Załadowane za 100 zł po wpisaniu numeru…
Załadowane za 100 zł po wpisaniu numeru kodu który przyszedł mi na maila na licznik wskoczyło tylko 10 zł
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Cofaja kody jak cos nie polecam wystrugac cie moga :)
Scam, kupiłem kod psc z 3 miesiace temu, zgłosze sprawe na policje jeśli nie dostane mojego kodu!! zapłaciłem aż 50zł!!!
Strona to oszustwo, po płatności nie wysyłają kodów Pay safe card. Typowe oszustwo, nie polecam, chyba, że ktoś chce oddać za darmo pieniądze złodziejowi, który jest właścicielem strony.
Zero kontaktu.zakupilem kod psc i go nie otrzymałem.
Zakupiłem kod PSC w piątek 16.02.2024 o 19 i do dzisiaj nie otrzymałem kodu. Nie polecam tej strony !
Szybko sprawnie nie bylo zadnego problemu po zaplacie odrazu otrzymalem kod psc polecam
0 kontaktu z obsluga klienta czekam juz dzien na kod
Jasny i czytelny , zrozumiały program do dokonywania płatności
Od kilku dni czekam na kod który zawsze przychodził w kilka sekund na maila tym razem jednak czekam trzeci dzień i żadnego kontaktu z obsługą klienta więc średnio polecam tą stronę..
Bardzo dobra aplikacja do zakupu kart PSC. Szybka reakcja obsługi klienta.
Polecam ten seriws! Minusem jest słaba promocja tych usług. Niech strona bedzie bardziej czytelna.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.