See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Positivt indslag for svigerfar med demens, som ikke selv mener han skal bruge den - men alligevel blir nysgerrig og glad, når der dukker billeder op på skærmen. Rimeligt intuitivt og nemt at uploade... See more

Rated 5 out of 5 stars

Morememo er et fantastisk værktøj, meget simpelt og virkelig gennemtænkt. Hvad der gør Morememo endnu mere genialt er kundeservice. Man kan virkelig mærke hvor meget hjerte der er bag produktet. Da m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super let at installere. Nem at bruge. En rigtig godt investering for/til vores mor. Et lille ønske til videreudvikling kunne være at dag og datoen står med lidt større skrift, der hvor man gerne v... See more

Rated 5 out of 5 stars

MoreMemo er en genial opfindelse, når de kognitive evner svigter. Vi investerede i 2 MoreMemo'er til hhv. min mand, som havde fremskreden Parkinsons, og min svigermor, som er ramt af demens. Mi... See more

1. Home Health Care Service

Information provided by various external sources

MoreMemo bidrager til at skabe NÆRVÆR, OMSORG og TRYGHED for alle i familien. MoreMemo har en sag, ikke bare et produkt!

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

MoreMemo er en genial opfindelse - nærvær på afstand og styr på aftalerne

Min svigermor har primært brugt videofunktionen og billedvisning, hvor det er muligt at skrive tekster, således at hun kan "øve" sig i, hvem der er på billederne. Det betyder meget for min svigermor (og os), at hun kan se, hvem hun taler med - og det er også nemmere at guide hende, når vi kan se, hvad hun laver.
Min mand har primært brugt MoreMemoens kalenderfunktion og fotovisning. Det har været en stor hjælp både for ham og plejepersonalet, at de har kunne se, hvilke aftaler han havde. Selvom han havde en papirkalender, hvor aftalerne også stod, og som vi løbende skrev i, så var det min oplevelse, at plejepersonalet brugte kalenderoplysningerne på MoreMemo'en fremfor papirkalenderen. Samtidig er billederne en supergod samtalestarter.

Vi har oplevet en super hjælp til at få MoreMemo'erne til at fungere optimalt og altid med hurtige og grundige svar. Vi har desværre haft problemer med, at min svigermors MoreMemo genstarter og går i stå - og det er svært, når jeg sidder på Sjælland og MoreMemoen står i Jylland, så det er betryggende at opleve den store velvilje hos Daniel til at få løst problemet.
Da vi var flere, som havde brug for at kunne tilgå begge MoreMemoer, så blev vi sat op som en "kommune", hvilket gjorde, at vi kunne dele billeder mellem de 2 MoreMemo'er, og at vi i app'en blot valgte hvilken MoreMemo, som vi ønskede kontakt med.
MoreMemo er en genial opfindelse - og det er tydeligt, at de ved, hvad det handler om både i forhold til produktudvikling og support

April 4, 2026

Reply from MoreMemo

Tusind tak for din meget grundige og rørende anmeldelse ❤️

Det betyder virkelig meget for os at høre, hvordan MoreMemo har kunnet gøre en forskel for både din mand, din svigermor og jer som familie.

Vi er glade for, at både kalenderen, billederne og videofunktionen har været en støtte i hverdagen – og at I har oplevet tryghed i kontakten med os, også når der har været tekniske udfordringer.

Tak fordi du deler jeres oplevelser – det er netop sådanne historier, der driver os til hele tiden at gøre MoreMemo endnu bedre.

De bedste hilsner, hele
MoreMemo-teamet

En ganske fantastisk kundeservice

En ganske fantastisk kundeservice med kæmpe stor hjælp og støtte i en svær tid. En ganske speciel medarbejder gjorde noget ganske specielt og det vil jeg sent glemme. Mange tusind tak. Jeg kan kun sige at MoreMemo løsningen er god til mange og ikke kun demente.

February 23, 2026

Reply from MoreMemo

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er alle selv pårørende, så at få ros for vi og MoreMemo gør en forskel - det gør os bare SÅ glade. Tak.

Rated 5 out of 5 stars

MoreMemo fungerer rigtig godt og er til…

MoreMemo fungerer rigtig godt og er til både glæde og gavn i forhold til struktur i hverdagen og en god kontakt til vores dejlige og noget glemsomme farmand på 86. Det er også rigtig godt, at jeg som administrere hans e-post og digitale post, kan sætte sundhedsaftaler direkte ind i hans MoreMemo kalender. Jeg kan varmt anbefale MoreMemo og der er en god og grundig support, når der er behov for det.

