så det nærmest kan kaldes kunst!
Og jeg har faktisk allerede bestemt mig for, at jeg osse vil ha' et til hoveddøren!

5 velfortjente stjerner!

Mvh
Kim Sørensen
Nørresundby.

May 4, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et hustal og…

Jeg bestilte et hustal og postkasseskilt og modtog det i dag. Flot udført og super kvalitet. Jeg ringede for at få rådgivning til valg af produkter og der var de rigtig venlige. Det er ikke sidste gang jeg køber her.

March 12, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte husnummer skilte om søndagen

Bare en idé. ..jeg ville undersænke huller i husnumre, og undersænkede skruer med, så dækknap, ligger glat med husnummer. Bare en detalje. ...men super glad for den leverede vare :-)

October 17, 2018

Virkelig dejlig overraskelse 😊

Bestilte et dørskilt. Inden for 36 timer havde jeg varen i hånden.
Jeg spurgte pænt om de kunne gravere et eller to hjerter hvor de evt overlappede hinanden ved siden af navnene. Og blev SÅ glad, da jeg så at de havde lavet to søde hjerter. Og en lille fon kommentar på ordresedlen.
Jeg vil anbefale mitnavneskilt.dk til enhver tid. Og vil også selv købe der igen, hvis jeg skal bruge et skilt mere :-D
Tak for en dejlig oplevelse.

April 13, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Sikke en positiv oplevelse :-)

Sikke en positiv oplevelse :-)
Nemt at bestille fra hjemmeside og lynhurtig levering inden for 2-3 dage.
Havde spørgsmål til ophæng, så ringede og talte med Anne, som straks fik det rigtige ophæng med i pakken.
Bedre service fås ikke.
Har modtaget pakken og alt er til fuld tilfredshed.

December 14, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig beskrivelse af produkterne på hjemmeside og efterfølgende ønske om retursending

Da vi har fået nyt hus, vil jeg gerne købe et stort flot husnummer (nr. 3). Jeg surfer rundt på nettet og ser at man hos mitnavnskilt.dk kan købe fine husnumre i metallook. Jeg vælger et stort 3-tal i kobber look og betaler kr. 224,- hvilket er lidt dyrere end hvad jeg har set det til hos de lokale byggehandler (Bauhaus og Silvan). Skidt tænker jeg, og glæder mig til at gi' det som en gave til min mand.

Pakken ankommer nogle dage senere, og spændt pakke min mand den op. Skuffet fisker han dog et plastik 3-tal i kobber farvet....et styk sølle plastik for kr. 224,-. Vi ønsker ikke dette stykke plastik, da jeg har forventet et husnummer i metal.

Jeg får dog at vide, at jeg ikke kan returnere dette, da det er en bestillingsvare. Jeg kontakter dog forbrugerklagenævnet, som ikke mener, at dette er en bestillingsvare, idet der ikke er blevet graveret noget. Jeg bør derfor have fuld returret i.flg. bestillinger foretaget på internettet.

Forbrugerklagenævnet mener i øvrigt at jeg også bør påpege, at der ikke på mitnavneskilt.dk's hjemmeside, ikke står beskrevet, at husnumret er udført af plastik som er kobberfarvet, og de mener, at jeg som forbruger både med hensyn til beskrivelsen på hjemmesiden, samt med hensyn til prisen er i god tro, når jeg forventer at få leveret en vare i metal som har kobber look.

Jeg har valgt at gå videre med sagen, og jeg synes andre skal passe meget på med hvad de bestiller hos mitnavneskilt.dk. Mine erfaringer er som beskrvet dårlige, og jeg fortryder nu, at jeg ikke bare købte et husnummer hos det lokale byggemarked, hvor jeg ville kun få et husnummer udført i metal med kobberlook for kr. 149,-

August 29, 2013

Take a closer look