Jeg gjorde opmærksom på at keramikken i…
Jeg gjorde opmærksom på at keramikken i aromalampen krakelere og vandet i skålen derved siver ud med olien d. 6/7-26. det er over en måned siden og jeg har intet hørt retur.
Øv.
Hos MonDay Bliss er selvpleje, selvudvikling og egen-omsorg vores fokus. Vi sælger livsstilsprodukter, så som taknemmelighedsdagbøger, aromalamper, badekåber og lydmeditationer - så det bliver lettere for dig, at gøre gode ting for dig selv. Vi ønsker at gøre mandag til min-dag, deraf Mon (fransk, min) Day (engelsk, dag), altså en dag man glæder sig til, fordi man prioriterer sig selv.
Ravnsborggade, 2200, Copenhagen, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Øv.
Har netop modtaget min nr. 2 kåbe fra Mondaybliss, og det er simpelthen bare de lækreste morgenkåber! Fantastisk med naturlige materialer og øje for detaljerne. Derudover blev min ordre leveret til min hoveddør under 24 timer efter, jeg havde lagt min bestilling. Varm, varm anbefaling 🤍
Hurtigeste levering ever! Bestilte i går og I dag er pakke leveret hos mig!! Sikken en service🩷🩷
Den bedste gave!
Jeg nogensinde har givet mig selv.
Jeg har aldrig følt mig så glad og positiv som efter jeg har været i gang med kærlighedsmanifest fra Mondaybliss. Det at få givet slip på alt det fra fortiden og de dårlige tanker om sig selv har lært mig, at elske mig selv, som den fantastiske person, jeg jo er! Det er en gave som jeg aldrig vil glemme og som jeg helt sikkert vil anbefale andre. Tusind tak Carla for at have vist mig vejen, jeg aldrig vil glemme.
Købte bogen #jeg elsker mig selv. Det er en fuldstændig fantastisk bog. Er sikker på den ville kunne hjælpe rigtig mange i deres rejse til at lære sig selv bedre at kende og komme igang med deres egen selvudvikling. Den kan varmt anbefales ❤️
Har deltaget i en gennemført og givende workshop med Carla - M O N • D A Y bliss.
I smukke omgivelser blev vi guidet gennem en powerfuld yogasession og efter en lækkert frokost dannede Carlas taknemmelighedsdagsbog rammen for gode, åbne og ærlige samtaler om fokus og livsglæde.
Rave yoga og taknemmeligheds workshop, helt fantastisk dag, super gennemført og så godt arrangeret, kom der fra med ny læring og en følelse af afslappethed og glæde✨️
Kæmpe anbefaling til andre som har brug for at se positivt på livet, være mere taknemmelig, og kører kroppen igennem en gang skøn yoga🧘🏼♀️
Meget dejligt event med Carla og Monday Bliss. Hjertevarmt, inspirerende og trygt.
Meget lærerig og indsigtsfuld oplevelse. Carla er rigtig god til at skabe en tryg, inspirerende og nærværende atmosfære for os alle. Kan helt klart anbefales
I dag har fokus været på TAKNEMLIGHED i skønne omgivelser og med duften af afslappende aromaolie.
Vi startede ud med en dejlig omgang yoga med fokus på krop og sind - både rart og udfordrende, men med plads til ALLE niveauer.
Så blev det tid til en lækker og sund frokost, hvor vi lige kunne “chit chatte” lidt ;)
Sidste del var selve taknemlighedsworkshoppen - det jeg personligt havde glædet mig mest til. Jeg lærer SÅ meget af at lytte på andres historier, mål for livet og de udfordringer man også kan have. Det var en meget rar oplevelse at være i rum med nogen der havde lyst til at dele. Jeg bruger i forvejen denne taknemligheds dagbog, men jeg er helt klart blevet klogere efter i dag og har SÅ meget mod på at blive ved med at dyrke taknemligheden.
Jeg kan klart anbefale at give dig selv denne gave og deltage i en lignende workshop - det fortjener alle.
TAK fordi jeg har fået en reminder om, dét der er vigtigt at huske på og TAK for en skøn dag Carla og Helen🫶🏼
Carla er et af de mest fantastiske autentiske nærværende mennesker jeg længe har mødt. Hendes virksomhed Mondaybliss er produkter af høj kvalitet og nøje udvalgt og en oplevelse udover det sædvanlige. Udover produkter er det også oplevelser som workshops der bidrager til et nærværende fællesskab og selvudvikling. Carla skaber et rum hvor jeg føler mig tryg i at være åben og sårbar . Tak
Super hurtig levering. Rigtig smuk aromalampe og fantastisk lækker olie der fulgte med😍
Jeg købte en af de lækre badekåber. Den var desværre for lille til mig , fik en rigtig god behandling af Carla
Min datter nyder nu den skønne badekåbe.
Jeg har de sidste to år brugt Monday Bliss produkter i mit eget hjem og som skønne værtinde gaver. Det er produkter som er skabt ud fra værdier jeg selv deler og som virkelig er med til at vende energien i mit hjem. Jeg er især vil med aromalampen, taknemmelighedsdagbogen og strandtasken. De to sidstnævnte har været med mig i Thailand i to uger og det har været et ekstra element af forkælelse på min ferie. Tak til Carla for at skabe produkter med mening.
Jeg har købt taknemmeligheds dagbogen og er super begejstret for denne praksis 🙏🏻❤️ ud over det har jeg fået en morgenkåbe i julegave som er skøn og lækker i kvaliteten ❤️
Mon day’s produkter har levet fuldt op til mine forventninger. Aromasæt, øjenmaske og taknemmelighedsdagbogen er alt sammen noget jeg bruger og er super glad for. Jeg oplever hurtig levering og gode svar på spørgsmål.
Bedste anbefaling fra mig til Mon days produkter.
Jeg har købt aromalampen med olie samt taknemlighedsdagbogen. Jeg er meget glad for begge dele og det var det helt rigtige køb for mig.