Company details
Written by the company
Bij Lucky Vikings Casino bieden wij een indrukwekkende verzameling van meer dan 12.000 casinospellen, zorgvuldig samengesteld uit de portfolio's van 98 toonaangevende providers. Onze uitgebreide selectie omvat meer dan 6.000 slots van ontwikkelaars zoals Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO en Microgaming. Naast een breed scala aan klassieke en moderne gokkasten, duikt u in de spanning van ons Live Casino, waar u kunt kiezen uit talloze tafels met inzetlimieten van €0,10 tot €25.000. Hier vindt u titels van Evolution Gaming en Playtech, samen met populaire Crash Games en interactieve Game Shows. Wij zorgen voor een dynamische spelervaring voor elke voorkeur, van strategische tafelspellen tot snelle, spannende slots, en bieden een constante stroom van nieuwe en geliefde titels. Uw veiligheid en speelplezier staan bij Lucky Vikings Casino centraal. Wij garanderen een veilige speelomgeving door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsprotocollen. Voor transacties bieden wij een ruime keuze uit meer dan 20 betaalmethoden, waaronder Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Bitcoin, Ethereum en BinancePay, met minimale stortingen vanaf €10. Opnames worden snel verwerkt, vaak binnen 12 uur voor cryptocurrency en 1-2 dagen voor e-wallets, met een maximum van €5.000 per transactie. Onze 24/7 klantenservice is bereikbaar via live chat en e-mail in diverse talen, waaronder Nederlands. Wij ondersteunen verantwoord spelen met tools zoals stortings- en verlieslimieten, sessielimieten en zelfuitsluiting. Onze volledige casino-ervaring is naadloos toegankelijk via uw mobiele browser, zonder dat een aparte app nodig is.
Contact info
No reviews
This company hasn’t received any reviews yet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.