Montalin Reviews 21

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ruim 7 jaar Montalin gebruikt en ik was net als velen met mij zeer enthousiast. Na het krijgen van maagklachten toch eens op onderzoek uit gegaan. Kijk bij Lareb op internet. Het bevat paracetamo... See more

2.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Gevaarlijk medicijn! PREDNISON!!! Kijk bij Lareb voor uitleg! Ik ben nu onder toezicht van huisarts aan het afkicken!

Ruim 7 jaar Montalin gebruikt en ik was net als velen met mij zeer enthousiast.
Het bevat paracetamol, meloxicam en dexametason(prednison)!!!
Deze combi is gewoon gevaarlijk!
Nu onder toezicht van huisarts en internist aan het afkicken, en dat valt niet mee. Er zit een hoge dosering PREDNISON in , vandaar dat je je er zo lekker en energiek bij voelt. Dit wordt o.a. aan kankerpatiënten voorgeschreven. Maar het heeft grote gevolgen voor je gezondheid!

November 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Montalin moet terug komen.

Ik had, toen Montalin nog wel te koop was, een dubbele slijmbeursontsteking in de schouders (beide schouders dus). De "westerse"zware pijnstilling hielpen niet. Huisartsen schrijven extra zware pijnstilling voor met maagbeschermers. Nee, dat is lekker gezond.
Ik gebruikte toen uiteindelijk Montalin. Netjes de waarschuwingen gelezen, waaronder wordt vermeld, dat je het niet met "westerse"medicatie moet gebruiken. 1,5 week later: Weg dubbele slijmbeurs ontsteking. Geniaal spul. Het zal vast dat er pijnstilling in zit, maar op langer termijn werken de kruiden dus wel. De medische wereld zijn ratten. Houden alles tegen waar ze niets aan kunnen verdienen.

April 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Na een beroerte veen soorten…

Na een beroerte veen soorten bijklachten gehad. Ik kreeg van iemand Montalin. Prima werking ik voelde me weer helemaal top. Nu hoorde ik dat het middel uit de handel is gehaald vanwege pijnstillers. Bij iedere drogist en supermarkt kan de onbeperkt pijnstillers kopen. Ik woon in Amsterdam waar je voor spotprijzen bergen cocaïne cristal med en meer kan kopen. Daar wordt niets aan gedaan maar dit werd ineens verboden?

March 28, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Het werkt uitstekend bij ons

Het werkt uitstekend bij ons. Tegen artritis manlief. Als hij alleen ibuprofen slikt gebeurt er niets. Kan dit middel met kruiden weer op de markt? Zou fijn zijn. De kaatsen zijn nu op.

August 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vooral kopen als je een adres weet.

Vooral kopen als je een adres weet.
Wat baal ik ...dat het niet meer te koop is!
En vooral de betweters.
Je lekker laten vaccineren met TROEP.
Waar ze met bosjes tegelijk een hartverzakking krijgen en de pijp uit gaan.
Maar daar wel ..blindelings voor in de rij gaan staan pfffffff.
Ik heb het jaren met maten gebruikt ...als mijn artrose niet meer uit te houden was.
En geen ÉÉN medicijn hielp.
Behalve.....juist ja MONTALIN!

January 21, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Blij te lezen dat er zoveel mensen zijn…

Blij te lezen dat er zoveel mensen zijn die bat hebben bij Montalin, ik hoor daar zeer zeker ook bij. Zou heel graag willen weten of er een omweg is waardoor ik weer Montalin kan bestellen en normaal funktioneren zonder mijn werk op te hoeven zeggen.

January 18, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Helaas verkoopt deze site geen montalin…

Helaas verkoopt deze site geen montalin meer
Dit omdat er een kleine hoeveelheid Paracetamol in kruiden was aangetroffen
Nu helaas moeten uitwijken naar het buitenland voor een nieuwe bestelling.
Gelukkig wel snel en correct geleverd via mr Luqman

November 14, 2022

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Heb besteld en er werd gevraagd om de product omschrijving aan te passen door DHL express, omdat er alleen kruiden stond, wel 20 mails gestuurd, maar ze reageren helemaal niet meer, en in het begin toen ik wilde bestellen, meteen reactie.
Die Luqman die reageert, niet te vertrouwen, dus kijk uit, NIET BESTELLEN.

August 25, 2022

Mag dan verboden zijn!