January 28, 2026

Reply from MoreMemo

Hvor er det skønt at høre, at også I har så fin gavn og glæde af vores løsning. Og det med glemsomheden kender vi alle til :-) Tak for rosen - vi er jo i bund og grund bare glade for at kunne hjælpe.

Rated 5 out of 5 stars

Morememo gør vitterligt en forskel.

Morememo er et fantastisk værktøj, meget simpelt og virkelig gennemtænkt.
Hvad der gør Morememo endnu mere genialt er kundeservice. Man kan virkelig mærke hvor meget hjerte der er bag produktet. Da min far ikke i første omgang "godtog" min idé om en Morememo, fik jeg en stabil hjælp og gode fif til hvordan den alternativt kunne introduceres, alt sammen med tålmodighed, hjertevarme og meget personligt. Det har jeg faktisk aldrig oplevet med et andet produkt. Tak Morememo, 5 stjerner herfra.

January 5, 2026

Reply from MoreMemo

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at både kundeservice og især MoreMemo som produkt har været en god oplevelse. Det betyder meget for os, måske især fordi vi jo også selv alle er pårørende. Tak for de 5 flotte stjerner. Vi er kun glæde for at I har haft så fin gavn af MoreMemo.

Langt væk, men tæt på.

Jeg må bare igen nævne hvor glade vi er for den mulighed morememoen giver os når vi bor i hver vores del af landet. Jeg har meget mere føling med hvordan mine forældre har det og de oplever også at jeg er tættere på. Den fungerer rigtig godt og hvis der en sjælden gang er problemer, er der altid gode råd og vejledning samt hurtige svar på spørgsmål.

December 18, 2025

Reply from MoreMemo

Tusind tak for de søde ord! Det glæder os virkelig at høre, at MoreMemo gør en forskel for dig og dine forældre – det er lige præcis det, vi arbejder for. Det betyder meget for os, at I føler jer tættere på hinanden, selvom I bor i hver sin del af landet.
Vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle opstå spørgsmål, så I kan få mest muligt ud af MoreMemo. Tak fordi I deler jeres oplevelse – det gør os både glade og også lidt stolte :-)

Rated 5 out of 5 stars

Tak for både produkt og hjælp

Jeg er superglad for at min far fik MoreMemo mens han var friskere end han er nu på plejehjem. For han nåede at blive tryg ved skærmen og nu er det vores mulighed for at hjælpe ham med at vide hvem han får besøg af og hvornår. Så det er samtidig personalets mulighed for at hjælpe ham og forberede ham på hvad dagen bringer. Min far haft MoreMemo i over 3 år nu og der har aldrig været problemer, før at jeg i denne uge fik en udfordring med at logge ind. Men det blev løst hurtigt med virkelig god hjælp. Kæmpe ros her fra!

December 15, 2025

Reply from MoreMemo

Tusind tak for en dejlig tilbagemelding. Vi er jo bare glade for at kunne hjælpe. Og det varmer at din far og I har så stor glæde af MoreMemo. Fantastisk at høre :-)

Rated 5 out of 5 stars

Det er en fantastisk løsning til familien, der lever med demens

Vi købte MoreMemo som julegave til min mormor sidste år, og det har virkelig gjort en stor forskel. Hun kan nu klare sig meget bedre i eget hjem, og hele familien mærker, hvor meget mere ro og især tryghed det har givet. Det betyder utroligt meget at vide, at hun har det godt og føler sig mere tryg. Det er en fantastisk løsning til familien, der lever med demens – og en af de bedste gaver, vi nogensinde har givet.

November 4, 2025

Reply from MoreMemo

Hej Morten. De sidste 6 år hat vi set, at mange familier giver en MoreMemo i julegave. Og i år tegner det samme billede sig. Så hvor er det herligt at også I har så stor glæde af den. Det er dejligt at høre.

Rated 5 out of 5 stars

Større tryghed - super og personlig service af nogen, der selv er i lignende situation og dermed forstår problemerne

Morememo giver en så fin personlig service og kan forstå den situation, man er i som pårørende. De svarer meget hurtigt, når man har spørgsmål.

