Molly

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Molly hjælper tit med at skaffe rabat på forskellige hjemmesider og kommer med advarsler hvis det er tvivlsomme hjemmesider men er landet på…

Rated 4 out of 5 stars

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nederdel mandag eftermiddag fik den tirsdag morgen. Det er den hurtigste levering jeg har fået. Vil rose Molly og My for at svare hurtigt på besked. Det har virkelig været en god oplevelse... See more

Company details

1. Software Company
  2. Cashback Provider

Written by the company

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Breach of guidelines

All reviews

122 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Mega træls at komme med rabatkoder lige…

Mega træls at komme med rabatkoder lige efter jeg har betalt!

July 11, 2026

Reply from Molly

Hej! Det forstår vi godt er mega træls – rabatkoderne skal selvfølgelig helst vises, inden du betaler.

Kan det være, at du åbnede webshoppen via en annonce på fx Facebook, Instagram eller TikTok? Så åbnes siden ofte i appens egen browser i stedet for Safari. Molly virker kun i Safari og kan derfor ikke finde rabatkoder, mens du handler i en in-app-browser.

Prøv gerne at åbne webshoppen direkte i Safari næste gang. Hvis det ikke løser problemet, må du meget gerne kontakte os, så vi kan undersøge det nærmere 😊

Team Molly 🩷

Fed app

Super god app. Er der på enhver side hvor man kan købe noget og finder rabatkoder

June 20, 2026

Molly sparer mig penge

Molly sparer mig jævnligt for mange penge, i dag var det 15% ekstra rabat oveni den rabat, jeg i forvejen havde fået på en hjemmeside.

May 19, 2026

ELSKER MOLLY 😍😍😍

Jeg ELSKER Molly 🤩 Jeg bruger appen hele tiden. Den har virkelig sparet mig penge, og så er jeg lykkelig over at den kan fortælle mig hvis jeg er på en hjemmeside der ikke er sikker. Et must have til alle 🤩

May 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig app

Jeg forstår virkelig ikke hvordan den bruges. Når jeg går ind på en hjemmeside (fx Hunkemøller) og finder ting frem, så dukker ingen rabatter op. Tilgengæld har jeg fundet 3 rabatkoder gennem en anden hjemmeside, som alle virker på Hunkemøller. Aner ikke hvad jeg skal med Molly. Det virker ikke for mig og jeg går glip af rabatter, ved at stole på deres system

May 12, 2026

Hej Maria,

Tak for din ærlige feedback. Det lyder selvfølgelig frustrerende, hvis du oplever at gå glip af rabatter — det er jo det stik modsatte af, hvad Molly skal hjælpe med. Må vi spørge hvilken platform du bruger Molly på? (iPhone, Android eller computer/browser extension). Så kan vi bedre hjælpe med at undersøge, hvorfor det ikke virker som forventet hos dig 🙏 Molly viser rabatkoder på den nævnte side så du skal nok blot aktivere Molly men lad os se om vi ikke kan hjælpe dig i gang. 🙌

Team Molly 💜

🤩 gode rabatter

Får næsten altid rabat eller oplysninger om hvor varen kan købes billiger👌✨

May 2, 2026

Reply from Molly

Hej Gitte, det er præcis den kombination, der gør Molly til en uundværlig shopping-makker! 🤩

Det glæder os helt vildt, at du oplever den dobbelte gevinst: Enten en rabatkode, der virker her og nu, eller hjælpen til at finde varen billigere et andet sted. Det handler jo i sidste ende om at få mest muligt for sine penge, og det lyder til, at du har helt styr på det 👌✨

Tusind tak for din flotte tilbagemelding og din opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere skarpe priser i fremtiden! 💸

De bedste hilsner, Team Molly

Rated 4 out of 5 stars

Fin app

Rigtig fin app, og jeg har sparet penge pga den.. Dog kommer den ikke altid frem, hvis man for eksempel går ind på hjemmesider fra Facebook af, så kommer den først frem, når man har købt og betalt… Hvilket er lidt øv..

April 27, 2026

Hej Jeanette,

Mange tak for de flotte 4 stjerner! Det er fantastisk at høre, at du allerede har sparet penge med Molly 🤩

Det er helt rigtigt, at Molly ikke altid popper op, når du åbner links direkte gennem Facebook-appen. Det skyldes, at Molly er en browser-udvidelse, som på mobilen kun lever og fungerer inde i din Safari-browser. Når du klikker på et link i Facebook, åbner det som standard i Facebooks egen "indbyggede" browser, hvor udvidelser som Molly desværre ikke har tilladelse til at virke.

Men der er heldigvis en nem løsning! Du kan indstille Facebook til altid at åbne links i din normale browser (Safari) – så er Molly med dig hele vejen.

Sådan gør du i Facebook-appen:

1. Gå ind på din Profil.

2. Tryk på Menu oppe i venstre hjørne.

3. Vælg Indstillinger og privatindstillinger.

4. Tryk på Indstillinger.

5. Vælg punktet Medier.

6. Rul ned i bunden og slå Åbn i ekstern browser til.

Når dette er slået til, vil links fra Facebook automatisk åbne over i Safari, og så vil Molly poppe frem og tjekke for rabatter, inden du når til betalingen! 😉

Sig endelig til, hvis det driller, eller du har brug for hjælp til at finde indstillingen.

Bedste hilsner,
Molly-teamet

Penge bliver sparet

Hjælper mig med at få mange aktive rabat koder og sparer mig for mange penge.

April 18, 2026

Hej Morten, hvor er det bare herligt at høre! 🤩

Det gør os utrolig glade, at du får fat i så mange aktive rabatkoder. Vi ved selv, hvor frustrerende det er at sidde med koder, der ikke virker, så det er vores absolutte førsteprioritet at sørge for, at Molly kun serverer det, der rent faktisk giver gevinst ved kassen.

At hun samtidig har sparet dig for mange penge, er jo den største kompliment, vi kan få! Det er lige præcis det, der gør arbejdet sjovt for os.

Tusind tak for din fine tilbagemelding og din store opbakning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre mange flere vilde kup i fremtiden! 💸✨

De bedste hilsner, Team Molly

Take a closer look