Mag dan verboden zijn!
Had nog wat in de kast staan. gebruik het zelfde !vanochtend wat pijn in mijn schouder
Toch maar een capsule in genomen . uur later pijn weg en voelde mij herboren!
1 jaar en vier maanden geleden een lichte vorm van corona gehad. sinds dien ruik ik niks meer! Nooit bij dokter geweest! Ben vrij makkelijk! vanavond voor het eerst mijn avond eten geroken en geproefd! Mag dan verboden zijn!! goed spul!!

June 27, 2022

Ernst schade Melixicam

Ik heb tot voor kort Montalin gebruikt tegen zware spierpijn, stijve gewrichten en tegen de pijn na een knieoperatie. Met andere pijnstillers was de pijn niet we te krijgen en toen kwam Montalin. Een perfect middel waarbij mijn pijn helemaal is verdwenen.
Nu is verkoop van Montalin niet meer toegestaan en ik vraag mij af in welke mate het aanwezige Meloxicam in Montalin schadelijk is voor het menselijk lichaam. De ernst van de schade aan het lichaam door Meloxicam staat nergens omschreven. Dus wat is Meloxicam bij beperkt gebruik, zeg 2x per week een capsule.

June 14, 2022

Waarschuwing

Waarschuwing: gebruik dit middel niet!!
Zie rapport LAREB en NVWA.
Bevat paracetamol en meloxicam.
Overleg met uw huisarts.

April 9, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Montalin contact via webformulier onmogelijk

Als je op montalin punt eu een vraag probeert te stellen over alles wat je leest is die niet te versturen. Je moet een simpel sommetje beantwoorden, zoals 1x9, maar bij antwoord 9 krijg je melding 'U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.'. Iets klopt hier niet...

February 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Heb er ook veel baat bij

Heb er ook veel baat bij, oplichting is het niet, er is onderzoek naar gedaan, en inderdaad er zitten Paracetamol en Meloxicam in, beide zijn vrij verkrijgbaar in NL.. alleen omdat het niet op het doosje staat is het verboden. Maar als je dit weet is het in mijn ogen dezelfde keuze als roken, drinken, vlees eten, frituren, mcdonalds..
Alles is slecht voor je tegenwoordig, ook te veel achter een computer of TV zitten..
lees de bijsluiters eens door van de troep die je allemaal legaal naar binnenwerkt.

October 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Zo jammer dat het nergens meer te koop…

Zo jammer dat het nergens meer te koop is. Enige dat echt hielp. Je mag je wel helemaal wezenloos aan de paracetamol/ibuprofen of andere medicatie slikken (met heel veel bijwerkingen) maar dit moet dan uit de handel gehaald worden.... Zo triest.

August 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Bij mij hielp ook niks tegen mijn zere…

Bij mij hielp ook niks tegen mijn zere knieën alleen Montalin.. ga je naar een dokter dan hoor je vaak neem maar paracetamol of ibuprofen voor mij is het belangrijk dat het helpt de meeste voorgeschreven medicijnen hebben ernstigere bijwerkingen dan Montalin. Waardeloos dat het niet meer te koop is..

June 7, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Ik loop al 2 jaar bij een reumatoloog…

Ik loop al 2 jaar bij een reumatoloog en krijg van alles door mijn keel geslikt. Niks hielp. Montalin helpt wel en ik kan daardoor weer normaal functioneren. Maarja het is uit de handel genomen omdat dit wel werkt waarschijnlijk. Bedankt telegraaf dat jullie dit aan het licht gebracht hebben. Ik tob wel weer verder. Ps haal montalin weer terug aub

May 27, 2021

Oplichting

Oplichting, geen kruiden, maar medicijnen. Een zo'n capsule nemen en je voelt je wellicht nog beter ook, maar dagelijks? Doe dat maar niet, je kunt er bijwerkingen van krijgen en als je veel andere medicatie slikt, kunnen er interacties ontstaan tussen die medicijnen. Men beloofde een wondermiddel en een wondermiddel bestaat niet. Gelukkig schijnt (ik heb het nog niet gecontroleerd) het nu niet meer te bestellen te zijn. - Kijk uit, overal op internet, tussen je mail, etc. dreigt er gevaar van oplichting, op allerlei manieren. Check altijd alles dubbel of desnoods drie keer. -

May 25, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look