Returnerede en paraply pga. dårlig kvalitet, men har ikke fået mine penge retur. De svarer ikke på e-mail, selvom kontaktede jeg dem mange gang. Pas på – meget dårlig oplevelse.!!!
See what reviewers are saying
Fantastisk service. Jeg stod og skulle bruge 10 paraplyer til mit kunst projekt hurtigt, fik dem dagen efter. Fik professionel vejledning på kavalitet og farve valg. Monarch har bæredygtige paraply... See more
Jeg har erhvervet mig to nye paraplyer fra Monarch Copenhagen. En klassisk Golf med moderne detaljer samt en mindre foldebar omend praktisk model. De er begge solidt konstrueret, funktionelle i hø... See more
Lækker og stilren paraply i gode materialer. Havde et par spørgsmål til hvordan den virkede, som hurtigt blev besvaret af shoppens gode kundeservice! Funktionaliteten er I top, så helt klart e... See more
Written by the company
Monarch Copenhagen blev grundlagt med en vision om at skabe elegante og holdbare paraplyer & tilbehør til den aktiv rejsende, som kombinerer skandinavisk design med avanceret funktionalitet. Vi stræber efter at bringe nyt liv til klassiske paraplyer ved at introducere innovative materialer og smarte løsninger.
Kirkeleddet 102, 3480, Fredenborg, Denmark
- info@monarchcopenhagen.dk
- monarchcopenhagen.dk
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Købte den lækreste paraply jeg…
Købte den lækreste paraply jeg nogensinde har set. Modellen hedder Epic og jeg syndes den lever op til navnet. Selvom det er dyr paraply i forhold til alt andet syndes jeg virkelig at man får noget for pengene. Kan klart anbefales.
Returnerede en paraply pga dårlig kvalitet
De svarer ikke på e-mail, selvom kontaktede jeg dem mange gang.
Pas på – meget dårlig oplevelse.!!!
Fantastisk service
Fik professionel vejledning på kavalitet og farve valg.
Monarch har bæredygtige paraplyer som kan holde til meget
Nu må vi se om jeg overhovedet får mine…
Nu må vi se om jeg overhovedet får mine vare!!
Jeg bestilte i tirsdags, og stadig inden vare modtaget.
De skriver der går mellem 1-3 leveringsdage, men nej. Hvis jeg kigger på ordrenr, er den slet ikke kommet fra lageret endnu..

Reply from Monarch Copenhagen
Købte en paraply der ligner lidt en…
Købte en paraply der ligner lidt en model jeg tidlige har købt på Temu og tænkte er der nu også forskel…. Men med begge i hånden blev min tvivl sat til skamme… kun billederne ligner hinanden den faktiske paraply taler for sig selv. Jeg vil klart anbefale MonarchCopenhagen 👍
Skandinavisk design og kvalitet? Eeeeejjjj!
Jeg blev virkelig betaget af de super professionelle reklamer på Facebook og endte med at købe to paraplyer. Men lige efter bestillingen fik jeg en dårlig fornemmelse og begyndte at undersøge firmaet og produkterne nærmere.
Desværre viste det sig at være præcis, hvad jeg frygtede: det er klassisk dropshipping af den værste slags. De samme produkter, som sælges hos Monarch, kan findes på kendte kinesiske webshops til en tiendedel af prisen – blot under et andet navn. Monarch har altså intet med skandinavisk design eller dansk vejr at gøre, udover at firmaet drives fra et sommerhus i Nordsjælland.
Hvad angår kvaliteten: Den er ikke helt på niveau med de billigste paraplyer fra isenkræmmeren til under 100 kroner, men de er bestemt heller ikke 400 kroner værd.
Mit råd? Hvis du absolut vil have en paraply i den stil, Monarch sælger, så køb den via en kinesisk webshop og betal den pris, den reelt er værd.