Selve morememo tabletten hjalp os med at være trygge, så vi kunne få fat i min far selv om hans mobil feks var løbet tør for strøm og senere da han ikke kunne finde ud af at bruge mobilen brugte vi også morememo til at komme i kontakt med ham. Morememo medvirkede til, at min far kunne blive lidt længere tid i eget hjem

April 30, 2025

Reply from MoreMemo

Tak for en dejlig anmeldelse. Du gør på så fin vis opmærksom på netop de ting og områder, som alle vi pårørende "bøvler" med og som MoreMemo kan hjælpe med. Dejligt at vide at vi gør en forskel.

Rated 5 out of 5 stars

Morememo har været en fantastisk hjælp…

Morememo har været en fantastisk hjælp til vores demente mor og egentlig også til os pårørende. Når man ikke bor lige i nærheden, men alligevel kan have kontakt. At kunne bestemme på forhånd, hvornår en besked kom frem på hendes skærm og hvor længe den kunne læses. At kunne sende en tydelig besked m det samme med støtte, når hun var forvirret og ikke havde styr på, hvad der skulle ske. At lave et videoopkald og lige se hinanden. Meget nemmere at styre end FaceTime og sms-beskeder på telefonen , da den blev lidt svær at finde ud af.
Morememo løber heller ikke tør for strøm, som telefonen kunne, hvis opladningen blev glemt.
Kan kun anbefales.

April 24, 2025

Reply from MoreMemo

Hej Hanne. Tak for flot ros - vi bestræber os på at lave det bedst mulige produkt, der kan hjælpe i hverdagen, så det glæder os så meget at I også har samme oplevelse - skønt. Hilsen hele MoreMemo-Teamet :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service er, at vende dårlige oplevelser til gode :-)

Vi havde som udgangspunkt en dårlig oplevelse, hvor der var transportskade på rammen.
Det blev hurtigt dog vendt til en god oplevelse, da jeg efter at have sendt et billede til support, fik sendt en ny ramme uden beregning.
Det gik endda så hurtigt, at jeg ikke engang nåede at hente den ved pakkeudleveringen, som derfor havde sendt den tilbage til Morememo - min fejl.
Selvom jeg tilbød at betale for gen-transporten fik jeg igen rammen super hurtigt uden beregning.
Tak for rigtig god service

November 27, 2024

Reply from MoreMemo

Hej Niels Henrik. Tak for en flot anmeldelse. Alle ansatte i MoreMemo er selv pårørende, så vi kender desværre kun alt for godt til hverdagens små og store udfordringer. Derfor gør vi også hvad vi kan for yde god service - og selvom en transportskade skyldes GLS, så ved vi at man som pårørende bare gerne vil have hjælp så hurtigt som muligt. Så vi er bare glade for at kunne hjælpe og for at I har fået gavn og glæde af MoreMemo. Bedste hilsner - hele MoreMemo-teamet.

Rated 5 out of 5 stars

Morememo er et fantastisk hjælpemiddel…

Morememo er et fantastisk hjælpemiddel til den demensramte og de pårørende ift. at holde styr på aftaler, når den demensramte ikke længere er i stand til læse/benytte en almindelig kalender. Som pårørende er app'en nem, overskuelig og intuitiv at bruge ift. at oprette kalenderaftaler, lægge billeder ind osv.
Muligheden for videoopkald er en ekstra tryghed hvis den demensramte af en eller anden årsag ikke lige tager sin telefon. Samtidig er det også godt at kunne se hinanden, når man taler sammen.
Efter at have lånt en morememo til afprøvning fra kommunen, har min mor nu investeret i sin egen.
Kundeservice hos Morememo (primært korrespondance med Daniel) har været helt i top - hurtigt ekspedition (modtog morememo'en inden for få hverdage), virkelig god service ift. at få overflyttet alle aftaler, billeder osv. fra den lånte morememo til den nye. Tusind tak for det, og tusind tak for et virkelig brugbart produkt til at afhjælpe en del af de mange udfordringer, der er ved at være ramt af demens, og som værende pårørende hertil.