Reply from Monarch Copenhagen
God kvalitet og god service bør gå hånd i hånd. Det gør det hos Monarch Copenhagen
De er begge solidt konstrueret, funktionelle i høj kvalitet og ikke mindst virkelig flotte paraplyer, der tilmed også fungerer som parasoller. Handel og service er hos Monarch Copenhagen også helt i top, så jeg kan klart anbefale deres paraplyer.
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet - endelig en paraply der kan holde til lidt blæsevejr 😃👍🏻
Fedeste paraply jeg har ejet
Fedeste paraply jeg har ejet. Modtog den hurtigt, så går nærmest og glæder mig til at det regner.
5 stjerner herfra
Lækker og stilren paraply i gode…
Lækker og stilren paraply i gode materialer.
Funktionaliteten er I top, så helt klart et sted jeg handler igen!
Fedt produkt
Fedt produkt! Levede op til forventninger, og service var i top da jeg skrev uddybende spørgsmål

Reply from Monarch Copenhagen
Opdateret oplevelse efter modtaget paraply
Opdateret oplevelse efter bestilte paraply MONARCH AURORA.
Nu har jeg brugte denne paraply i 2 dage både med vind og regn.
Den gør hvad der beskrives, og kvalitet ser heller ikke ud til at være dårlig.
Det eneste man skal være obs på ved denne paraply og (måske også andre) med Gummi beslag eller hvad man kalder det. Det har en stærk lugt en af billigt gummi. Jeg tænker noget rengøring eller lugt fjerner produkt kan hjælpe på dette (Jeg har ikke fundet noget endnu der kan afhjælpe dette).
Ellers var det hurtig betjening og god service herfra, samt hurtigt levering af pakke.
Det nemt som forbruger at blive misledt ind på sider som Temu når de har et ligene produkt, men af ringere kvalitet.
Tidligere andmeldelse:
En hurtig Google søgning på Paraply og Temu i samme sætning gav mig et opslag på samme paraply til ingen penge. Så har svært ved at se at man skulle bruge mindst 400 kr på noget som er identisk og koster 69 kr.

Reply from Monarch Copenhagen
God paraply og virkelig god service
Jeg købte en blå MONARCH AURORA og desværre fik jeg en, hvor slå-ud knappen var lidt mærkelig.
Så jeg skrev til dem, og fik hurtigt lidt tips fra deres kundeservice. Det hjalp delvist. Men den drillede stadig. Så de byttede den uden spørgsmål, og nu har jeg en fed paraply som åbner helt som den skal. Paraplyen har en fornuftig størrelse og den virker robust. Farverne matcher ikke det man ser på nettet. Men jeg er faktisk gladere for den mørke navy den har i virkelighed.

Reply from Monarch Copenhagen
Nem bestilling og høj kvalitet!
Super nem bestilling og hurtig levering. Produkterne er af høj kvalitet. Kan varmt anbefale Monarch Copenhagen! 5 stjerner! 🌟

Fantastisk oplevelse Monarch Copenhagen
Mega fed paraply! Leveringen var hurtig, og kundeservicen var i top! Kan varmt anbefales!

Fedt og anderledes brand
Fedt og anderledes brand. Kendte ikke til det før mit køb. Alt levede op til mine forventninger så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Monarch Copenhagen
Kvalitets paraply i lækkert design og funktionalitet
Kvalitets paraply i lækkert design - Value for money. Elsker håndtag med carabinhagen - fed funktionalitet. Den lever op til mine forvetninger og trods mange udslåninger beholder den det stilrene udtryk, når den sammenfoldes. God webshop og hurtig levering.
Har haft utallige paraplyer
Har haft utallige paraplyer, men tror denne her er endestationen! Den holder og blæser ikke bagover eller krøller sammen - fuld funktionel!
Virkelig flot og unikt design, føler mig næsten som en VIP når jeg går rundt med den. Har også købt en til min kæreste.
Rigtig lækker paraply!
Rigtig lækker paraply!
5 store stjerner her fra ⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig levering, og smuk emballage - kan varmt anbefales.
Samme produkter kan fås hos Temu og AliExpress
Man kan købe præcis samme produkter fra Temu og Aliexpress til halvdelen af prisen, hvis ik endnu billigere😂