October 3, 2024

Reply from MoreMemo

Tak for rosen 😀 Det er virkelig dejligt, hver gang MoreMemo - både produkt og team - for så fine ord med på vejen. Vi er selv alle pårørende og har skabt MoreMemo for at hjælpe. Så din flotte anmeldelse er jo lige "bullseye" i forhold til vores ambitioner. Herligt 😊 Tak på hele teamets vegne

Fantastisk løsning

Fantastisk løsning. Kundeservice er helt i top og de er meget søde til at hjælpe hele tiden.
Tak for det

August 9, 2024

Reply from MoreMemo

Tak for rosen. Jeg ved at I bruger jeres MoreMemo med familien i udlandet og vi er bare SUPER stolte og glade for at I har så god brug og glæde af MoreMemo :-)

MoreMemo konceptet er genialt

MoreMemo konceptet er genialt.
Vi blev præsenteret for det ifm at vores mor fik konstateret alzheimer for 6 år siden og var ikke i tvivl om at det ville vi prøve. Vores mor havde den enkle model med fotos og at modtage beskeder og det var hun glad for. Den blev hurtigt en støtte i hverdagen, så hun vidste, hvad der skulle ske og hvornår hun fik besøg.
Vi har også oplevet en hurtig, udførlig og meget venlig kundeservice både fra Peter og Daniel.
Årsagen til 4 og ikke 5 stjerner er, at vi har oplevet en del gange at skærmen er gået ud, uden at vi helt har fundet årsagen og til forvirring for vores mor. Men vi har altid fået MoreMemo op at køre igen efterfølgende.
Så alt i alt har det været en super investering og jeg tænker, at der er mange som kan få glæde af MoreMemo.

July 22, 2024

Reply from MoreMemo

Tak for en rigtig fin anmeldelse. Det er dejligt at også I har så god gavn af MoreMemo og har haft det så længe. Siden starten for mere end 6 år siden er MoreMemo jo konstant blevet udviklet; Videoopkald, Tryghedskald der selv løfter røret, beskrivelser på fotos, og ikke mindst strømalarm, som advarer når "nogen" kommer til at slukke for strømmen. Så idag går "skærmen ikke ud", hvis strømmen afbrydes. Idag sender MoreMemo alarmer til jer pårørende. Alle gode tanker fra hele teamet.

Rated 5 out of 5 stars

Vi siger stort tak for MoreMemo.

Vi siger stort tak for MoreMemo.
MoreMemo blev en stor og værdifuld støtte i min fars hverdag, da MoreMemo var i opstartsfasen.
Min far var begyndt, at blive lidt glemsom. Heldigvis ikke mere glemsom end, han hurtigt lærte at sætte pris på kalender-beskederne på skærmen.
Da min svigermor begyndte at udvikle demens, anskaffede vi hurtigt en MoreMemo til hende også.
Personalet fra MoreMemo sørgede de for, at vi kunne samordne og styre de to kalendere samlet, hvilket vi desværre ikke fik udnyttet til fulde, da min svigermor faktisk var for dårlig til at få udbytte af kalender-skærmen. Det skal dog siges, at hun var glad for billederne.
Vi har indimellem haft nogle udfordringer med, at skærmen er gået ud.
Det har nogle gange vist sig at være fejl i internet forbindelsen. Få gange er der blevet slukket for strømmen Andre gange har vi ikke fundet årsagen.
Tusind tak for stor og imødekommende hjælp fra jer, der arbejder hos MoreMemo, vi har haft kontakt med Peter og Daniel.
Vi kan absolut anbefale MoreMemo - og husk det kan være en kæmpe fordel for såvel pårørende samt den ældre at komme hurtigt igang, så den ældre vænner sig til at bruge skærmen. 😊😊😊
Glenn og Lilli
Brugt fra ca 2017 og vi fortsætter

July 15, 2024

Reply from MoreMemo

TAK - for en dejlig anmeldelse :-) Efterhånden har vi mange brugere, der anskaffer en MoreMemo til begge forældre eller begge familier. Og de har ligesom jer stor glæde af, at de kan kobles sammen, ligesom vi idag har strømalarm, så man bliver advaret, hvis "nogen kommer til" afbryder strømmen.

Rigtig god til struktur

Rigtig god til struktur - MoreMemo giver struktur for min demente mor. Vi kan løbende ligge aftaler ind. Hun har stor glæde af billeder fra forskellige begivenheder, der er lagt ind i MoreMemo. Desuden giver ur og dato hende mulighed for at følge med tiden - om det er onsdag eller torsdag.

June 4, 2024

Reply from MoreMemo

Tak for en flot omtale - vi er bare glade for alle dem så får gavn og glæde af Morememo - og herligt at høre at hverdagen er blevet lidt mere struktureret og overskuelig.

Venlig service

Venlig, informativ og hurtig teknisks support ved problem med genstart efter strømafbrydelse til Morememo.

March 7, 2024

Reply from MoreMemo

Hej Susan. Tak for en rigtig fin anmeldelse, Vi er bare super glade for at I har så god gavn af MoreMemo og at vi kan være til hjælp. Bedste hilsner hele MoreMemo-teamet.

Rated 5 out of 5 stars

Tak for altid at give hurtig og…

Tak for altid at give hurtig og grundige svar på spørgsmål.
Altid fin service!

March 8, 2024

Reply from MoreMemo

Hej Jan. Fantastisk dejlig og ikke mindst flot anmeldelse. Vi gør hvad vi kan og det er herligt at MoreMemo er med til at gøre en forskel i hverdagen. Tak for rosen :-) Bedste hilsner - Hele MoreMemo-teamet.

Rated 4 out of 5 stars

De nærmeste pårørende er tilfredse

MoreMemo (Basic) er let at sætte op og "fjernstyre".
Endnu usikkert, om brugeren får noget ud af det.

February 19, 2024

Reply from MoreMemo

Tak for en fin anmeldelse. Vi tænker nok at når den først kommer i anvendelse, så får I også meget stor glæde af den :-)

Rated 1 out of 5 stars

Ekko opleves fortsat på videoforbindelsen

Trods mange forskellige forsøg oplever vi fortsat udfordringer med ekko på videoforbindelsen til vores mor. Den oprindelige tablet er venligst udskiftet og Peter fra More memo kæmper en kamp, men min udfordring med ekko på videoforbindelsen fra en iPad er ikke blevet afhjulpet. Heldige er I, som ikke har problemet, for tanken og intentionerne bag produktet er bestemt stjerner værd. Jeg håber, at Peter kæmper videre for ordentlig forbindelse🤞🤞🤞.

January 30, 2024

Reply from MoreMemo

Hej Birgitte. Jeg kan se at du har sendt to ens beskeder på trustpilot, så jeg svarer også lige her:
Selvom din mor har givet udtryk for stor glæde og begejstring for MoreMemo og de øvrige pårørende ikke længere oplever det samme problem som dig, så er det jo meningen at alle skal være tilfredse. MoreMemo er lavet for at hjælpe i en, i forvejen, svær hverdag. Ikke for at give nogen en dårlig oplevelse. Alle ansatte i MoreMemo er selv pårørende, så vi har ”hverdagen” tæt inde på livet. Derfor hjælper vi også med både gode råd om, hvor man kan se og afprøve hjælpemidler, fremtidsfuldmagter, viden om medicin o.s.v. Ikke noget, der altid vedrører MoreMemo direkte, men blot som udtryk for god kundeservice. Du har givet udtryk for ikke at være tilfreds og det er vores erklærede mål i relation til god kundeservice. Så har jeg igen tilbudt dig at sende jeres MoreMemo retur. Det er du takket pænt nej tak til idet familien og især din mor er meget glad for den store støtte MoreMemo giver og de gode stunder I har sammen på video.

Stor tak til MoreMemo

Som bruger af MoreMemo i 2 1/2 år som støtte til alzheimerramt pårørende, som bor alene, kan vi varmt anbefale produktet. Vi har haft stor glæde af dagskalenderen, som har gjort det muligt for os at strukturere hans hverdag fra morgen til aften. Vi er sikre på at MoreMemo har været grundlaget for at han har kunnet blive boende i eget hjem .
Derfor var der stor panik da en del af MoreMemo var gået i udu, ikke produktet eller MoreMemos skyld.
KÆMPE SERVICE fra MOREMEMO
Problemet blev løst fra den ene dag til den anden.
Stor TAK .

January 30, 2024

Reply from MoreMemo

Hej Birgit. Tak for din flotte anmeldelse. Vi er også selv pårørende og ved, hvor stor en støtte MoreMemo er i hverdagen. Vi ved også hvor afhængig man bliver at støtten og hjælpen fra den, så vi naturligvis hjælper vi med det samme. Kun dejligt at I kan få en nemmere hverdag :-) Hilsen hele teamet.

Take a closer look